För jag rullade fram på min skate, i soluppgången med linne och shades.

Skrivet 2011-05-31 Klockan 17:23:12

Följde och tittade på en lägenhet till linus idag, den var rätt liten men kan nog bli himla mysig! Annars har det inte alls hänt särskillt mycket av värde idag. Fick ett samtal imorse där det bestämdes att jag ska på arbetsintervju imorgon. Den första seriösa i mitt liv, känns rätt så kul! Ikväll blir det förmodligen häng hos elin, måste se bb ju! Helt sinnesjukt taskigt de är egentligen att sara är där inne fast hon troligtvis åkt ut... hoppas iallafall det händer nått roligt när hon ska ut, så att hon inte bara typ måste gå ut i en tomm studio eller så. Det vore ju bara föör taskigt!


While I was busy waging wars on myself, you were trying to stop the fight

Skrivet 2011-05-29 Klockan 15:44:37

Idag klev vi upp ganska tidigt och for till farmor. Det är ju morsdag! Fikade iallafall litegrann och sådär. Sen skjutsa vi hem korvis till hamn. Nu ska vi snart käka tacos, blir himla gott det! Är galet spänd på se vilka som åker ut ur bb ikväll. Hoppas iallafall att det blir sara och chrille! Eller bara simon blir kvar i final med martin så blir de good!


We are like Fire and ice taking over the whole world.

Skrivet 2011-05-27 Klockan 14:07:20

Jag känner mig så otroligt stressad just nu över att skolan snart är slut. Även fast jag vet att jag har gjort allt som ska göras, lämnat in allt och redovisat allting. Igår hade vi den sista "serisöa" lektion. Förmodligen den sista i hela mitt liv eftersom jag inte har tänkt plugga vidare (iallafall inte nu..). Jag är helt enkel klar med gymnasiet nu! Känns väldigt konstigt. Men nu är vi iallafall lediga tills nästa tisdag, och då är det ju bara massa roligheter kvar!


If you're the bird whenever we pretend it's summer, then I'm the worm.

Skrivet 2011-05-25 Klockan 13:52:22

Vaaarför ska det blåsa så förbannat hela tiden? Gillas icket. Vi tog iallafall en liten tripp till stan och sedan till solbacken, och nu är jag hemma igen. En kjol, ett par ballerinaskor, ett stärkande nagellack och lite andra smågrejer rikare vart man då iallafall. Tack så himla mycket mamma! Bara trevligt. Men nu ska jag ta och göra klart världens jobbigaste, sämstaste och konstigaste apu uppgift, det är förresten det enda jag har kvar att göra i skolan :o.


Om jag alltid håller med dig, fast jag tycker du har fel.

Skrivet 2011-05-25 Klockan 09:02:36

Precis hemmkommen ifrån farbror doktorn, eller doktorn var en tant men endå. Hon ville icke göra
nått åt mina fötter, det sög ju litegrann men jag får vell överleva då. Ska iallafall tabort mitt äckliga
utåtstående födelsedagsmärke på ryggen, sen efter sommarn. Men mamma är ute med fisan nu,
sen när hon kommer hem ska vi på solbacken och kolla på lite roliga grejer.


When you and I are alone, I’ve never felt so at home.

Skrivet 2011-05-22 Klockan 18:03:37

Hemma nu från en helg i långsjöby med hela stora familjen! Haft det riktigt trevligt med bl.a. massa mannemys, fiskat lite smått, klappat får och sett massa råttor och andra äckliga djur. Men det har somsagt varit lika härligt som alltid. Nu har jag nyss käkat en pizzabit och har nog tänkt ta en dusch. Joppis (haha lääängesen jag sa det namnet!) kommer hit ikväll. Så då blirde ännu mera mys! Får se ifall jag även kan tvinga med han ut på en liten promenad ;).


Onsdag

Skrivet 2011-05-18 Klockan 09:08:54

Sitter på skolan nu. Har typ aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Mina ögon gör helt sjukt ont! Menmen jag tycker då att filmen inatt var jättebra! Värd att se alltså. Men nu börjar lektionen iallafall. Slutar till lunch och då ska jag hem och sova. Ojaa!


Pirates of the caribbean: on stranger tides.

Skrivet 2011-05-17 Klockan 17:07:05

Har precis kollat klart på säsongsavslutningen av how i met your mother. Det var lätt ett av dom bästa avsnitten denna säsong! Helt otroligt bra var det, vart lite tårögd faktiskt haha. Nu ska jag göra lite skolgrejs, oooch tagga inför natten. Inatt ska jag hänga med favvo brudarna, vi ska nämnligen se premiären av Pirates of the caribbean on stranger tides! Har inga som helt förhoppningar om filmen, annat än att den nog kommer vara kuuung! ;)


I never promised there'd be sunshine everyday

Skrivet 2011-05-15 Klockan 18:00:19

Vart inge mollys igår, var fullt när vi väl komme oss dit. Men vi drog på lite andra ställen istället så det var ju kul endå! Har inte gjort mycket alls idag, men det är vell det söndagar är till för? Funderar på om jag ska ta min (läs:linus) ipod och gå ut på en liten promenad. Jaja får se hur det blir med det. Ikväll ska jag då iallafall se hockey!


Lördag 14 maj 2011

Skrivet 2011-05-14 Klockan 17:24:15

Håret är fixat. Nu är det bara ansiktet som måste få på sig lite mer kladd. Och självklart måste jag ta tag i det alltid lika stora klädproblemet. Ikväll blir det iallafall fest på vitbergsvägen, och troligtvis sedan utgång på mollys! :D


Dagens sanning.

Skrivet 2011-05-14 Klockan 00:27:21

Jag ljuger så jävla hårt när jag säger
att jag inte vill ha "fjortisvitt" hår,
de är fan de enda jag vill! haha...


The Lonely Island Ft. Michael Bolton – Jack Sparrow!

Skrivet 2011-05-11 Klockan 17:49:47



Så enkelt, men endå så vackert!

Skrivet 2011-05-11 Klockan 16:11:42

Hängde med elin och nina igårkväll, såg pirates of the caribbean 2. Otroligt längesen jag såg den, hade glömt hur ball den är, och hur oväntat den slutar. Så ikväll blir det förmodligen att vi ser 3an då. Blir väldans trevligt! Idag på skolan gjordes verkligen inte mycket. Skrev ut och satte ihop min boken om mig och spelade en himla massa bloons. Och nu är det lång helg igen! Livet känns rätt awesome om vi säger så :). 


Dance like nobody's watching

Skrivet 2011-05-10 Klockan 12:18:09

Var en sväng på stan imorse, jolle skulle köpa skor men hitta inga så tillslut gick vi på subway istället. Det var mycket gott! Nu sitter jag på skolan och väntar på att religonen ska börja. Hoppas inte vi ska göra nått jobbigt, det orkar jag som inte. Har iallafall bara två lektionen den här veckan, religion idag och gko imorgon, känns rätt soooft!


har aldrig ångrat en sekund, jag har älskat dig från första stund.

Skrivet 2011-05-09 Klockan 14:03:02

Ledig idag, så gick ner på stan med mammsi. Helt sjukt varmt ute, går ju knappt andas men det är ju bara trevligt! Hittade iallafall ett par skor som fick följa med hem, kanske inte blev sånna som jag hade tänkt mig men det får fasen funka på studenten endå :). Idag får jag äntligen träffa min lilla favvokorv! över en vecka sen sist, tror inte vi vart ifrån varann så här länge förut, förutom då han var utomlands i 2 veckor 09. Så det blir iallafall mysipysigt!


Söndag

Skrivet 2011-05-08 Klockan 19:37:43

Har hängt på ballis idag, galet varmt och jag klagar verkligen inte! Såg att det skulle vara ännu varmare imorgon :o! Idag är det ju söndag, vilket innebär att nån ska ut ur bb huset. Hoppas så innerligt att det blir Gurkan. Jag klarar fasen inte av den människan nå mer. Men Peter däremot, han tycker jag kan få stanna kvar ett bra tag till!



Sarah Jessica Parker - New York City

Skrivet 2011-05-05 Klockan 23:17:24

Var på stan en stund idag med Elin. Fick med mig en parfym, en maskara och bytta även min ring som jag köpte för ett tag sen så nu passar den perrfa :). Imorgon är det sista prao dagen, sen är det slut på det! Vilket innebär att jag, med start nästa vecka, kommer att ha helg i 4 och en halv dag varje vecka :o fredag, lördag, söndag, måndag o halva tisdag :D! Känns riktigt jävla bra om vi säger så! Nu ska jag se dr 90210 sen sove, så nattinatti :)
Mina nya favvo! luktar himelskt, typ som bacardi breezer vattenmelon :D


i miss everything about you

Skrivet 2011-05-04 Klockan 19:11:08

Mina skor som jag hade beställt kom idag. Dom var snygga, men såå otroligt trånga där fram, det tog as långt tid att få på sig dom och när dom väl satt på så gjorde det otroligt ont, så nä dom får tyvärr åka tillbaks... får ta en till runda på stan och se om jag hittar några snygga skor denna gång. Sen känns det rätt jobbigt att jag inte träffat korvis sen i lördags, och inte kommer få träffa han förrän på måndag eftersom han jobbar så konstigt nu :(:(:(.
Ikväll ska jag iallafall inte göra någonting alls, eller jag ska självklart se greys och BB, men inget av värde..


Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Skrivet 2011-05-03 Klockan 13:27:52

Grymt skönt att vara ledig idag. Dock gillar jag inte alls vädret som är ute, snö, regn och moln? Det är ju maj nu! Får hoppas det blir sommar väder fortast möjligen. Ska iallafall göra lite skolgrejer idag, lite gko och religion. Mamma fyllde ju år igår så vi var nere i kvartersgården och fikade och sånt. Komm en himla massa folk så det var trevligt =). Nä, nu ska jag ta och se nyaste how i met your mother! har läst att de ska vara jättebra, som alltid då.

upd: ååhhh, the cockamouse uppenbarar sig igen i how i met your mother, haha love it ;D


Stort grattis världens finaste mamma!

Skrivet 2011-05-02 Klockan 10:56:16



I don’t know if i picked that circus, but something told me that circus picked me.

Skrivet 2011-05-02 Klockan 00:15:44

Var på bio ikväll, såg water for elephants och den var såå himla bra! haha varför känns det som att jag har skrivit det här förr? Nämen Elin och Nina skulle gå och se den och då hängde jag med för att jag helt enkelt gillar filmen så mkt o ville se den igen! och den var somsagt lika bra som förra gången. Sen vart det bb häng hemma hos elin. Himla bra att varken martin elelr simon åkte! Imorgon är det prao som gäller. Och min kära mamma fyller även år!