I sold my soul to the devil, i'll never get it back.

Skrivet 2010-09-30 Klockan 18:45:54


Somnade typ vid 12-halv1 igår, och klev upp vid 10 nångång, rätt så skönt alltså! Och på skolan idag gjordes det inte alltför mycket, fotade litegrann till min fotobok som jag håller på göra, inte sådär jättekul men det funkar, helt klart. Nu hade jag snart tänkt se hockeyn, hoppas på vinst självfallet, inget annat är ok! Och imorgon har vi också sovmorgon så det är niiiiice!!1


Himla skit äckel onsdag

Skrivet 2010-09-29 Klockan 09:57:22

Känner mig inte på topp idag om vi säger så. Klev upp alldeles för tidigt.. Men sitter iallfall på skolan nu och har grafisk design(?) tror jag. Vi ska göra nån grafisk manual, låter obegripligt i mina öron, fattar knappt nått av det alltså, men det blir roligt, får försöka fatta helt enkelt. Snart är det rast, ska nog kolla om någon snäll människa vill följa mig och köpa snuss! OCH EN COLA♥! Slutar halv12 och då blir det stan, får se om jag hittar nått fint kanske =).


Cause he can, get the knock out.

Skrivet 2010-09-28 Klockan 11:34:10

Har foto nu men snart slutar vi. Då ska jag nog käka lunch, det är pläTTar idag! Kan vara gott. Sen ska jag ialalfall hem och se nyaste HIMYM!!! Måste nog ut och fota litegrann också, men det är bara niice, sen måste jag göra samhälls, de blir inte lika nice...

Himla bra låt det där asså!


don't try to tell me who i am because i already know.

Skrivet 2010-09-28 Klockan 00:16:00

Rekomenderar inte att någon ska vistas utomhus nu med endast leggings på benen, det är svinkallt och du kommer att frysa, jag vet av egen erfarenhet. Sen så kan jag informera om att min kära mamma har fyllt på min mobil idag så nu har jag gratis sms vilket är lovely! Och med det sagt så ska jag måla naglarna, ljusROSA, och sen sova. Slutar halv12 imorgon och det känns rätt så bra, dock ska vi ta sånt där himla klassskitfoto på morgonen, blir sääkert jätte skojjsigt. Nattinatti.


I guess you better go and get your armor.

Skrivet 2010-09-27 Klockan 10:50:54

Har typ aldrig sovit så skönt som jag gjort inatt. Nu är Jol ute och målar och jag är otrevlig som inte orkar måla med han, fan vad taskigt men så är det. Istället ska jag kladda på mig lite smink samt klä på mig så vi inte kommer försent till skolan :)


Sometimes I put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.

Skrivet 2010-09-26 Klockan 21:45:47

Såg nyss ufc, och min lilla älskling Frank Mir vann! Himla awesome, fast de var inte så jätte bra match men endå nice såklart. Nu ska jag + jole se jakten på lycka för den är väldigt bra :D. Imorgon har vi sovmorgon som vanligt = en lektion och sluta halv4, gr8. Jaja film nu HEEEJ!


bajs

Skrivet 2010-09-26 Klockan 02:41:51

har någon sett min käära nagel, den verkar ha gått av! vill gärna ha tillbaks den så fort som möjligt om det skulle gå.......... haha asså vad gör jag, nä jag orkar inte hejda.


I always try my best to make you smile.

Skrivet 2010-09-26 Klockan 02:13:42

Just hemkommen efter en riktigt trevlig kväll! Dock kommde jag inte in på allstar fast andra oetiska människor gjorde ;) med vad fan gör det? Haha blev endå/har varit en mycket soft kväll :D Fast den kalla ensama cyklarvägen hem var inte varm............. Men nu måste iallafsll jag sova, känns rätt välbehövligt om vi säger så ;) gonatt , imårrn skajag sova ända tills jag vaknar, eller asså ja, LÄNGE.



LÖRDAG

Skrivet 2010-09-25 Klockan 17:40:07


Okej nu drar jag iväg på roligheter, hörs när vi hörs hejda!!!1


Nothing suits me like a suit.

Skrivet 2010-09-25 Klockan 15:10:17

Duschade för en stund sedan, och nu sitter jag här och håller på fixa tilll mig litegrann samtidigt som jag ser how i met your mother, som alltid alltså. Såg just mitt favvo avsnitt Last cigarette ever som är avsnitt 11 på säsong 5. Älskar det! Men nu ska jag volymvåffla håret och se mitt andra favvoavsnitt; Girls vs suits. Är awesome ;)


You can never smile too much.

Skrivet 2010-09-25 Klockan 11:41:55

Blev väckt just efter 10 av att mamma och pappa kommer in och sätter sig i mitt rum och vill prata om nån kille jessica smsat om, haha... kunde ju såklart inte somna om då dom gått heller, men det är trevligt. Sitter och lyssnar på gamla skitlåtar med typ caramell och bubbles nu haha de är så dåligt men kul. En annan grej, jag är besatt av tetris. Helt sant! Kan inte sluta spela, och jag tänker helatiden i tetris form, typ hur ska jag göra för att passa in den här delen här osv... haha helt galet. Men nu ska jag ta och duscha tror jag, eller snart. Måste lira lite tetris först ;).


Fuck y'all if you doubt me. I'm a piece of fucking white trash, I say it proudly!

Skrivet 2010-09-25 Klockan 01:47:10

Varit hos Linus och Elin ikväll, sett idol, spelat kort, skrattat för mycket osv, lite som vanligt helt enkelt haha. Är taggad på imorgon, då blir det nämnligen lite partyparty! Fast nu är jag alldeles för trött för att ens orka tänkt. Ska vänta på att korven slår en pling och sen inta magläge och dö i kudden. Blir awesome. Godnatt♥


i will not bow♥

Skrivet 2010-09-24 Klockan 17:45:30



i only live once, so let me live the way i want to.

Skrivet 2010-09-23 Klockan 23:51:21


Nu ska jag sova, imorgon är det redan/äntligen fredag! Den här veckan har gått helt sjukt fort.


And I feel like I'm breaking inside!

Skrivet 2010-09-22 Klockan 15:28:27

Fick tillbaks min dator idag, dock är allt borta på den men nu funkar den finfint! På skolan idag gjorde jag inte ett piss typ, spelade lite spel med saramoa haha, och så sen slutade vi. fast stannade kvar på skolan en stund och jobbade lite med projektarbetet. Igårkväll var jag med Elin och Nina och kollade på innebandy, sen såg vi idol och hann även med en film så det var trevligt. Fast nu ska jag spöa jolle i vänd10 sen ska han på gym1. PZ :)


Against all odds.

Skrivet 2010-09-20 Klockan 16:01:57

Avatar igår var helt sjukt bra! Tror det var typ femte gången jag såg den, men den är så bra. Idag var vi lediga, våran lärare skulle typ till tandläkaren så då får vi vara lediga (?), skumt men sant. Sovde rätt länge och sen gick vi ut och målade lite på garaget här ute, blev nice. Men nu sitter jag bara här ensamen och väntar på att pappa ska sluta jobba så jag kan åka hem med han. :)


Snälla skjut mig bara, snabbt..

Skrivet 2010-09-19 Klockan 15:46:36

Hade väldigt kul igår! Jag och Elin var först hemma hos henne och sen drog vi på Allstar med några häärliga människor. Vart såklart också ett litet besök på max. Idag mår jag dock värre än jag någonsin gjort dagen efter..... är så sjukt bakis, vill bara dö. Men ska snart få hämtning och åka till skehamn. För ikväll blir det bio, ska se VÄRLDENS bästa film igen, AVATAR, fast denna gång i 3D!!! Blir awesome :D.



Vad gör vi?

Skrivet 2010-09-18 Klockan 20:32:15

NU KÖR VI!! ;) haha!


you're just somebody i used to know.

Skrivet 2010-09-18 Klockan 02:20:31

Fick utväxten färgad ikväll, tack mamma. Behövs bara en omgång silverschampo så blir det  great! Har varit hos elin&linus ikväll, sett idol och så där. På vägen hem cyklade jag över en jättestor fet mask och kände mig som en mördare, nä fy så hämskt nu kanske han ligger där ute helt själv, halvt mosad. Måste typ gå ut och kolla...... nä ska ringa jole nu, godnatt.


Change your thoughts and you change your world.

Skrivet 2010-09-17 Klockan 16:31:27

Gillar att det alltid ska regna när man ska hem från skolan, och sen när man väl kommit hem så slutar det? Verkligen jätte trevligt. Men idag så var skolan inte alls jobbig som jag trodde, på samhällsen så gjorde vi bara klart en uppgift och hade typ skolval. Sen på median så redovisade vi en grej, sen slutade vi 2. Då följde jolle mig på stan där jag köpte hårfärg och 2 "tråkiga" nagellack, vitt och genomskinligt.


17 September 2010

Skrivet 2010-09-17 Klockan 08:33:11

Den här dagen blir nog jobbig, samhälls i 3 timmar och sen mediaredovisning i 3 timmar.. men skit samma det är ju iallafall fredag! Ikväll blir det förhoppningsvis "tjejkväll" och jag får bleka bort min superduper äckliga utväxt ♥. Men nu ska jag till skolan så vi hörs senare :).


Take what you want from me, it means nothing now.

Skrivet 2010-09-16 Klockan 22:41:20

Var på hockeyn ikväll, stog för typ första gången inte i klacken, men det var ju nice endå såklart, fast vi vann inte.... Jaja nu har jag duschat och ska lägga mig och sova alldeles snart, vi har lämnat in våran dator på skolan idag, så har inte så mycket att göra nu så kan lika gärna sova, pluss att jag är himla himla trött faktist! Fast först ska jag måla naglarna. Den här veckan har gått jättefort och imorgon är det äntligen fredag, känns rätt så toppen! Men natti natti nu.
världsbäst!!!1


OTH

Skrivet 2010-09-15 Klockan 10:21:32

Kommde just till skolan, råkade försova mig litegrann bara men det är ju kul. LÄNGTAR TILL SEN IDAG NÄR JAG O JOLLE SKA SE NYA ONE TREE HILL!!!!! Kommer bli heeeelt awesome! :DD


You're the only one who makes my fairy tale come true.

Skrivet 2010-09-14 Klockan 18:09:14

Hatar att jag inte har nått att skriva. Har klickat mig in på blogg.se flera gånger varje dag men hittar aldrig nått att skriva. Har insett att jag helt enkelt inte är gjort för att skriva långa intressanta inlägg, så jag nöjer mig nog med mina korta "tråkiga" inlägg med bilder istället! Iallafall så hade vi foto idag och sen slutade vi, eller vi fick fara hem och jobba så det gjorde jag. Ikväll blir det Idolmys med världens bästa Elin! Tror det är ifrån Lulelå ikväll, så det är säkert bra.


Have you ever looked fear in the face and said; 'I just dont' care'?

Skrivet 2010-09-14 Klockan 00:06:24

Idag när jag komme hem från skolan så var danne, lina och manne här och hälsade på, trevligt! Sen komme farmor också, och vi åt middag. Har just målat naglarna ljusrosa, och för en liten stund sen så gjorde mammsi inbakade flätor på mig, får se om håret blivit nå vågigt på morgonen, men nu ska jag sova! Godnatt.


Wouldn't life be perfect if monday mornings were as fun as friday nights.

Skrivet 2010-09-11 Klockan 16:15:07

Komme just hem, cyklade till edda med Elin och kollade på innebandy med hon och Nina, var nice. Gamla stan vann! Vi ska snart käka tacos, eller  typ tacogratäng, de blir mummms! Och lite senare ska vi till syster eftersom hon fyller år idag, och efter det blir det förmodligen innebandy igen :).
GRATTIS världens bästa syster!!


Live love laugh ♥

Skrivet 2010-09-10 Klockan 17:29:52

Var hemma från skolan idag för jag mådde inte så jätte bra. men iallafall så ringde jolle och väkte mig vid halv10 sen kunde jag inte somna om men de var nice. Sen så gjorde jag inget spec typ förän han kommde hit och myste med mig en stund. Nu väntar jag bara på mapa som ska komma hem så vi kan käka, sen ikväll ska jag på innebandy, sjukt längesen jag såg linus spela så det blir nog kul!

 



Dont go with the flow. Only dead fish do.

Skrivet 2010-09-09 Klockan 23:20:44



tell me you'll be here forever.

Skrivet 2010-09-08 Klockan 00:07:32

Ikväll har jag färgat elin hår, det vart fint. Sett idol, det var bra. Sett Miss secret agent, den är bra! Men nu är jag hemma, har tvättat mig och sånt och ska sova snart. Försovde mig imorse, eller jag var tvungen att göra mig klar och allt på en kvart och sen springa ut till bussen, men det funkar. Imorgon slutar vi iallafall tidigt, som typ alltid? ska förmodligen till jollebolle då!! Nu ska jag sove, Nattinatti.
gulligast i världen ♥


True story, Godnatt!

Skrivet 2010-09-07 Klockan 00:03:52



Once upon a time i had a dream i had a vision..

Skrivet 2010-09-06 Klockan 16:42:31

Skolan idag var inte jobbig alls, började kvarti1, var och lekte lite i esvn, blandade färger och sånt haha. Sen slutade vi vid halv3 för skolans internet är trasigt så fanns inte så mycket att göra typ. Men kan berätta att helgen var soft! Manne är superdupersöt, vi sovde i husvagn och jag tyckte det kändes som att vi var pip-larssons, vi gjorde egna pizzor i en riktig pizza ugn och med riktigt pizza deg, pratade med gulliga får och bara umgicks helt enkelt. Så det var trevligt. Men nu så ska jag fixa hem nå spel som man kan chilla med på skolan när internet inte finns. PZ!


You're a lovekiller.

Skrivet 2010-09-04 Klockan 01:05:27

Måste ta och lägg mig nu, ska upp tidigt imorgon. Vi ska nämligen till långsjöby och hälsa på danne lina och bäääbis! Blir förmodligen helt great. Men nu ska jag som sagt sova, eller först tvätta mig, borsta och ringa jolle. jolle min jolle.... saknar han redan och får inte träffa han föränn på söndag eller måndag :(( Love you baby de vet du♥. Men ah, hare gött, godnatt!


Don't stop believing.

Skrivet 2010-09-01 Klockan 21:53:03

Toy story var himla BRA! Skratt i massor haha. Sen när jag kommde hem så var älsklingen här. Mysunge♥ Nu ska jag spela liite spyro, håller på klara ut det jag äg. Jaja sovmorgon imorgon, toppen! Puss.


Boys speak in rhythm and girls in code.

Skrivet 2010-09-01 Klockan 15:02:49

Sovde ända till 8 imorse, och vi måste gå ut till vägen kvart över för att hinna med bussen, men nog hann vi det nog, fastän jag sett ut som ett as hela dagen! Men de är kul. Sen på skolan hade vi nån lektion jag inte ens minns vad den heter men vi målade då med vattenfärg haha. Sen slutade jag och Elin kommde och hämtade mig sen for vi på stan. Köpte gulliga saker som Emanuel ska få när vi ska och häsla på dom i helgen! Men nu är jag hemma ska snart duscha. Ikväll blir det bio, TOY STORY 3!!!