kramis

Skrivet 2010-04-29 Klockan 19:42:27



What would you think of me now? so lucky, so strong, so proud.

Skrivet 2010-04-28 Klockan 00:05:48

Två blekningar senare, och mitt hår är redan tugummiaktigt på vissa ställen. Fan. Det brukar ju klara minst 3 blekningar iallafall innan det ens blir lite tuggigummi. Men vafan, orange gult hår ett tag nu det är ju sÅÅ fint. Skit samma de blir blont förr eller senare :). Nu ska jag sova, foto imårrn och det kommer suga för de är så jävla tråkigt nu. Ajja, OCH JO, såg idag att CRASHDIET kommer till TRÄSTOCKS, fyfan vad AWESOME det kommer bli!!!!! Godnatt.
Haha vi ääär så gimla fina :D Mars-09.


Alien Abduction

Skrivet 2010-04-27 Klockan 13:34:08

Jag och Joel såg filmen The Fourth Kind igår. Den va helt sjukt bra tycker jag! Dock jävligt skrämmande att det är verkliga scener osv man får se. Iallafall här är trailen, har ni inte sett den filmen så se den!


Children of the night, soilders of of time screamin out loud.

Skrivet 2010-04-25 Klockan 16:58:08

Joel var på tävling i jokkmokk idag och bänkade 120 kg, alltså personbästa. han är så himla bäst :D ville bara säga det. och att ikväll är det da vinci-koden på tv, det gillas typ, eller, jo typ, skit samma... hejda.


Jag är livrädd för att leva, och jag är dödsrädd för att dö.

Skrivet 2010-04-25 Klockan 12:00:31

Jahapp då var det söndag igen. Vaknade vid 8-halv9 och kunde inte somna om, låg i sängen och försökte i typ 2 timmar sen gav jag upp. Varför kan jag inte sova när jag vill?! Men jag trodde faktiskt att jag skulle må så mycket dåligare idag än vad jag gör, med tanke på hur mycket jag drack igår. Men mår faktiskt bra! Var iallafall hos Elin & Linus men en massa först och festade, sen drog vi på på station, dock kände jag inte en enda person förutom dom jag for dit med eftersom att det var 22+, men det var kuul endå :D. Nu ska jag nog ta en liten lång dusch och sen kanske en prommis i det vacka vädret. Haha fan va fag de där lät, men endå. Puss!


Friday I'm in LOVE.

Skrivet 2010-04-23 Klockan 23:17:56

ser på disturbia
joel har rakat skallen..
jag är sur.
måste duscha!
btw jag har börjat gilla KENT?
Vart är världen påväg?

Airplanes



Så himla gulli och glad mli :DD

Skrivet 2010-04-23 Klockan 11:36:16



Nu har vi engelska, me vi gör inget. Har nationelle muntliga och då går man ju ut 2&2 så annars sitter vi typ bara här. Men iallafall så är det lunch alldeles snart, sen idrott. Fotboll tror jag så det blir kul :). Pz!


Eva&Adam♥

Skrivet 2010-04-22 Klockan 00:10:50

Åh har just sett Eva & Adam, den där typ andra säsongen. När Alex spelar gitarr för Annia i regnet och dom pusas och allt de. Fyy så himla bäst det är. Men nu ska jag sove. Har fått för mig att vi har engelska nationellaprov imårrn, hoppas inte det stämmer... nattinatti fuckers.

Btw, 14 månader med världens gulligaste pojke.
Har aldrig varit lyckligare


:)

Skrivet 2010-04-19 Klockan 19:58:20




Concrete jungle where dreams are made of, There's nothing you can’t do, Now you're in New York.

Skrivet 2010-04-19 Klockan 19:54:41

Har lärt mig att jag inte borde få vara inne på facebook, blir bara fel... Men iallafall så såg vi nån värdelös film idag på skolan. Två timmar lång, Emma tror jag den hette. Skulle typ föreställa att vara från för jättelängesen. Bara lång och tråkig. Men vi fick sluta lite tidigare iallafall. Funderar på att fara ut och spinga? fast vafan tror jag, med min kondis kommer jag vell knappt ut geom trapphuset. Blir nog ingenting utav helt enkelt. Nä ska nog göra ergonomi saken som skulle vart inne för längesen!! Ja så får det bli.


I love the way you're evrything I've ever wanted.

Skrivet 2010-04-19 Klockan 00:25:19

Har just sett klart Sex and the City filmen, den är så jävla bra. Och snart kommer 2an, längtarrrr! Men iallafall så vaknade jag upp hos min prins imårse, trött som fan men det är jag ju alltid. Vart inte direkt piggare sen när han gav mig en gudomlig massage, men det var grymt skönt iallafall. Sen så har jag möbelerat om i mitt rum today, vart lite bättre än förut iallafall. Men nu måste jag verkligen sove för jag kommer va död imårrn på skolan annars, eller ah de kmr jag vara endå. Men först borsta gaddarna och tvätta facet. HEJDA!!!1


Mååååånen

Skrivet 2010-04-17 Klockan 15:36:57

Var in på en gammal sida där jag skrev typ "dikter" förut, hittade den här från 06:

Inatt är månen liten, inatt är månen smal.
Jag vill va som månen, fast bara just idag
Haha jaa vad ska man säga riktigt.


Young girl don't cry, I'll be right here when your world starts to fall.

Skrivet 2010-04-17 Klockan 14:47:09

När jag vaknade imårse och såg att det snöade blev jag så deprimerad och sur att jag gick och la mig igen och klev upp alldeles nyss. Och nu värkar det ha slutat, kanske börjar sen igen... Nu ska jag duscha hejda!


But you're a selfish narcissistic psycho freaking bootlicking nazi creep and You can't handle me.

Skrivet 2010-04-14 Klockan 19:07:33

Fy så himla skönt det är med SOL. Snart är det sommar, bara det inte börjar snöa igen för då blir jag ledsen. Iallafall så slutade hade jag foto på skolan idag. Vi ska börja med nånslags fotobok och det är typ jätteviktigt vad man har för bilder för det är typ den viktigaste uppgiften under hela kursen och jag får damp för jag har inte tagit nå bra bilder jag kan andvända. Men men jag slutade tidigt som vanligt. Slutar vid halv12 tisdag, onsdag & torsdag, det är wonderful. Såg det nyaste how när jag komme hem (eller kalla det How I Met Your Mother om ni vill), det ägde iallafall som vanligt. Längtar bara till One tree hill börjar om igen, var rätt länge sen man såg det nu ju. Fast nu ska jag gå ut med mensFIA så hon får kissa. PZ.


I'm dancing with tears in my eyes, just fighting to get trough the night.

Skrivet 2010-04-12 Klockan 22:01:54

nu när solen är framme.
nu när det börjat bli varmt igen.
nu när sommaren snart är här,
så saknar jag er.
precis som jag gjorde förra sommaren,
och sommaren före det.
men jagvet att det är mitt eget fel,
det är nog därför jag inte riktigt kan släppa det.

nu ska jag sova, är alldeles för trött för att ens fungera och tänka klart. imårrn slutar jag tidigt, det gör även joppo så han följer mig hem, loooove it! orkar inte att det är skola, längtar tills SOMMARLOVET. men snart ärdet valborgs, eller typ 2 veckor? jaja godnatt.


I love it when in the middle of our kiss I can feel you smiling.

Skrivet 2010-04-10 Klockan 22:10:04

Jag och Elin bestämmde oss för att pierca näsan igår, eller egentligen hade vi tänk på det ett tag, men igår gjorde vi det. Och jag hade ju såklart förberätt mig på det absolut värsta, att jag typ skulle svimma av ondhet eller nått.Men det känndes knappt, vart bara skiträdd när "pistol"grejen smällde av, men det gick bra. Dock passar inte min stora näsa i piercing men den får fan anpassa sig för jag tänker inte ta ut den nu, då känns det bara som jag slösat pengar haha. Men nu ser jag iallafall Djävulen bär prada på tv, eller det är paus just nu men. Vi har inte gjort så mycket idag jag o jolle, tog en liten promenad till konsum, spelde lite kort, såg greys och myste och sånt bara. Nu film pz!
Mina små nyvakna favvisar♥


Spelar ingen roll vad folk säger, spelar ingen roll vad dom gör. För jag vet att vi lever för varandra kommer alltid va tillsammans tills dagen vi dör.

Skrivet 2010-04-07 Klockan 18:37:02

Var uppe till typ halv4 inatt, såg Harry Potter och mitt i filmen komme jag på att jag ville göra ett armband. Så jag tog ett gammalt halsband och några olika småtjaffsgrejer och pillade på ett tag sen var ett armband klart :)Vaknade vid halv2 idag, är nog enda dagen på lovet jag har sovit riktigt länge, och sköönt var det! Annars har jag inte gjort ett piss idag, eller jag hittade en skitbra youtubekanal där en tjej laddar upp olika videos om hur hon sminkar sig, gör frisyrer och bara snackar massa skit, rätt kul och se tycker jag.
Update:
Länk till juicystar07
Länk till otherjuicystar07


Varje gång jag ser mig i spegeln, ser jag ett ansikte
men inte mitt eget.

Skrivet 2010-04-06 Klockan 21:46:29

Jag och joel var på bio igår, vi måste seriöst sluta gå på bio haha.. men iallafall så såg vi Shutter Island och jag tycker att den var jättebra, lite komplicerad men bra. Idag var vi på stan en stund, vill köpa en ny skinnjacka eftersom att min är en liten barn jacka och inte så fin längre, men hittade ingen så köpte ett par ljusrosa converse istället =). Nu ska jag fortsätta se desperate som är på tv sen hade jag även tänkt se harry potter och hemligheternas kammare för det är typ 3 år sedan jag såg den haha. Sen kan jag berätta att det var trevligt i långsjöby hos daniel&lina! Men nu desperate housewives somsagt. Hejdaaaaa.


1April2010

Skrivet 2010-04-01 Klockan 18:15:22

Är hos jolle nu, snart blir det hockey på tv. KROSSA HV! Haha puss.


Baby shih tzu

Skrivet 2010-04-01 Klockan 14:09:47

Haha asså åhhh, bland det gulligaste jag sett!!


I wan't to run away with you and never look back.

Skrivet 2010-04-01 Klockan 00:24:08

Elin kommde hit en stund ikväll, trevligt trevligt, och jag färgade hennes hår lite mörkare. Vart kanoners :). Nu har jag renbäddad säng och ska snart sova, de ääär så himla mysigt med renbäddade sängar haha, vill sova föralltid. Nämen hade tänkt kliva upp rätt tidigt imårrn, observera att jag skrev tänkt, för det är inte så stor chans att jag orkar ta mig upp.. Men men nattinatti♥