"Do you even know who you are?"

Skrivet 2010-07-30 Klockan 17:29:12

Nu ska jag och jollebollepillesnorre gå till staan käka sen bio de äg,
undra vad jag ska ha på mig för jag har inga kläder fyyy..... hejda =D


Nothing tastes as good as skinny feels.

Skrivet 2010-07-30 Klockan 03:41:35

Jag har missat Sommaren med Ernst ikväll... tror jag fast de kanske inte var nått idag? haha får ta och se det på hemsidan ifall jag missat iaf. Annars så har jag varit med elin ikväll, vi spelade kort, hon lärde mig ett nytt kortspel! Sen så har vi sett Lejonkungen 2, har aldrig sett den förr faktist men den var bra! Fast nu ska jag bortsa tänderna. Imårrn kväll ska jag och älsklingen äta på Tatung och sen gå på bio, blir supermyyys! Nattinatti♥


Never wipe away your tears if you still want to cry.

Skrivet 2010-07-29 Klockan 18:53:23

Kommde hem från joel för ett litet tag sen. Idag har vi inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt, sett lejonkunen och tarzan! Dom ägde, hade typ glömt bort hur bra dom var haha. Sen så igår var jag, mamma, pappa och lilo och fikade i stackgrönnan, det var mumma. Men nu ska jag ta och byta kläder eller nått för snart/sen kommer elin och hämtar mig och vi ska hitta på nå KUL. hejda :DD


forever

Skrivet 2010-07-28 Klockan 16:37:19



Ibland undrar jag om allt bara vore bättre så.

Skrivet 2010-07-27 Klockan 13:49:25

Jag är hos jolle. orkar inte skriva. det händer inte mycket. eller jag har fått en systemkamera. jag har sett sonic syndicate och det var gaalet. jag och jolle bakade en sockerkaka med gul karamellfärg. jag har sett national treasure 1 och 2. jag har sovit. nu ska jag klä på mig. PZ. hejda.


Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Skrivet 2010-07-24 Klockan 16:40:17

Idag känner mitt huvud av att jag drack en himla massa vin igår. Men inte är ja ledsen för det inte. Gårkvällen var ROLIG! Började hemma hos jolle med några trevliga pojkar, sen åkte vi in till stan och trästocks. träffade folk ochså. sen vid 1 så följde jole mig till olles där jag träffade elin, linus osv. sen när dom stängdeså drog vi på max och mötte jolle, sen gick vi hem till miiiig. nu ligger vi och ser på segemyhr och bara chillar. Ska nog snart börja göra oss klara för ikväll ska vi till elinolinus på fest. blir förmodligen nice som alltid!


Jag har försökt att ge dig hela skulden, fast jag innerst inne vet att den är min.

Skrivet 2010-07-23 Klockan 12:07:19

Melissa igår ÄGDE!!1 verkligen skit bra, stog nästan längst fram och det var underbart. Sen så var vi till elin&linus en stund och käkade tårta. nu väntar jag bara på att elin ska komma sen ska vi på stan en tväris osv, ska förmodligen köpa hårfärg eftersom min utväxt ser förjvlig ut... senare ska vi till jollebolle och chilla lite före vi drar till stan och trästocks. kommer nog bli rätt awesome! PZ.


Love what makes you happy.

Skrivet 2010-07-22 Klockan 02:56:33

Nu ska jag och jollebolle korv sova för han tjatar som ett djuuuur :). fast de blir kul, "imårrn" fyller elin år, 20! måste på stan och hitta nått fiint att köpa åt na! sen ska vi se MELISSA HORN!!!11 De komm äga, nattinatti.


Om jag fick chansen att göra om mitt liv, skulle jag inte göra en enda sak annorlunda. För allt tog mig hit till dig.

Skrivet 2010-07-20 Klockan 02:21:18

Idag, eller ah typ imårsse, var jag och jolle på stan en stund, jag köpte inge för jag måste spara pengar.... eller jo bara silverschampoo men det var välbehövt! och jole köpte en mobil, en ROSA! Älskar den haha. Sen så spelade vi lite kort osv. och ikväll kommde elin och hämtade upp mig och vi for till nina, hon har flyttat till en jättefin lägenhet :). och vi såg film ochså. trevligt trevligt. nu ska jag tvätta fejjan och allt sånt sen lägga mig och se veronicaaa, eller kanske little people big world!!! ja skit samma hejdaa!
har aldrig sagt att vi är friska!!1 haha love you♥


We can drive around with the top down, Stereo turned up loud with a fat sound, Cause I'm yours to keep if you want to.

Skrivet 2010-07-17 Klockan 23:34:57

Nån kanske minns den där tävlingen jag skrev om för ett tag sen? Ja iallafall så insåg jag ikväll att JAG VANN den! Heeeeeeelt sjuuuuukt!!! hade typ glömt bort de där eftersom att jag aldrig vinner nått haha!! :DD Men det känns sjukt galet nice verkligen!. Sen så kan jag berätta att jag, jolle och danne grillade ikväll, eller ja dom grillade, jag satt och tittade på men de var lika soft för det. Gott vart de då också för den delen :). Nu ska jag se Sommaren med Ernst eftersom att jag missade det i torsdags♥. Vi hörs mina vänner!


Every second counts 'cause there's no second try. So live like you're never living twice.

Skrivet 2010-07-16 Klockan 14:16:09

Igår var jag i sjöbotten och badade med elin&linus, härligt som fan och vattnet var rätt varmt också :). sen senare så for jag till jollebolle och vi var med några och såg film och sånt trevligt. nu är jole på gymmet som vanligt haha och jag har just duschaaat så nu ska jag försöka fixa till mig eller nått sånt och vänta till han kmr heeem :) PZ!


There was a time I knew you well, but that was a long time ago. You don't know me anymore.

Skrivet 2010-07-15 Klockan 02:47:52

Tog ett dopp i falkan ikväll, sen åkte vi hem till elin och såg Sommaren med Göran, älskade den! Haha så himlakul. sen så klippte jag elin yttepyttelite, ja äg. Just precis nu ser jag Veronica Mars som är skita spännade, men måste snart sova, ska BADA imårrn. blir förmodligen sjöbotten<3 jaja nattinatti♥


Hanging out down the street the same old thing we did last week.

Skrivet 2010-07-14 Klockan 15:12:23

Sitter hos joel nu alldeles ensam. satt just ute och solade men jag orkar fan inte längre, de är så varmt att jag knappt kan andas ju! Iallafall så vaknade jag vid halv10 eftersom jag skulle ta bussen till stan och sen fara och bada, men det var inte ens sol då och jag trodde det var kallt ute så jag pallade inte gå till bussen. sen insåg jag att det var typ 26 grader, och sen kommde solen fram men då hade jag redan missat bussen så jajajaa. Jag och jolle var iallafall till hans söta lilla farmor och åt lunch för nån timme sen, mktgott var det! och sen for han till gymmet så därför sitter jag här all alone. men ska åka hem med pappa när han slutar har jag tänkt :). Och ikväll ska jag vara med elin. blir awesome, hejdahejdaa!
en galen bild jag tog på jole igår!


I bet you think about me sometimes.

Skrivet 2010-07-12 Klockan 03:33:02

Helgen har varit wonderfull, och nu är jag trött! skriver nån annan dag. GODNATT! :)


I'm saving this summer, the last one of summers . And I'd give it all up for this one lasting forever.

Skrivet 2010-07-10 Klockan 15:04:48

Stadsfesten igår ägde! träffade massa folk och hade skitkul helt enkelt. Och ikväll blir det vell nått liknande, SKA FAN SE NEVERSTORE IKVÄLL :D!!! mår helt sjukt mycket bättre idag är vad jag borde göra/trodde jag skulle göra, och det är inte alls helt fel! förutom att jag blir sur för ingenting eftersom jag inte snusat sen igårkväll och jag dör snart. men det fixar sig snart :D Fast nu ska jag duscha. PZ


When I go the distance I'll be right where I belong♥

Skrivet 2010-07-09 Klockan 17:15:45

Klev upp redan klockan 20i10 imårse, och vid 11 kommde elin hit och vi gick ner till stan. började regna som F-A-N! men vi kollade på småstjärnorna, men när det var nicko och dickes tur så var de nå fuckat med skivan så dom kunde inte köra då, så dom fick vänta till sist, då hade vi farit men dom gick iallafall vidare till finalen imårrn så ska se dom då :). sen skjutsade vi fabbe till jobbet, sen linus till jobbet sen gjorde vi en liten tripp till solbacken och sen hem igen. haha och vi körde igenom helt sjuka vattenpölar, eller nä det var typ mer som sjöar haha! trodde hela bilen skulle försvinna under vattnet och vi skulle va tvugna simma därifrån! haha jaja. nu ska jag nog snart börja fixa mig lite grann, för ikväll blir det PARTYYY!!1 Ses på Stadsfesten allihopa.


It's not about the past or the future, it's about right now.

Skrivet 2010-07-09 Klockan 03:21:51

Försöker göra nått skoj med min blogg, just precis nu, klockan är fan över 3... kanske inte såå smart eftersom jag är alldeles för trött för att fatta vad jag tänker. men så går det. MÅSTE sova just precis nu, eller skulle ha behövt sova för nån timme sen eftersom jag ska upp rätt tidigt imårrn och dra på stan och se när mina kära små kusiner är med i småstjärnorna! sen taggar jag så jääääääävla mycket inför stadsfesten! det kommer bli köng!! godnatt.


A long time ago, we used to be friends but I haven't thought of you lately at all.

Skrivet 2010-07-08 Klockan 01:22:31



I can remember the very first time I cried. How I wiped my eyes and buried the pain inside.

Skrivet 2010-07-07 Klockan 15:33:45

Igår var jag och korven på bio. Eclipse blev det, har inte gillat dom 2 första sådär jätte mycket, men den här gillade jag faktist rätt mkt!!1 sen så idag eller typ imårse var jag med elin på stan en snabbis. Köpte en liten piercing till min näsa så nu ska jag äntligen byta. Sen hittade vi skit fina kedjearmband typ, på ur&penn, sånnadär med som man ska hänga fast massa berlocker på. Så et sånt köpte jag och 3 gulliga saker att hänga på :). Nu gör jag absolut ingenting, jolle for hem för ett tag sen, eller han for på gymmet. och jag har suttit i solen ett tag men orkar inte med att det blirmolnigt hela jävla tiden så jag gick in.. nu ska jag byta plopp i näsan sen städa mitt fucking rum, det behöööövs! PZ.


Even if i could, I don't think I would..

Skrivet 2010-07-05 Klockan 00:23:08

Helt sjuukt vad varmt det är ute, känns ganska så underbart! Kvällen igår spenderades med Elin och Nina, först var vi hos elin sen drog vi ner till älven och hängde i tältet. Var kul! Sen tog jag nattebussen till jolle. Och idag har det inte hänt särskilt mycket, sett lite film, skjutit luftgevär, sett UFC och så. Fan önskar man kunde börja MMA, vore galet ju! Haha. Men iallafall nu är jag hemma och ska nog ta och se lite Veronica Mars, var som längesen haha. Sen ska jag sova. Nattinatti♥


So I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head.

Skrivet 2010-07-03 Klockan 03:00:42

Spenderade denna soliga dag på stranden med elin jessica och nina, har typ bränt mig på axlarna men det hör fan till! Haha. Efter det for vi på dallas och åt. Sen upp på solbacken och letade Segemyhr serien eftersom elin skulle köpa den. Men den fanns inte där, så då var det bara att skynda sig in till stan istället, han dit just före Åhlens stängde, och där hittade vi hela jävla boxen med alla 5 säsonger. Så jag och elin har suttit och sett det ikväll samt färgat hennes hår igen, bort med det orangea och på med svart. Men det vart riktigt snyggt. Såg nyss dom allra sista förhäxad avsnitten, de ÄGDE och nu är jag ledsen över att det är slut. Men får vell vänta ett år sen ser jag om allt ännu en gång kanske, haha. Nu ska jag sova iallafall, det behövs kan vi säga!


Don't ever let fear hold you back!

Skrivet 2010-07-02 Klockan 03:09:10

Idag var det premiär av årets "Sommar med Ernst", såg det självklart, älskar det! Haha. Han äär så bra, fast bara i det programmet, var ju en katastrof när han satt i den där fotöljen på julafton! nej gud. Men avsnittet det var iallafall bra, kommer se det varje torsdag helt klart. Sen så efterdet for jag till elin och linus och såg film. Remember Me blev det, med Robert Pattinson. Tycker den var heelt okej, dock rätt oväntat slut om vi säger så... Men men, nu ska jag ta och fläta ut alla småflätor jag råkat göra i håret(?) och sen ta och sova tror jag. Ser att solen redan gått upp och det blir att kliva upp ganska tidigt imårrn eftersom vi ska och bada :) Sen tillsist kan jag även berätta att min mobil gått sönder, eller asså skärmen bara lyser vitt och man ser ingenting, eller ibland ser man men det är som rörigt och rosa/grönt då. Men som tur var så har elin nyköppt en iPhone så jag fick låna hennes gamla mobil! Toppen ju :D. Nu- nattinatti.


Tääävling!

Skrivet 2010-07-01 Klockan 15:18:04

Är medi en tävling där man kan vinna allt detta:
Vinsterna är:
Salinasbikini
's webbshopBecky 804/805 258 storlek M 1,099kr
Rosenserienläppcerat, lermaskMake up kräm 600 kronor.
-  (ur Dualsenses color serien) shampoo, leave-in-mousse, conditioner 550 kronor.
CoolstuffBlåsapa nageltorkareIce shooters 120 kronor.
Inneonline2 stycken Ljuslyktor 120 kronor. 
Softhairblond syntet hår på klämma 250 kronor. 
Karin Herzog body shimmer 400 kronor.
Swissdepilhårborttagning 350 kronor. 
Saltåkvarn/Min müsli - 2 stycken presentkort på min müsli a 160 kronor 320 kronor
Styleimport - diverse nagellack (2 stk) blingstenar till tänder, m.m. 500 kronor
Msmink - maybelline new york xxl extension mascara 85 kronor.
VeganlifePillans vegankokbok (Signerad!!) 265 kronor. 
Frozzaörhängen och halsband från Friis och company 300 kronor.
Importklader - leopard korsett one size389 kronor.
blucherart - akvarell handmålat vykort 30 kronor.
Keisy - Väska och skärp 110 kronor

sponsrat av BYALEXANDRA
Tröja från gina tricot s 150 kronor.
h&m's foundation  50 kronor.
Om du också vill vara med och ha en chans att vinna klickar du här!!