You've got that smile, that only heaven can make.

Skrivet 2011-08-31 Klockan 15:25:14

Följde mamma på stan en stund tidigare idag, blev ett par skor och 12 små örhängen rikare, det tackar vi världens bästa mamma för :). Kikade in på min mail nyss och såg att jag hade vunnit ett par glasögon från lensway! Det tackar vi också för, inte för att jag behöver glasögon egentligen men det kan ju alltid vara kul att ha haha :). Ikväll vet jag inte alls vad som händer riktigt, är fortfarande himla förkyld men har då ingen feber kvar så det är ju positivt, men korvis kommer iallafall hit så får vi se vad vi hittar på för trevligt!


Just a kiss on your lips in the moonlight.

Skrivet 2011-08-28 Klockan 19:28:59

Har haft en riktigt trevlig helg. Fredagen bjöd på båttur till gåsören med trevliga människor, grillning, bastu, och en massa andra roligheter! Dock känns det som att jag inte var så smart som sprang runt halvnaken hela natten, har ont i halsen som en gris nu, men det är ju smällar man får ta ;). Sen igår for vi en sväng på matfesten, käkade langos som var jätte gott! Just nu sitter jag hos jole medans han är ute och kör. Sen när han kommer hem ska vi se hur många lingon finns det i världen. Förstår inte varför jag inte sett den ännu. men nu blir det av iallafall. Och den verkar ju jättebra så får hoppas på att den är det =).



Att bli sparkad i huvudet just före läggdags.

Skrivet 2011-08-25 Klockan 23:12:51

Ligger i sängen nu, bloggar med min mini 10a. och jolle ligger förstås och snarkar lite lätt här bredvid haha. För en stund sen sparkade han mig i huvudet. Haha det var inte meningen såklart men ont gjorde det. Ska se sex and the city nu och sen försöka sova. Har massor att göra imorgon, eller det har jag egentligen inte men man kan ju låtsas ;). Nattinatti.


Don't look back in anger.

Skrivet 2011-08-25 Klockan 14:58:50

Igårkväll bjöd mamma på bio! Jag saknar dig såg vi och tårarna sprutade återigen, himla fin film det där. Idag har jag inte gjort mkt alls, duschat, flyttat in lite möbler i mitt rum, flyttat kläder osv. Jole slutar halv4-4 så efter det kommer han hit, blir mys. Får se vad vi hittar få för nått trevligt. :)


Forget our fear, remember how to trust.

Skrivet 2011-08-22 Klockan 14:14:17

Vaknade före 08.00 idag, mådde lite illa så käkade lite yoghurt och sen kunde jag inte somna. Men det funkar ju det med. När mamma kommde hem for vi ner på stan och köpte lite mer vit färg, så nu har jag lagt på vad som förhoppningsvis är sista lagret =). Lillnicko (eller ja hon är ju rätt gammal nu haha, men hon kommer endå alltid vara lillnicko) borde nog komma hem snart tror jag, hon bor här i veckan så det är ju himla trevligt! Får se vad vi hittar på för skoj när hon kommer. Men ikväll ska jag då iallafall till min prins!
Känner att jag saknar skolan rätt mycket nu! haha.


Mobilblogg

Skrivet 2011-08-20 Klockan 17:16:09

Hängde på stan idag en stund med jole, kollade lite grejs och så. Sen bjöd korvis på subway macka till lunch vilket var mumsigt! Filmen jag saknar dig som vi såg på bio igår var brutal, himla bra trots att man grät som ett barn ibland. men kan då iallafall starkt rekomendera alla att se den! Nu gör jag inte mycket alls, ser lite tv bara. Sen ikväll blir det elin häng, vet icket vad vi ska hitta på men de blir trevligt :).


Jag Saknar Dig.

Skrivet 2011-08-19 Klockan 14:40:27

Har målat lite nu på förmidagen, har hållit på i typ 3 dagar nu och målat en himla massa möbler. Vita blir dom. Behövs nog bara ett lager till på vissa grejer sen är allt färdigt, blir snyggt o bra=) Ikväll ska jag och älsklingen på bio, vi har 2&½ år på söndag men vi "firar" det ikväll/imorgon istället. Jag saknar Dig har premiär idag så den blir det vi ska se! Frågan är bara hur det kommer gå då jag knappt kan se trailern till filmen utan att börja flänna haha! Men jag tror den kommer vara jättebra iallafall. Men nu ska jag ta och duscha och skrubba bort all färg som har satt sig fast fulla händerna/armarna.


Att fria med en trailer.

Skrivet 2011-08-18 Klockan 15:58:15

Såg det här på ellen degeneres imorse, några tårar trillade ut. Helt sinnesjukt gulligt!!


In case I forget to tell you later, I had a really good time tonight.

Skrivet 2011-08-15 Klockan 22:23:43

Jag och mammsi var och plockade lite blåbär i skogen bredvid oss tidigare ikväll, hörde en björn mitt i allt ihop så vi drog hem rätt snabbt. men vi fick faktiskt ihop rätt mycket endå, gött! Igår var jag ju på bio med korvis, såg poppers pingviner och den var bra! jim carrey är ju aldrig fel i en film så att säga haha. Men nu hade jag tänkt ta mig nått ätt äta och kanske slå igång en film eller så, typ maybe Pretty woman?  :).


jag är lucy in the sky jag är högt över molnen

Skrivet 2011-08-14 Klockan 16:51:50

Kommde precis hem från långsjöby, nu blir det snabbdusch, käk och möta jole på stan.
Ikväll blir det bio :)


Look, you fixed my broken heart.

Skrivet 2011-08-11 Klockan 19:16:15

Sitter hos korvis nu, han är ute och övningskör just nu men han borde komma snart. Då ska vi se film, the eye blir det troligtvis! Fast komm just på att det är torsdag idag, torsdag=sommar med ernst. Kanske ser det före/istället, får se vad jole säger när han kommer :). Imorgon måste jag hem jätte tidigt och packa lite grejer och så, blir nämnligen hämtar av syster halv11. Emanuel fyller 1 år imorgon så vi ska till långsjöby över helgen! Har inte träffat dom sen midsommar så det är ju ett tag sen nu. Kommer bli himlarns trevligt! Och nuuu kommde jole hem :).

Gammbild -09 <3



You are like my lover and my best friend, all wrapped into one with a ribbon on it ♥

Skrivet 2011-08-10 Klockan 18:11:21



And now all I wanna see Is a sky full of lighters!

Skrivet 2011-08-09 Klockan 15:31:48

VARFÖR funkar inte min hotmail?! Kan inte logga in eller återställa mitt lösenord. Blir så sjukt irriterad... Men jag sitter iallafall just nu och sminkar mig litegrann samtidigt som jag ser how i met you mother, som vanligt alltså haha. Ska ner på stan och möta korvis vid halv5, han ska försöka fixa ett nytt SIM kort eftersom han slarvat bort sitt. Sen ikväll är det ju dax för årets första isträning för vårt älskade skellefteå aik! Blir grymt :)


This one's for you and me, living out our dreams.

Skrivet 2011-08-09 Klockan 15:21:09

Huur awesome?


You had a lot of crooks tryna steal your heart.

Skrivet 2011-08-09 Klockan 00:32:00

Har hängt med Elin i eftermiddag/ikväll, gick på stan, kolla lite film och sånt där. Köpte endast en fin halsduk och ett smyckesträd på staen men jag är nöjd. Insåg även hur himla mycket jag saknat henne! Sinnesjukt att vi inte umgåtts i sommar... :o. Nu har jag iallafall fixat till lite grann i mitt rum så nu är det så gott som klart, bara lite hyllor, tavlor och sådant som ska upp, mamma sa nått om att köpe nya gardiner så får se om det blir imorgon kanske. Men i övrigt så ser det då finnemang ut! =). Ska krypa ner i min stoooora otroligt tomma säng nu och se lite how sen sussa, så nattinatti!


Tack så himla mycket världens bästa Jolle!

Skrivet 2011-08-08 Klockan 14:11:20

Jag vill typ aldrig ta av mig den! Haha ♥


Att bada i ett hav av jordgubbar!

Skrivet 2011-08-07 Klockan 17:17:26

Så var det söndag idag igen. Har målat lite i mitt rum så nu är det färdigmålat, pappa ska bara tapetsera ikväll och så där sen är det klart! Blir himla fint, dock får man typ ont i skallen/ögonen om man kollar på tapeten för länge för den är vit med svarta streck blommor på haha, kan visa en bild jag hitta på google, men det blir snyggt iallafall! Har alldeles nyss käkat, tacos vart det = mkt gott. Lilu var här och käkade också så det var trevligt! Ska alltdeles snart bege mig ner mot stan och hoppa på bussen mot skehamn. Får äntligen träffa älsklingen igen. Har dessutom fått en awesome grej av honom som ligger där och väntar på mig, kan visa imorgon eller nått sånt! Ikväll ska vi nog bara mysa en himla massa <3
man ser inte så tydligt vad jag menar.... haha!


Life's a climb, but the view is great.

Skrivet 2011-08-06 Klockan 17:27:49

Känns verkligen inte som att klockan är så mycket som den är nu. Vaknade vid 11 och har sen dess hållit på med mitt rum. Tog en jävla tid innan man fick börja måla ju.. först skulle allt packas ner och lyftas ut, sen skulle saker borras ner från väggarna, andra grejer skulle tejpas och så. Men nu har jag iallafall målat första varvet klart, sen ska pappsi måla andra. Kommer bli gode bra! :)


Hahaha alltså jag skrattar så jag håller på dö snart!

Skrivet 2011-08-06 Klockan 00:33:43



Hade helst av allt velat mysa ner mig i min prins armar nu med en bra film på tvn, men han är i storuman och jobbar, hemma på söndagkväll. Och nästa helg är jag borta, i storuman det med av alla ställen, Manne fyller ett år på fredag så vi ska dit och fira han och sådär. Känns tråkigt att vi knappt sets om helgerna nu senaste tiden, men det blir bättre snart. Men vad jag ville få fram var vell att jag saknar min prins, även fast jag träffade han senast imorse. Vi försovde oss imorse, eller han, jag skulle ju inte upp till nått särskillt. Vaknade halv7 iställer för halv6, minns dock när hans väckare ringde och skrek som en galning men den måste han nog ha stängt av. Men det gick bra iallafall, han hann till jobbet i tid och jag tog bussen hem. Förstår inte varför jag håller på och ska ta bussen hem så tidigt på morgonen, är ju verkligen ingen morgon människa. Men jag har fått för mig att det känns bättre, för då är jag redan hemma tidigt och har hela dagen framför mig, men det spelar ju ingen roll, jag går ju lix och lägger mig igen när jag kommer hem. Haha jaja. Nu ska jag se film, Hannah Montana The Movie eller Easy A! Lutar mot hannah montana, den är ju så gullimullig haha :). Var förästen och köpte färg till mitt rum idag! Så imorgon blir det nog äntligen av att fixa till det, kommer förhoppningsvis bli snyggt. Oj oj vad mycket text det vart nu, himla ovanligt för att vara mig! Men nu slutar jag, godnatt.


Hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter.

Skrivet 2011-08-02 Klockan 16:25:50

Mitt lilla besök på sjukhuset imorse gick finnemang. Tog typ 3 minuter att röntga båda fötterna, sen fick ja sitta och vänta i en halvtimme på att hon skulle komme ut och säga att bilderna eller vad det heter såg bra ut, sen gick jag hem och tog ut fisan på en prommis i skogen :). Sen när mamma slutade jobba åkte vi till kroksjön, hängt lite i fasters stuga, solat, matat ankor och sånt trevligt :). Nu är vi hemma igen, ska snart käke, väntar bara på att jolle ska komme hit.♥ Undrar vad som händer ikväll, vart helt sjukt sugen på bio!?


Awesome ends with Me.

Skrivet 2011-08-01 Klockan 23:49:08

Ligger i sängen och ser lite på criminal minds, ska snart sove. Imorgon ska jag nämnligen upp tidigt och gå ner på lassa. Mina fötter ska röntkas och jag är livrädd. Eller nä nu ljuger jag, vet ju att de inte är farligt / gör ont. Men lite rädd är jag endå, gillar inte sjukhus så jätte mycket. Men det ska nog gå bra. Godnatt :)


Dagens

Skrivet 2011-08-01 Klockan 17:49:48

Dagens humör: glad =)
Dagens borde: hitta ett jobb.
Dagens frisyr: platt och smutsigt.
Dagens smink: lite rester från igår haha.
Dagens klädsel: svarta shorts + gult linne.
Dagens planer: absolut inga.
Dagens vill ha: cola + pussar av min prins.
Dagens längtan: tills min onepiece kommer!
Dagens fundering/tanke: varför bor jag i sverige?
Dagens person: mamma.
Dagens roliga: korvis pratade om sitt jobb i sömnen igen imorse haha <3
Dagens beroende: nikotin...
Dagens låt: kapten röd - 1.000.000 nollor
Dagens bild: