hur kan ett gott skratt förlänga livet när tiden går så fort när man har roligt?

Skrivet 2010-12-30 Klockan 19:50:26

Nyårs imorgon, ska bli jätte jätte kul! Dock har jag inte nån jävla aning om VAD FASEN JAG SKA HA PÅ MIG!? Fattar inte varför jag inte for ner på stan idag och köpte nått... Har letat igenom alla garderober i lägenheten, (tillochmed mammas o pappas!) finns inget fint/roligt som jag kan ha. Ska fan vara naken.


It's hard to breathe when you're standing on your own.

Skrivet 2010-12-28 Klockan 14:26:26

Fan vad länge jag sovit idag... onödigt. Men har iallafall hunnit söka till Robinson 2011! Sökte ju till årets säsong men det blev ju inget av, så hoppas jag kommer med nästa år ;). Inte stor chans men haha. Nu ska jag försöka "fixa" till mig någorlunda. Ska på stan senare idag med Elin, sen ikväll blir det hamn.


27 December 2010

Skrivet 2010-12-27 Klockan 21:17:22

Har varit på dop ikväll, komme hem för en liten stund sedan. Lilla kusinbarnet Charlie döptes. Dock hade mamma tagit fel på vilken tid det var, hon trodde det var halv7 när det egentligen var halv6. Så när klockan var 20 i 6 och vi kom på det så blev det lite panik. Men vi hann iallafall se slutet och sen bjöds det på himla god smörgåstårta. Mummsigt! Har även hunnit med att prova på min nya vågtång tidigare idag. Den var riktigt bra och snabbt gick det också. Satte även in löshåret så det ser ut som jag har en massa massa hår. Nu ska jag fortsätta se Harry Potter och dödsrelikerna, i ganska så värdelös kvalité, men jag måste se den igen den är ju kung. (pluss att jag är dödskär i Ron, han är bäst! är det bara jag som tycker det?!)


let's do what our parents said not to.

Skrivet 2010-12-26 Klockan 16:25:23

Igår öppnades det lite julklappar, av jole fick jag en såndär bra vågtång som jag önskat mig i typ 3 år! Så himla bäst. Sen av hans gulligt farmor fick jag en jätte mysig stickad ROSA kofta från gina. Helt underbar! Men nu har korven farit, och jag hade tänkt gå och duscha. Ikväll är det fest och utgång som gäller :D!!


Några bilder tagna 2007, kan inte förståå hur snygg jag var! haha...

Skrivet 2010-12-26 Klockan 16:11:51


plåtkäft ♥


Lite julklappar

Skrivet 2010-12-25 Klockan 18:25:08

Min älskade paris hilton parfym.
2 nya ringar (den med lila, och den med den stooora "diamanten").
Lite snygga undisar.
Världens bästa uppfinning! Lilla söta snuskoppen, nu slipper det ligga snus överallt haha.


I do not want to forget the way you look at me when everything is perfect.

Skrivet 2010-12-25 Klockan 14:58:29

Julafton var såklart super bra! Hade så trevligt hela dagen lång, maten var GOD, min kära familj är bäst och jag fick jättebra julklappar, är så nöjd så. Juldagen idag, händer inte så mycket. Fast jolle kommer senare, då ska vi öppna lite paket och bara ha de jätte jätte myysigt, jag och min lilla korv♥.


So here's my lifelong wish, my grown up christmas list.

Skrivet 2010-12-24 Klockan 00:16:06

Idag har jag; städat klart mitt rum, rensat bland alla kläder och slagit in dom sista julklapparna. Sen så har Linus och Elin varit här ikväll och vi har haft obligatoriskt "dagen-före-julafton-myys"! Käkade gottis och såg bland annat inception, så det var kuuuligt. Nu har jag målat alla naglar jag har samt smörjt in hela mig i sjukt god luktande hudlotion, den luktar verkligen mummsigt! Ska snart ta och krypa ner i sängen och sova, måste bara se dagens avsnitt av julkalendern först. Julafton imorgon!! och det kommer bli himla awesome. Frågan är bara vad jag ska ha på mig, men det får jag ta reda på på morgonen tror jag :).


This is your life, are you who you want to be?

Skrivet 2010-12-23 Klockan 00:04:05

Hittade juleklapp till min korv idag, blev kanske inte det roligaste men iallafall, det är ju faktiskt tanken som räknas :). Sen köpte jag mig även en snygg tröja, eller skjorta typ. Blir troligtvis av att ha den när man ska ut på annandagen. Efter stan blev det tacos hos lilu&elin, mycket gott! sen har jag helt enkelt bara hängt där resten av kvällen = nice som alltid. Men nu ska jag se big bang och sen sova. Måste samla kraft tills imorgon, då ska jag nämnligen städa mitt rum och rensa bland alla mina kläder.... nattinatti.



22 December 2010

Skrivet 2010-12-22 Klockan 12:56:16

Igår klädde jag och jole granen här hemma hos han, vart mycket fin ;). Men iallafall, senare idag ska jag möta elinpelin på stan och köpa den sista julklappen! Måste hitta nått idag annars känner jag mig som en rätt dåligt människa, eller nått sånt.


Kan inte fatta att det är tisdag idag och bara 3 dagar kvar till julafton!!

Skrivet 2010-12-21 Klockan 12:34:39

Igårkväll vart det bio, såg tron legacy. Var långt ifrån den bästa filmen jag sett! Seg som fan, men kul med lite 3D iallafall. Idag ska jag städa lite eftersom det tydligen inte blev nått av igår. Sen ska jag gå in till stan och träffa korvis, hoppas det slutar snöa när jag ska gå, sen kan det få börja igen det är ju super mysigt.


You can never smile too much!

Skrivet 2010-12-20 Klockan 12:59:06

Gårkvällen spenderades hemma hos linus&elin, sen när jag komme hem såg jag hur många avsnitt av julkalendern som helst! Så nu är det inte mycket kvar att se. Somnade vid halv4. Idag har jag ingen aning om vad som händer, men ska nog iallafall ta tag i mitt rum, blir kanske en städdag helt enkelt.


You know my name, not my story.

Skrivet 2010-12-19 Klockan 00:04:45



En vecka kvar

Skrivet 2010-12-18 Klockan 01:26:13

Saknar kalle och mina andra älskade vänner,
det var ju ett tag sen nu!


We don't see things as they are, we see things as we are.

Skrivet 2010-12-16 Klockan 19:01:43

Har pluggat i sinne nu(på riktigt, faktiskt!), hoppas nått stannar kvar i skallen bara! Ikväll är det ju final i ph, och jag tycker nästan inte det spelar nån roll vem som vinner nu. Tråkigt att johannes är ute dock. Men snart ska jag bege mig mot elin. Ska självklart se ph och robinson och kanske baka peppisar(?). Och justdet, vi ska färga mitt hår! Kan bli bra, kan bli dåligt, men det spelar inte så stor roll :D. Hejsvejs!


Dreaming people

Skrivet 2010-12-16 Klockan 14:07:29

Idag är jag ledig, på riktigt. Så klev upp rätt tidigt och sen drog jag på stan med Linus. Hittade några julklappar, så nu har jag endast en enda kvar att köpa. Till jole självklart. Och jag vet verkligen inte vad jag ska hitta åt den lilla korven eftersom han aldrig säger vad han vill ha eller så. Det blir ett krig men nått ska jag nog kunna hitta. Nu sitter jag iallafall hemma hos linus o elin, har nyss slagit in några klappar. Ska snart hem och träna inför provet som jag har imorgon. Klarar jag det är det lika med JULLOV!!


The lights are blinding my eyes

Skrivet 2010-12-15 Klockan 15:09:44

Kan inte förstå hur jag har kunnat missat nästan alla avsnitt av julkalendern i år! Det är fan skandal. Måste nog ta tag i det och se allt jag missat nu, även nyaste how. Idag råkade det bli en lååång sovmorgon, men det känndes riktigt välbehövt. Och sen jobbade vi hemma eftersom vi skulle ha kommit till skolan just när vi slutade om vi hade farit. Ikväll hoppas jag att någon vänlig själ vill färga/tona mitt hår, elin kanske? ;).


I wish I could be a better me, for you.

Skrivet 2010-12-14 Klockan 22:26:34

Ikväll har jag gjort knäck! Dock vet jag inte alls om dom är hårda, mjuka eller överhuvudtaget goda. Men det får bli en överraskning när man ska ta en helt enkelt ;). Max en vecka kvar av skolan nu, hoppas på mindre eftersom vi har slutspurtsvecka från och med torsdag då man får ta igen om man har IG i nått, annars är man ledig. Har förhoppningsvis inte mycket att göra så det blir säkert bra. "Snart" börjar CSI♥



Hogwarts is my home.

Skrivet 2010-12-13 Klockan 16:00:18

Ingen kvar i klassrummet, ska åka med elin hem och hon slutar nu så hon kommer nog alldeles snart. Idag blir det subway-middag! Kommer blir hur gott som helst. Och ikväll är det ph, hur bra som helst :D.


LUCIA 13December2010

Skrivet 2010-12-13 Klockan 12:53:15

Kommde tills kolan för en liten stund sen. Var gröt till lunch.... men man fick pepparkakor, mackor, skinka, mandariner och GLÖGG! Himla awesome :D. Snart ska vi till gympan och se på nått lucia tjaffs, kan vara mysigt :). Iallafal så har jag jävulskt mycket julkänsla idag, så underbart!!!1



Undrar om nån ser, att clowner inte ler.

Skrivet 2010-12-12 Klockan 15:18:20

Gillar att jag inte sett dagsljus idag.... nämen klev upp aldeles för sent så solen var redan på väg ner. Men det funkar ju det med. Idag kommer det nog inte hända allt för mycket, ska "fixatillmig", käka sen dra till hamn tror jag. Måste även försöka göra klart ett skolarbete som jag inte riktigt förstår mig på, kan bli svårt.


Michael Jackson & Akon - Hold My Hand

Skrivet 2010-12-10 Klockan 15:51:59

Älska♥


Once upon a time, i had a dream i had a vision.

Skrivet 2010-12-10 Klockan 12:29:25

Fredag idag, kan knappt fatta det. Veckorna går ju så sjukt fort nu för tiden. Iallafall så är de lunch nu, sitter och kollar på Anastasia. Fy så himla bra den är, verkligen super bra! Snart, nu på eftermiddag har jag mediekommunikation tror jag, dock drog mina kära vänner hem, så jag sitter helt själv vid mitt bord.... super schösst! Haha nämen det är kul. Men nu ska jag se lite mer av filmen tills vi börjar, hörs sen!


you turn my legs to spaghetti and set my heart on fire.

Skrivet 2010-12-09 Klockan 12:23:10

Igår plockades julgranen ner från vinden och det sattes en himla massa kulor och glitter skit iden! Blev myyyys. Idag har vi hemstudier, såå vi ska ut och fota snart jag och korvis, helst innan det blir mörkt. Idag är det ju torsdag vilket betyder= ph och robinson! Hoppas på få hänga lite med elin(?) var rätt länge sen känns det som. :) Men nu blir det att klä på sig extremt varmt och sen bege sig ut i det svinkalla vädret!


Världens sötaste Emanuel!

Skrivet 2010-12-07 Klockan 23:53:24


Blev inge granpyntande ikväll.. får ta det imorgon helt enkelt. Istället har jag sett ph som var himla bra! duschat och pluggat lite matte eftersom jag har någon form av prov imorgon, sen är jag förhoppningsvis klar med matten för resten av mitt liv. Iallafall så har jag nyss sett klar CSI så ska nog ta och sova nu. Nattinatti♥


2010-12-07

Skrivet 2010-12-07 Klockan 16:13:42

Ikväll hoppas jag att jag får göra nått av det underbaraste jagvet.
Alltså ta fram och klä julgranen såklart! :D


It's in your eyes, a colour fade out. Looks like a new transition.

Skrivet 2010-12-06 Klockan 22:20:24



We become alive in a time of fear.
And I ain't got no motherfucking time to spare.

Skrivet 2010-12-05 Klockan 14:20:30

I fredags hade jag himla roligt! Sen fick vi sova hos världens bästa elin och linul. Lördag mådde jag sämre än jag gjort på länge, dock blev det mycket bättre på kvällen. och nu är jag helt back in action. Idag klev jag till och med upp redan vid 10, tror jag, har nog aldrig hänt på en söndag :o, iallafall inte på riktigt länge! Nu försöker jag fixa till mig och sådär. Denna kväll kommer att spenderas i skehamn. Förhoppningsvis framför en riktigt häftig rulle som tex: kalle och chokladfabriken (om jag får bestämma alltså ;)) haha.


If you had one shot, one opportunity, to seize everything you ever wanted, one moment. Would you capture it, or just let it slip?

Skrivet 2010-12-03 Klockan 16:48:18

Älskar att det redan är fredag! Var rätt soft på skolan idag, inget överjobbigt alltså. Nu är jag hemma, ny duschad och ska snart käka tror jag. Sen göra mig klar och sånt där skit. Ikväll blir det fest och utgång! börjar vara ett tag sen nu. Dock ska vi vara i hamn, jobbigt o åka en massa buss.. Men de blir säkert skojj endå! :D  Vet att jag sug på blogga och att jag knappt uppdaterar längre, men jag vet aldrig vad jag ska skriva och därför blir det som det blir, lika bra det. Hörs när vi hörs!


But you’ll always be my hero, even though you've lost your mind.

Skrivet 2010-12-01 Klockan 13:32:56

1 december idag, självklart var jag uppe imårse och såg julkalendern. kan inte påstå att det var det bästa jag sett... men traditioner skall icket brytas! men nu ska jag göra prov. sen tar jag bussen till hamn.