Tattoo your name across my heart.

Skrivet 2011-01-31 Klockan 11:41:07

Måndag idag då. Var så grymt jobbigt att kliva upp ur sängen imorse, hade mer än gärna legat kvar där ett bra tag längre. Men är alltså på skolan nu, satt i fiket mellan 10 och halv11. Och nu sitter jag bara här i en soffa och väntar tills jag ska sitta i fiket igen. Himla tråkigt... Himla oetiskt... Längtar bara tills jag kommer hem. Ikväll blir det förmodligen häng med favvo elinpelin, nya solsidan kommer ju idag, de måste ses!
Här är förresten världens bästa lypsyl! Älskar det, 1000 gånger bättre än försvarets, jag lovar!


6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Skrivet 2011-01-31 Klockan 11:13:47



5e dagens bild: En gammal bild på dig själv

Skrivet 2011-01-30 Klockan 15:36:17

HAh... 14 år, har aldrig varit mer fjortis!


i can't tell you what it really is i, can only tell you what it feels like.

Skrivet 2011-01-30 Klockan 15:30:20

Idag har jag inte gjort särskilt mycket av värde alls, pussat lite på eman, duschat och sånt. Ska på innebandy om en stund, blir nice. Sen ikväll tar jag bussen till korvis och sover där. Imorgon ska jag på skolan och ha apu i fika.nu, kaan bli rätt så tråkigt, och rätt så pinsamt, men får helt enkelt se.


4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv

Skrivet 2011-01-29 Klockan 12:58:40

2007. allt jag har o säga!


3dje dagens bild: En bild på någon i din familj

Skrivet 2011-01-28 Klockan 11:53:47

Kära lilla mamma :)♥


People come into your life for a reason, a season, or a lifetime. When you figure out which one it is, you know exactly what to do.

Skrivet 2011-01-28 Klockan 11:32:55

Var på bio igårkväll, såg love and other drugs. Den var verkligen jätte bra! Himla mysig och sådär. Idag är det fredag, jolle for på prao imårse men han ringde nu och hade redan fått sluta så han kommer nu om en liten stund, mys. Senare idag kommer danne, lina och manne hit och ska vara här över helgen. Blir himla roligt! Kan visa en bild på min tårta som jag gjorde igår, den kanske inte var världens snyggaste eller godaste, men rosa var den iallafall ;).


2a dagens bild: En bild på dig själv

Skrivet 2011-01-27 Klockan 11:59:50

Löshår <3

It's my birthday today!!1 haha


1a dagens bild: En person som du umgås mycket med

Skrivet 2011-01-26 Klockan 15:55:02

HAHAhahahaha! (Elin såklart, om ni icke såg det ;)!)


Because you're the kind of guy who'd laugh at me when i fall,
help me up & then whisper; it's okay, i still love you!

Skrivet 2011-01-26 Klockan 15:07:44

Pratade med Elin för en stund sen, hon hade ringt station och dom hade inte hittat jackorna så vi ska typ köpa nya jackor och sen få tillbaks pengar för dom av dom. Fan. Det finns ju typ inte änns några snygga jackor nu? Kan bli svårt men ja. Ska iallafall på stan efter Elin slutat jobba, hörde ryktas att Nina också ska med vilket bllir kul eftersom jag inte träffat henne sen annandan :o. Men nu har jag iallafall nyduscha, så ska nog försöka fixa mig lite. Hade btw tänkt köra på den hära "en-bild-om-dagen listan" som jag sett flera gör nu, kan bli lite kul. Så jag slänger upp första bilden om en liten stund. Nu > smink.


1a dagens bild:
En person som du umgås mycket med
2a dagens bild: En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: En person som du vill vara med
16de dagens bild: En ful bild på dig själv
17de dagens bild: En ovanlig bild
18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i sommras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En tokig bild
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!


Summer, please come save me.

Skrivet 2011-01-24 Klockan 17:30:01

Orkar inte, allt känns så jobbigt. Ont i huvudet, ont i halsen, förkyld, mår illa. Sjuk... sen längtar jag efter sommaren så himla mycket just nu. Tänk bara vad underbart med massa sool och värme! Blir ju bara deprimerad när man kollar ut nu och ser mörker och snö. Ska gå och dö i soffan nu. Hörs när vi hörs.


Now I’m feelin so fly like a G6!

Skrivet 2011-01-22 Klockan 03:45:09

Livet är fan sjukt. Haft en toppen kväll! Förutom att npån jävle snott både min jacka, och elins jacka... vem fan vill ha våra jackor... :( Så vi var tvugna stanna kvar ända tills alla hade gått, vilket bara var oetiskt, och endå hitta dom dom int, hoppas fan dom hittar den som snott dom, ja älskar min jacka, den är ju världens varmaste, eller typ iallafall! Men förutom det så har jag haft riktigt kul kväll, som alltid när man är med världens bästa elin :). Dock så ska jag vara på skolan klockan 11 imorgon eftersom det är öppethus, känns inte riktigt sådär jättekul om jag ska va ärlig, men jaa. Nä fan vad jag svamlar på, måste ju sova.


21-Januari-2011

Skrivet 2011-01-21 Klockan 14:05:04

Igårkväll var jag och jole på teater :o? haha helt otippat.. men jolle har praktik på teatern där så därför skulle han dit och kolla på en pjäs(eller vad säger man?) så jag följde med. Funkade typ faktiskt haha! Iallafall, idag har jag städat, så nu är allt rent och fint igen. Ikväll är det ju 18 för sista gången på station, ska såklart dit, som säääkerligen väldigt många andra, så det lär vara ganska mycket folk där men det blir ju bara roligt! Frågan är ju dock som alltid vad man ska ha på sig, men det brukar som fixa sig på nått sätt tillslut så det orkar jag inte tänka på nu. Nä ska istället mysa med min korv som nyss ringde och sa att han var på väg hit nu, mys! vi har faktiskt varit tillsammans i 23 månader idag♥! Hörs när vi hörs hejda.


I'm supposed to be the soldier who never blows his composure.

Skrivet 2011-01-19 Klockan 15:36:30

Idag har jag "tränat"! Haha... nämen följde lilo till vårat gym här mittimot, slamsade på litegrann, sprang på löpbandet och sånt där tills han sa att jag inte fick vara där nå mer :o. Så oetisk bror! Iallafall så ska vi käka snart tror jag. Senare ska jag ta mig en liten prommenad till edda och åka med korvis till hamn.


Poesi för fiskar - ta mig <3

Skrivet 2011-01-18 Klockan 00:27:05

Hahaha helt otroligt!

Men nu ska jag se tbbt, sen sova. Godnatt!


lördag-15-januari-2011

Skrivet 2011-01-15 Klockan 11:44:02

Igår var vi i piteå och badade! Var skitkul! och det var knappt nå folk där så de vart aldrig nån kö eller nått, så vi sprang runt o åkte grejer osånt hela tin =). Nu måste jag försöka få nån himla volym på mitt extremt platta äckliga hår, var längesen jag såg det så här ovolymat... bara oetiskt. Men iallafall, ska snart på innebandy på edda. Sen ikväll blir det fest och utgång, blir kanoners!


All my life I've been good, but now I'm thinking what the hell.

Skrivet 2011-01-13 Klockan 14:33:26

Sitter på skolan nu, har media och håller på med min fotobok. Var nyss förbi syven och snackade, hade 50p för lite för att få slutbetyg så vi fixade det så nu känns allt ganska mycket lugnare. Imorse insåg jag att mitt busskort inte funkade, det hade tydligen fått sig en rejäl spricka rakt igenom som jag inte märkt. Kul. Hoppas jag får ett nytt iallafall! Men ska iallafall få åka hem med Elinpelin idag så jag slipper skämmas på bussen när kortet inte funkar igen. Sen är jag ledig imorgon eftersom att vi egentligen ska ha apu på fredagar (och måndagar), men det börjar inte föränns nästa vecka, så det känns skönt! Men nu ska jag fortsätta med min fotobok. Vi hörs när i hörs mina vänner, hejda.


Heros get remembered, legends never die.

Skrivet 2011-01-11 Klockan 10:35:10

Första skoldagen på detta år, på sista terminen. (fan får panik, vad händer efter studenten!!!!) Kändes rätt tungt att kliva upp imorse om vi säger så. Men fick sova typ 5 timmar så det var ju lite bra. Har inte gjort nått speciellt än, men snart ska vi ha foto så det blir säkert bra. Sen ska jag även gå förbi syven och kolla vad jag ska ha för tillval.... fan hatar tillval. Vet icke om jag har letion i eftermiddag, får helt enkelt se.



Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.

Skrivet 2011-01-10 Klockan 01:13:20

Kommde hem idag vid 4, haft det riktigt trevligt! Denna gång bodde vi inte hemma hos danne o lina utan i en egen liten lägenhet, 8 personer i en liten lägenhet = rätt varmt när man ska sova, men det var mysigt endå. Och lille manne hade blivit så stor, han är bara för charmig den killen alltså. Men orkar inte skriva så mycket nu, kan lägga upp några bilder ifrån helgen istället :) har dock inga från då vi körde skoter...


There's more to living than being alive.

Skrivet 2011-01-07 Klockan 00:35:30

Ikväll blev det film hos lilu&elin, The town. Var ganska så bra fast lite väl lång och seg. Men nu ska jag snart ta och lägga mig och sova, måste upp ganska tidigt imorgon tror jag. Vi ska nämnligen åka ut till skogen, eller rättare sagt till Långsjöby. Ska hänga där hela helgen. Kommer förmodligen bli himla trevligt!


Why would I wanna destroy something I help build?

Skrivet 2011-01-04 Klockan 22:45:55

Jag och jole var och åkte skridskor tidigare ikväll, var kul även fast jag typ sög på att åka. Fast det var ju i o för sig typ 3 år sen sist så, jag var endå ganska duktig! Sen när vi kommde hem så frös jag så sjukt mycket och vi tog en himla varm dusch, då började mina tår göra galet ont, alltså jag kunde knappt står upp. Sen efter en stund vart dom alldeles kritvita och svällde upp till typ tre gånger så stora! Alltså dom gick verkligen inte att röra, dom satt typ ihop :O Det var helt sjukt, jag var livrädd och trodde typ jag skulle dö och en massa, och joel bara skrattade åt mig :( ... himla schysst... fast sen var han så snäll och värmde upp mig ett tag så nu är dom nästan tillbaka i sin ursprungliga storlek, kan iallafall röra dom flesta = bra! Jag överlever nog skulle jag tro. Nu ska vi ta och se lite true blood, det är faktiskt riktigt bra!


Fuck you, I'm going to Neverland.

Skrivet 2011-01-03 Klockan 17:17:43

Imorse var jag uppe redan klockan 11, vilket är tidigt nuförtiden då jag vanligtvis brukar råka sova till 2 ungefär. Men trött det är jag då, somnade nämnligen halv5 inatt. Men då kommer jag förhoppningsvis somna ganska "tidigt" inatt iallafall. Ska snart käka middag, sen ikväll ska jag hänga med min kära vän Elin, har inte setts sen nyårs(!!) så det börjar ju vara ett tag sen ;) haha.


On the first page of our story, the future seemed so bright.

Skrivet 2011-01-01 Klockan 23:59:27

Nyårsafton spennderades hos jonte med trevliga människor och det var riktigt roligt! och våran äckligt stora låd-raket-grej var det sjukaste och vackraste jag någonsin sett, vart kär i alla glittrande saker som bara flög ut ifrån den och rakt upp i himlen. Idag har det inte hänt nått roligt att berätta om, vi har med andra ord bara tagit det otroligt lugnt. Ska nog ta och se en film nu snart och sen ska vi vell sova i think.