I've got your hair on my pillow and your smell in my sheets and it makes me think about you with the sand in your feet, Is it all you thought it'd be?

Skrivet 2009-11-30 Klockan 00:42:55

Tråkig dag idag. Hade tänkt gå på stan eftersom det var skyltsöndag och det är typ det mysigaste jag vet, men det blev ingenting utav eftersom Mli for så tidigt och jag sov alldeles för länge. Men men får gå nästa år.. Pratade med joel vid 6, han kom trea på tävlingen och fick brons =D Jätte kul o höra! Men nu blir det sova och sen skoola, skit tråkiga lektioner imårrn men jag hoppas min baby kommer, för isåfall taggar jag! Haha godnatt.

Älskar verkligen sånna här bilder dom tar på hockeyn, man blir alltid så himla fin :) HAHA.
Fast Mli och Emma var fina!


Tell me now and I won't ask again, will you still love me tomorrow?

Skrivet 2009-11-29 Klockan 02:50:11

Dagens humör: Glad =)
Dagens borde: Inte så mycket tror jag.
Dagens frisyr: Först ljuust, fluffugt & smutsigt sen mörkt, platt och rent.
Dagens klädsel: Jeans leggings, linne och tröja.
Dagens planer: Var skola och hockey .
Dagens vill ha: PUSS. 
Dagens längtan: Måndag, jul, sommar.
Dagens fundering/tanke: VARFÖR kommer ingen snö?
Dagens person: Mamma.Dagens beroende: Det vanliga.
Dagens låt: Lady gaga - Bad romance.
Dagens roliga händelse: när mamma hämtar oss efter hockeyn och berättar att hon provade spela ett spel på sin mobil men fick lite panik och stängde ner det fortsomfan för hon trodde att det kostade massa pengar!♥

var på skolan en stund idag, sen hockey där det vart 4-3 till hv i förlängningen, färgade håret ikväll, eller tonade så det kommer förvinna och bli ekkligt bajsbrunsgrått sen men men. har inte så mycket mer att säga. Eller jo min pojke fyllde år idag och jag fick inte träffa han, saknar han så mycket men imårrn tävlar han och sen kommer han hem! Fyy vad jag längtar! :D. Nu ska jag spela julens hjältar sen sove. Natti natti.




Hipponudels

Skrivet 2009-11-27 Klockan 15:37:43

hippopotamus
Kolla på hela för den rosa saken i slutet är skitsöt! haha.


This isn't goodbye, this is just a simple see-you-later. I'm not ready to say goodbye to you yet and I don't know if I ever will be.

Skrivet 2009-11-27 Klockan 01:05:31

Torsdag idag då, hade sovmorgon som vanligt sen svenska, jobbade med nationellaprov det sug jag orkar inte. Sen följde jag joel hem och vi käkade hoss hans farmor, det var jätte gott =). Sen såg ja o joel himym och myste lite osånt. Sen var jag tvungen fara hem för imårrn på morgonen så drar han till stockholm SM i helgen och joppis ska lyfta 200 kg, typ haha<3 Men jag ska iallafall sove snart och imorgon är det engelska och nån media lektion, multimedia tror jag, som gäller på skolan. Sen hade jag tänkt dra med mig elin på stan om hon vill följa, jag måste köpa present(er) till joppis ju :). Men nu blir det sängen> nattinatti!


You have to learn the rules of the game. And then you have to play the game better than anyone else.

Skrivet 2009-11-25 Klockan 08:18:47

Så förbannat skönt med vinst mot Luleå igår! Helt underbart. Nu ska jag ta bussen till stan och sen till skolan, foto och psykologi idag. Känns inte alls bra med psykologi eftersom vi har prov och jag kommer inte gör bra ifrån mig... Men mitt bästa ska jag iallafall göra, sen får vi se hur det går. Btw 29 DAGAR KVAR TILL JULAFTON!! PZ!


Jag har för höga krav på mig själv, så höga att det förstör mig.

Skrivet 2009-11-22 Klockan 23:02:01

osminkad jullisbullis, inte det minsta trött eftersom jag vaknade kl 3 idag.
ska nu plugga psykologi...


every kiss is the best kiss in the world♥

Skrivet 2009-11-21 Klockan 23:18:13

Filmen igår var jättebra! Nu är jag bara livrädd för vad som kommer häda om 3 år, men vi vell helt enkelt vänta och se om det händer nått. Men iallafall så tänkte jag bara säga att idag har jag och Joel varit tillsammans i 9 månader =). Känns helt awesome, även om jag ibland inte kan förstå hur han orkar med mig så är jag himla glad för att han gör det, haha. Nämen jag älskar han mest, och det vet han om mycket väl! Eller hur joil? Ja men nu ska jag städa ihop alla kläder i mitt lilla rum och fortsätta skriva MED STORA BOKSTÄVER till saramoa på msn, bara för att vi ALLTID gör de, allt blir som mycket mer skrikigt då haha!



I miss you sometimes, and I know you know it.

Skrivet 2009-11-20 Klockan 17:41:05

Sista dan på Blomsterlandet, och det vart en kort dag. Vi började vid 10 och slutade just efter halv 12! Toppen så att säga =) även om de inte har varit alltför tråkigt/jobbigt så är jag ärligt talat hällre i skolan, trivs rätt så good där ju. Men men, idag när jag komme hem så fick jag för mig att jag ville måla, så jag målade två ramar som är runt varsin spegelgrej och en annan liten ram, som jag då ska ha i mitt rum sen när dom har torkat, vita blidde dom och de blir säkert finfint. Vi åt tacos för ett litet tag sen, det var mumms så att säga. Och nu väntar jag bara på att min lilla älskling ska komma hit och mysa upp mig =). Vi ska på bio ikväll, 2012 ska vi se och jag hoppas den är bra!

 



SNÖ

Skrivet 2009-11-18 Klockan 21:28:42

Okej eftersom att snön inte tycks vilja vara kvar här så hade jag tänkt fråga om NÅGON kan köpa typ 170000 påsar av det här till mig! Fan va underbart o bara slänga ut snö överallt som aldrig försvinner, serriöst jag skulle bli hur glad som hällst. :D


hello sunshine

Skrivet 2009-11-18 Klockan 18:56:10

Ligger här i sängen med min läppis på magen och har helt sjukt tråkigt och tänker för mig själv att den här kvällen kommer suga stenhårt. Fast då inser jag ju att det är onsdag idag, och att det är GREY'S på tv :D. Vart faktist mycket glad då haha!
Förövrigt så sovde jag hos joel igår, lika mysigt som alltid.
var bara tvungen nämna det. haha♥


I saw you walking down the street, for a second, we were eye to eye. There was a flicker of familiarity as we passed each other by. There was a time I knew you well, but that was a long time ago. You don't know me anymore.

Skrivet 2009-11-17 Klockan 00:23:55

Dagens humör: Happihappi, dock känner jag mig lite ensam nu.
Dagens borde: Göra APU uppgifterna.
Dagens frisyr: Platt o äckligt.
Dagens klädsel: Jeans leggings, linne och stortröja.
Dagens planer: Var APU.
Dagens vill ha: KRAM. 
Dagens längtan: Imårrn, julafton, nyårs, fördelsedag.
Dagens fundering/tanke: Undra om endel personer tänker på mig lika mycket som jag tänker på dom?
Dagens person: SARAMOA.
Dagens roliga: Det första jag och Sara skulle göra på apun var att öppna en dörr, vi fick inte ens upp den, det tog serriöst 10 minuter, men oj vad vi skrattade.
Dagens beroende: Schuns + cola light.
Dagens låt: Erik Hassle - don't bring flowers after I'm dead

Första dagen på blomster landet, gick bra fast det var inte så mycket att göra men det funkar, sara funkar hon med haha!. Dock är det nått fel på mig eftersom jag alltid FÖRSOVER mig... Elin väckte mig imårse just när bussen skulle gå, så hon skjutsade mig till stan istället, igen. Nu ska jag sova, men först ska jag ställa min mobil på alarm klockan 07:00, 07:05 och 07:10. Jag ska vakna i tid. Godnatt


HJÄLP!

Skrivet 2009-11-15 Klockan 20:21:36

Någon som har en ide om vadfan man kan köpa till en liten pojke som är bäst i världen och fyller 17? Tips uppskattas tack... haha!


Wake up in the morning feeling like P Diddy, Grab my glasses Im out the door - Im gonna hit this city, Before I leave brush my teeth with a bottle of Jack, Cause when I leave for the night, I aint coming back!

Skrivet 2009-11-15 Klockan 01:26:59

Såg förut att linus hade laddat hem The sims 2 på "stordatorn" så har suttit och spelat det en stund ikväll, inte det roligaste jag gjort men de funkade. Och nyss hittade jag fullt med massa gamla skivor i en låda, sånnadär filmer som jag brände ut för nått år sen, typ Getting there med Mary-Kate och Ashley, Raice your voice med Hilary Duff, Torkel i knipa osv, haha så kanske ska se nån nu om jag orkar=). Annars har det inte hänt så mycket idag, varit med Joel och så. Och igårkväll när vi sovde, eller Joel sovde jag låg vaken för jag kunde bara inte sova, så pratade joel i sömnen, om cs.... haha det var skit kul! och gullig var han oxå för den delen.


Tänkte bara berätta för dom som inte sett det

Skrivet 2009-11-14 Klockan 20:10:50

ATT DET SNÖAR UTE :D


Man glömmer inte bara för att tiden går.

Skrivet 2009-11-13 Klockan 01:22:27



I wonder what goes through His mind, when His eyes meet Mine.

Skrivet 2009-11-12 Klockan 11:41:09

Igårkväll ställde jag min mobil så att den skulle ringa klockan 20 i sju på morgonen. Tror ni den ringde? Nä inte precis, istället vaknade jag av att Joel ringde klockan halv8. Fick PANIK eftersom busse gick kvart i och jag fick inte missa den! Slängde på mig kläderna, försökte smeta lite maskara på ögonfransarna, packade datorn osv och sprang ut till bussen. Tror ni jag han? Nä, just som jag var ute vid gatan kör bussen förbi... Var bara att pallra sig hem, väcka Elin och be henne skjutsa mig till stan, och så snäll som hon är så gjorde hon såklart de! Så tråffade Joel i stan och allt blev good. Nu sitter jag i skolan, vi gör ingenting, spelar lite café world och så haha. Har egentligen ingen aning om vad vi ska göra, men det fixar sig nog. Nu är det iallafall lunch, undra vad de är? jaja pz.


vatten?

Skrivet 2009-11-12 Klockan 01:27:41



Onsdag

Skrivet 2009-11-11 Klockan 18:47:13

"Ledig" idag eftersom vi ska göra en hem-uppgift. Så imårse när Joel steg upp klockan 6, så sovde jag vidare ;) haah skönt! Sen vid 1 följde jag Elin på stan där vi köpte presenter till Linus som fyller år imårrn. Och nyss gjorde jag en ny header, jo jagvet att mina ögon ser fuckade ut och att min mun ser ännu konstigare ut, men man är ju inte perfekt helt enkelt =) Nu ska jag packa ihop bad grejer för snart ska jag och bada med Elin på edda. PZ!


Let Love Shine ♥

Skrivet 2009-11-09 Klockan 21:47:46

Skulle egentligen ha praktik den här veckan och nästa, men hade inte lyckats hitta nånstans att vara på så for till skolan today för att leta. Och nu har vi hittat  fast bara för nästa vecka. Så på måndag och hela den veckan hittar ni mig och saramoa på solbacken, där inne bland blommorna och tomtarnaBlomsterlandet ;) haha blir nog bra det!


The Awesome Barney Stinson!

Skrivet 2009-11-09 Klockan 21:19:03



lördaaaaaaaag

Skrivet 2009-11-07 Klockan 14:45:25

Direkt när jag vaknade var jag tvungen hoppa upp på min säng och titta ut genom mitt lilla fönster, vart så glad när jag såg allt det vita. Det är snö överallt :D Typ en hel decimeter ju!!! Det gillas starkt. Iallafall så ska jag duscha nu och så, sen fara till joppis. Det blir toppen. Puss


vilken söt en

Skrivet 2009-11-07 Klockan 03:30:04


Godnatt världen =)


helt underbaart!

Skrivet 2009-11-07 Klockan 01:32:03

Det snöade lite när vi for till skolan, det snöade när jag for hem från skolan, och det SNÖAR fortfarande!! Det är ju alldeles vitt ute tammetusan. Vem blir lycklig som fan då? Jo JULIA såklart! :D:D:D:D:D


i don't know what's wrong.

Skrivet 2009-11-04 Klockan 19:06:06

Piercade mig i tungan igår. Dom som säger att det inte känns nått förstår jag mig inte på. Det gjorde juh helt sjukt ont. även om det bara var i några sekunder. Men hur ont gör det inte nu efteråt när tungan är stor som ett jävla hus då? Enligt mig gjorde det så mycket ondare att ta hål i tungan än att göra min tattoo i svanken och att pierca naveln kändes ju knappt om man gämför med det här. Men sitter iallafall och suger på is och hoppas svullnaden ska gå ner så jag kan äta snart. Annars så är det Greys ikväll, taggar lite smått faktist. PZ.


på andra sidan gatan från ett fönster som jag minns, har jag gömt mig bakom trädet som inte finns. och jag är aldrig nöjd med något, jag har alltid varit sån, när jag ser mig själv i spegeln, vänder jag mig om.

Skrivet 2009-11-02 Klockan 17:34:03



hur väl känner jag min pojke?

Skrivet 2009-11-02 Klockan 00:11:06

Namn: Bill Arvid Joel Jansson
Ögonfärg: Blå/grön?
Födelsedag: 28 November
Hårfärg: Brunt me ljusa slingor
Favoritfärg: Lila typ
Har han färgat håret nån gång? Jaa 
Har han klippt sig någon gång? Yes
Har han piercat sig? Japp
Dricker han? Jao
Röker han? Nee
Vad heter gatan han bor på? Tjärnvägen
Vad har han för mobil? En nokia
Vad vill han bli när han blir stor? Det vet han nog inte själv haha
Vad har han för färg i sitt rum? Ljusgrönt
Har han någon/några bröder? Jo en
Favoritmat: Vet faktist inte,
Vilken mat hatar han? Vet inte de heller..
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon? Typ köpa massa kläder, åka utomlands och kanske köpa något fint till mig :] haha
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? Vara med mig eller sina kompisar, se film osånt
Har han bråkat med nån någon gång? Har han nog, fast asså inte slagits 
Vad brukar han göra på helgerna? Vara med mig, vara med sina kompisar, festa och massa 
Vad har han för musiksmak? Han gillar nästan allt
Hur träffades ni? At school
Vad påminner dig om honom? Asså typ allt, eller en massa jag kan som inte förklara
Vad var det första han sa till dig? Kanske var hej?
Vad var det första du sa till honom? Förmodligen hej där oxå
Vad brukar ni oftast skicka sms om? Gulliga grejer haha
Är han beroende av något? Schnuuus
Vad kallar du honom? Joppis, joppe, joil, joel, älskling
Vad kallar han dig? Julia, julle, jullan, älskling
Idrottar han? Gym, bänk ju
Vad har ni gemensamt? mycke
Om du skulle ge honom en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle de vara? En ROSA ros
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vilka skulle det vara? Världen bästa pojke
Gillar du honom? Jag älskar honom.
jävligt onödigt "test" men jag har tråkigt och så här går det då!


Tell me all the things you never said. We can lie here for hours and talk in my bed, I don't have anything to hide.

Skrivet 2009-11-01 Klockan 21:41:08

Hockeyn sög, eller det sög att vi förlorade. Sitter nu och sen På smällen som började för ett tag sen, skit bra film ju! Iallafall så har den här dagen varit rätt så seg, jag o joppis klev upp vid typ 2, sen gjorde vi inte så mycket mer än att duscha och mysas till jag for på hockeyn och han for hem. Ingen skola imårrn, är nått skit på skolan så i har nån uppgift istället, rätt så skönt med en dags extra lov. Men ska fortsätta se filmen nu. PZ.


joel fatta int, han hällde cola i smältosten.

Skrivet 2009-11-01 Klockan 00:40:06

Trevligt kväll eller trevliga människor iallafall. Vi for dock hem tidigt för vi pallade inte gå vilket vi hade fått göra om vi inte ringt mamma före 12, men vi kom allts¨å nyss hem från stan typ, mamma var snäll och köpte snus på vägen hem, schösst!!! Nu har Joel ätit typ 10 mackor och 14 bullar, (plus att han åt ett skrov med plussmenu på MAX!!!) och nu ska vi se JULFILM<3hoppes jag, sen sove MKT MKT länge, godnatt!
P.S JOEL ÄR BÄST I VÄRLDEN! D.S