Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you.

Skrivet 2010-06-30 Klockan 02:41:53

Älskar att jag hör hur det spöregnar utanför! det är så mysigt, dock var det inte lika mysigt för ett tagsen när det åskade. Ligger och ser Pip-Larssons nu, himla bra de haha. Men ska sova alldeles snart. Imårrn blir det bland annat stan ett tag, annars vet jag inte riktigt än. men deblir säkert jättebra! Nattinatti ♥


You keep me from falling apart.

Skrivet 2010-06-29 Klockan 21:43:16

Trodde att det var måndag idag men icket, helt sjukt vad man blandar ihop dagarna nu när det är sommar ju. Igår var iallafall hela stora familjen här och åt middag, alla syskon osv. Sen for vi på ainas och köpte glass, det var trevligt :) Sen hämtade några av jolles kompisar oss och vi for till boviken och chillade, vilket också var trevligt! Idag så var vi på stan ett tag, köpte bara ett par ballerinaskor eftersom jag är fattig nu, men får pengar imårrn så det blir great. Nu ser jag på en svinigt bra film, Huset vid sjön, som är på 3an. Har redan sett den flera gånger, tvingade tillochmed joel att se den förra veckan, men den äg tyck jag!


Just gonna stand there and hear me cry, but that's alright because I love the way you lie.

Skrivet 2010-06-27 Klockan 03:10:23

Midsommar var roligt! Vi var några stycken hos jonte där vi grillade, käkade tårta, spelade kubb och sånt där midsommar trevligt. Senså vid typ 1 åkte vi in till stan och jag tog bussen till jollebolle. och jag såg självklart en igelkotte. ser fan ofta igelkottar i hamn när jag är full? himla konstigt de där haha. och inatt, eller det var nog imårse men endå, vaknade jag av att det åskade högt som fan, blev skiträdd, men somnade snabbt om i stora starka prins armar igen :] sen har det inte hänt så speciellet mycket alls idag. hoppas på fin fint väder imårrn så det kanske blir bad eller nått annat skojjsigt. nu ska jag iallafall sova tror jag. jo godnatt.


The truth is in there somewhere, can't be that deep.

Skrivet 2010-06-25 Klockan 11:35:24

Godmorgon allihopa, midsommar idag! vaknade just, hade ställt alarmet på 10:21 men somnade om, men vem bryr sig. Ska kanske sätta mig på ballis en stund nu. sen skulle jag nog följa elin och handla tror jag. sen så har jag ingen aning vad fan jag ska ha på mig ikväll?!?!!?! men nu orkar jag inte sitta här nåmer, hejdahejdahejda.


'

Skrivet 2010-06-24 Klockan 20:10:06




"When life hands you lemons, bust out the tequila and salt."

Skrivet 2010-06-24 Klockan 17:42:00

Igår var jag och Elin i sjöbotten och badade, det var kul och varmt, fast inte i vattnet där var det sviinkallt! Idag var vi också där, fast då var även joppe med, det var ännu varmare, och i vattnet var det nog lite varmare. Men det var kul iallafall. Sen så igårkväll såg jag och joppo 2012 igen, och den var ännu bättre än förra gången typ. Sen så har vi köpit 2 dagars till stadsfesten nu så det blir nog kanoners! Fast nu måste jag gå och duscha, är fan sandig och äcklig. Men kan visa en snygg bild på elins snygga hår: 
Himla fint blidde det faktist! fast jag tyckte hon skulle färga hela håret BLONT så kunde vi bli som tvillingar men det tyckte inte hon haha ;)


Photografs

Skrivet 2010-06-24 Klockan 17:29:11

Det är alltid lika kul att kolla sin mobil dagen efter man festat. Oftast är det ju roliga bilder på människor. Men för 2 helger sen så hade jag tydligen fotat utgenom mitt föster, för dessa 2 snygga bilder hittate jag på morgonen.
Undra vad jag tänkte?


When i say i love you, that means for good.

Skrivet 2010-06-22 Klockan 14:12:27

Komme inte isäng förrän 4 inatt, men var ändå uppe vid halv11! Och vädret är ju toppen, känns himla bra det här. Har suttit ute på ballis nån timme nu, har faktist läst HARRY POTTER och fången från azkaban ;) haha har aldrig läst den förr. och endå gångerna jag läser böcker är på sommarn när jag solar, men de äg haha. Ska nog ut och sätta mig en stund till tror jag. sen kommer elin förhoppningsvis och hämtar upp mig, stan eller nått sånt blir och det sen färga hår tror jag ;). Blir awesome, PZ.
Saknar vårat hus och våran gård äckligt mycket nu på sommarn!!111


Life is what you make it!

Skrivet 2010-06-22 Klockan 03:16:20

Dena dag har varit trevlig! Solbacken fick blandannat ett fint besök av mig och elin, sen så har vi ätit jordgubbar och sprutspraygrädde, bakat kladdkaka, sett film osv. Bara tagit det jävligt lugnt helt enkelt :). Ååhåå just ja, kan berätta att jag har fått låna elins laptop! Wonderfull ju!!1 Så nu har jag en dator ett tag. Imårrn hoppas vi på sol, de skulle äga. Fast nu måste jag sova så jag kommer upp före 2imårrn, nattinatti!


090221

Skrivet 2010-06-22 Klockan 03:03:28

Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt,
du är den som får mig minnas, alla drömmar jag har glömt.
Och du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le.
All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.
För du är där när ingen ser mig, du är där när stormen yr.
Du är där när natten skrämmer, och du är där när dagen gryr. ♥


I'm dreaming you're out in the blue, and I am right beside you.

Skrivet 2010-06-19 Klockan 13:34:01

Owl City - On The Wing <3


I think about stuff i know nothing about.

Skrivet 2010-06-19 Klockan 13:08:32

Idag är vädret precis lika dåligt som det varit nästan alla andra dagar i "sommar". Hoppas det blir bättre till veckan. Och kronprinsessan gifter sig ju idag, guuud vad jag har längtat efter att få se det. Och vilken tur att dom visar det precis hela dagen på flera kanaler då! Haha nämen jag tycker det är lite för mycket om allt det där, men jag har nog tänkt se litegrann bara för att se hur dom är klädda osv. Men nu ska jag göra mig klar och försöka fixa till mig lite, sen far jag till min älskling, det behövs just nu kan vi säga.
PZ out fuckers!!1


Om jag fick chansen att göra det ogjort skulle jag inte ens tveka.

Skrivet 2010-06-19 Klockan 12:55:53

Bara onödigt. helt sjukt jävla onödigt.  Alldeles för besviken..


Every time you hold me near, It's like i'm flying above the atmosphere.

Skrivet 2010-06-15 Klockan 15:06:46

Lämnade in min dator igår så nu har jag ingen egen resten av sommaren. har märkt att det inte alls är kul när man är utan datorn om "nätterna", finns lixom inte mycket att göra då. men jag letade iallafall fram livet enligt rosa serien inatt och såg halva den, hade fan glömt hur himla bra det var haha! men vaknade vid 2, då var det inte alls fint väder, men nu verkar det ju vara rätt så soligt :D himla bra ju. ska kanske göra nån slags frukost nu så jag inte svälter ihjäl. ja det ska jag hejda...


-

Skrivet 2010-06-14 Klockan 15:20:47



and I’ll blend up that rainbow above you and shoot it through your veins.

Skrivet 2010-06-13 Klockan 23:50:59

Helgen är slut och imårrn är det skola igen, dock bara max några dagar tills jag klarar ett prov. sen är jag fri på rikt! men helgen var iallafall BRA, trevligt har jag då haft. nu ska jag se klart förhäxad sen sova och dra till skolan vid 10, komm äga svin hårt bajs mycket.. godnatt.


och ingen har någonsin varit så levande, men samtidigt så död.

Skrivet 2010-06-12 Klockan 02:27:04

En subway macka och kvällen blev gudomlig! Min tå blöder men jag känner ingen smärta. ska upp tidigt imårrn och se jole tävla, har tvingat med mig elin men återstår att se om hon orkar kliva upp, eller tror snarare att det kanske  är jag som inte orkar mig upp. med skit samma den som lever får se gidnatt♥


hur kan man någonsin ha ett problem när man har någon man tycker så mycket om vid sin sida?

Skrivet 2010-06-11 Klockan 18:53:40

Försöker göra mig klar nu samtidigt som jag ser himym, som allid alltså. Men snart kommer nog elin och hämtar upp mig. Sen blir det festligheter. Och GRATTIS till alla som tagit studenten idag, verkligen stoort grattis. om ett år då är det tamme fan min tur!  men ha så roligt ikväll, det tänker då jag ha. pussssss!


10Juni2010

Skrivet 2010-06-10 Klockan 13:20:11

SOMMARLOV!!! himla skönt om vi säger så. men vi fick iallafall tårta på skolan, sen våra betyg och sen fick vi fara. åkte med mli till stan och gick runt där ett tag bara. och nu ska jag snart ner till stan igen och ta bussen till lilla jollebolle. älskar vädret som är nu, hoppas det är så här hela fucking sommaren!!


When you're staring at that phone in your lap. And hopin' but them people never call you back

Skrivet 2010-06-09 Klockan 18:17:55

idag var vi med "klassen" och fikade (skriver "klassen" eftersom vi var typ 7 stycken:S). de var gott och sen slutade vi. och imårrn har vi avslutning. jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig men det är inte så noga, nog ska jag vell kunna hitta nått i min lilla garderob. hoppas att det är någorlunda fint väder iallafall, de blir ju som roligare då! men tror nog att jag måste klippa mig litegrann ikväll, senaste blekningen var inte ens lite snäll med mitt stackars ruffs :(... hoppas på hitta nått EXTREMT billigt löshår sen haha. hejda.


I love it when you call me baby, baby.

Skrivet 2010-06-08 Klockan 00:18:49

Idag hade vi endast lite burträskbingo som sög. Sen slutade vi typ 11. Imårrn ska vi och se innebandy tror jag(?), och på onsdag ska vi fika nånstans, sen har vi avslutning på torsdag. Inte så mycket kvar i skolan alltså. Skönt! Idag efter skolan har jag inte gjort ett skit. Bara legat och sett förhäxad typ, sovit en stund, klippt mamma litegrann och haft jävligt tråkigt bara. Fast imårrn ska joppo vara med mig, de blir wonderful♥. Nu ska jag sova snart tror jag, ska bara borsta osv, nattinatti!


·

Skrivet 2010-06-08 Klockan 00:12:18

And even if the moon fell down tonight,
there'd be nothing to worry about at all.
Because you make the whole world shine,
as long as you're here everything will be alright.
And even if the moon fell down tonight, there'd be nothing to worry about at all.
Because you make the whole world shine, as long as you're here everything will be alright.


Blommor som du växer bara på brinnande fartyg.

Skrivet 2010-06-06 Klockan 15:11:05

Låg och såg Förhäxad inatt och var vaken alldeles för länge tror jag. Men iallafall i fredags följde jag Elin på fest hos Linnea som fyllde 20. Sen drog vi på calles, fast for vääldigt snabbt på olles istället. Där var det rätt mycket folk om man säger så. Men det var roligt. Sen komme jolle dit och vi käkade på frasses sen for vi hem till mig. Igår hände inte mycket. Vi var och käkade grillat hos faster, var jätte mumsigt! Sen såg jag och mamma film, Hachiko. Den var lika bra som förra gången och mamma flännade sönder såklart haha. Nu ska jag nog ta och göra nått vettigt, kanske. hejda


och jagvet att det är sant det Han säger, att jag är bättre utan dig. En annan person.
En bättre.

Skrivet 2010-06-06 Klockan 00:47:57




"I guess I have to let go of the coulda, shoulda, woulda, buckle up and just keep going.”

Skrivet 2010-06-04 Klockan 00:33:40

Filmen var bra tycker jag! Även om 1an var såå mycket bättre. Men det var kul iallafall. Nu har jag borstat tänderna, tvättat mig, tejpa näsan och allt sånt där, och är redo att sova hel enkelt. Idag är det sista "seriösa" skoldan, ska spela brännboll och nått, nog för att det kanske inte är så seriöst men haha. Godnatt iallafall!


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut..

Skrivet 2010-06-03 Klockan 13:14:14

När jag vaknade för en stund sen undrade jag verkligen vart joel var eftersom han inte låg brevid mig. Men sen kommde jag ju på att han är i skolan för han är inte ledig som jag ;) haha. Jamen jag ska iallafall ta bussen hem snart tänkte jag, sen hoppas att någon (läs:mamma/elin) vill färga min utväxt eftersom att den sen förjäävlig ut. Sen ikväll blir det BIO, Sex and the City 2!! Har taggat länge och nu blir det av :D.


Väder

Skrivet 2010-06-02 Klockan 16:23:10

Kollade vädret igår på yr, då var det STORA solar på alla dagar nästa vecka. Kollade nyss och såg detta:
Vad ska man säga? Hoppas inte det stämmer!!..


Du är mitt uppe i livet, men nere på gatan.

Skrivet 2010-06-01 Klockan 15:12:32

På skolan gjorde vi inte mycket alls idag, var en stund i ljudstudion och spelade in lite med b-rudarna i klassen. Så förhoppningsvis har jag inget IG i nån kurs iår, skulle kännas GRYMT skönt! Sen kollade vi våra flashhemsidor och slutade, och eftersom vi inte har nått mer att göra på varken medieproduktionen eller multimedian så är vi lediga på torsdag! Har suttit ute på balkongen i typ en timme nu, har förhoppningsvis fått lite färg iallafall. Och snart ska jollebolle komma hit, då ska vi ner på stan ett tag och kolla lite grejer. Fast ska nog ut och sätta mig en liten stund till nu. PZ.


-

Skrivet 2010-06-01 Klockan 11:45:14