Juliajohansson.spotlife.se

Skrivet 2011-09-19 Klockan 00:33:05

Ny blogg, juliajohansson.spotlife.se. Har flyttar över alla inlägg, bilder osv dit så allt finns kvar och hänger med. Får se om jag trivs där eller om jag återgår hit. Men för nu iallafall, så får ni kika in där istället!


Don't lose who you are in the blur of the stars!

Skrivet 2011-09-16 Klockan 19:08:13

Vi börjar helgen med fest. Först häng hos Elin sen Mollys! Blir köng, förutom att jag som vanligt inte har nått vettigt att ha på mig, men liiika glad för de är jag :D!


Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.

Skrivet 2011-09-15 Klockan 23:51:34

Kvällen har spenderats inne på allstar tillsammans med elin & nina. Käkade och kollade hockey, trevligt! Mindre trevligt att det inte vart vinst men men. Nu ska jag ta och slå igång allra sista sex and the city avsnittet, gråta för att det är sååå pluttinuttigt och sen ta och sussa. Imorgon är det fredag! :D Nattinatti.


Are you there, or are you just a decoy dream in my head?

Skrivet 2011-09-12 Klockan 14:28:53



11 September 2011

Skrivet 2011-09-11 Klockan 16:23:20

Vaknade kvart 1 12 idag, kl 12 var jag på plats på edda och kollade innebandy, gamla stan vann så det var ju trevligt =). Nu ska jag försöka fixa mig lite så jag ser levande ut, sen käka tacos. Ikväll är det fika hos syster eftersom att hon fyller år! Blir nog trevligt, och gott haha. Senare ikväll åker jag eventuellt till hamn, får se hur det blir.


Right now there's a steel knife in my windpipe I can't breathe but I still fight while I can fight.

Skrivet 2011-09-10 Klockan 11:39:47

Igår körde vi en klassisk tremanna fest på vitbergsvägen! och det var lika trevligt som alltid :). Sen drog vi på folkparken och skakade rumpa och träffade en jäkla massa folk! Kuuligt. Just före hemgång vart det kaos med polisbil och akuten och ja det var längesen jag var så rädd som jag var då! Men allt ordnade sig ju iallafall :). Idag mår jag mycke bättre än jag borde, och det klagar vi verkligen inte över! :D


I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon.

Skrivet 2011-09-06 Klockan 12:55:50

Imorse hände något katastrofalt. Jag var lite små stressad så när jag håller på att ta på mig mina jeans så tappar jag en grej på golvet, böjer mig ner och hör hur mina käraste jeans spricker.... ville dö. Hann inte ens sörja tillräckligt för jag var lite sen då jag skulle på ett "möte" på arbetsförmedlingen. Så det var bara att ta på sig ett par andra jeans och traska iväg då. Men frågan är nu hur fan jag ska kunna laga det. Dom har blivigt så jävulst "tunna" eftersom att dom är välanvända? Det var ju inte som att hela arslet öppnade sig, bara en liten bit. Haha får vell ta och köpa ett par nya kanske, men endå! Ska fasen försöka laga det. Nu ska jag ta det jävligt lurre, typ se lite satc. Lite senare kommer korvis hit! :)


There is no one else, I'd lean on.

Skrivet 2011-09-04 Klockan 18:26:37

I fredags bjöd korvis på bio, måste seriöst sluta gå på bio nu haha... men vi såg iallafall jägarna 2 och den var helt okej faktiskt. Igår drog vi till stan en tväris och jole impulsköpte ett xbox, friskt? haha kul iallafall. Sen på kvällen bastade vi med tre trevliga grabbar! Idag missade jag bussen och satt ute och väntade på nästa i en halvtimme, de va varmt och skönt, eller så inte. Men nu är jag hemma iallafall, har käkat och så. Ska snart bege mig mot konsum och köpe snus... sen vidare mot elin där det blir idol mys! =)