30/4

Skrivet 2009-04-30 Klockan 16:23:55

Vaknade av ett sms från syster vid 7, sen sovde jag vell av och till fram tills klockan 12. Ganska så skönt.Duschade, sminkade mej, plattade håret och gjort allt sånt. Ska snart hitta nå kläder som jag kan ha på mig ikväll, vilket inte alls kommer bli så lätt eftersom jag inte har några kläder alls typ -.- men nått ska jag vell säkert kunna hitta! Sen blire grilla osånt där roligt, det kommer bli superrrrr =) 



citat av lilo om mario

Skrivet 2009-04-30 Klockan 13:13:46

"VARFÖR skulle han säga mexico? han är juh från ITALIEN?"

hahahaha låter säkert inge kul men fyfaan va vi skrattade xD!!!


onsdah alltså

Skrivet 2009-04-29 Klockan 23:39:46



hello beautiful !

Skrivet 2009-04-28 Klockan 23:45:38

En tredje färgning vart det idag, som inte änns räckte till halva skallen... men liite ljusare vart de då, så snart är jag bara pissgul! Nämen ska försöka köpa silverschampo imårrn om jag vågar tror jag, får hoppas det blir lite bättre då. Imårrn är det onsdag, alltså världens jobbigaste/tråkigaste skoldag, med Tanja och jesus, kan det bli värdelösare? Tveksamt! Nu- godnatt (L)

In a sick way I want to thank you for holding my head up late at night
While I was busy waging wars on myself, you were trying to stop the fight
You never doubted my warped opinions on things like suicidal hate
You made me compliment myself when it was way too hard to take


no one could ever love me half as good as you,

Skrivet 2009-04-26 Klockan 21:00:10

Sjukt bra väder today, älskar de man kan ju tro att det är sommar. Ska ut me fia med knuff nu och sen duscha i 6 år så varmvattnet tar slut, som vanligt, och alla blir suuura, somvanligt ;)hehe
Men kan faktist tillochmed bjuda påen bild tagen idag:

svartvitsåklart, önskar alla såg mig svartvit helatiden just nu:( haha


i never promised you a ray of light

Skrivet 2009-04-26 Klockan 01:30:11

Har nybäddat sängen, ny duschat och fört över det nyaste oth från elins externa. La mig i sängen och slog igång det. När jag hade sett hela 10 minuter tyckte jag att jag kände igen det jag hade sett, tillsist insåg jag juh att jag redan har sett de avsnittet, hade alltså fört över fel... glad julia blev då. Sen är jag självklart så puckad så jag hittar inte de nyaste! Orkar som inte:( Ska fan se how i met your mother istället. sådeså! Annars är allt bravo, saknar bara min lilla plutt som borde ligga här i sängen brevid mig tycker jag haha! Nämen hoppas det blir lika fint väder imårrn som det var idag. Falleep har tjatat som en jude att jag ska komma på hennes konfa imårrn, klockan ELVA.... frågan är juh då om jag har fått mitt feta arsle ur sängen den tiden eller inte, de återstår fan att se alltså.



15 år!

Skrivet 2009-04-25 Klockan 17:55:14

Hahaha minnen alltså !


sunny day (Y)

Skrivet 2009-04-25 Klockan 13:10:11

Fick ju en ny och snygg design igår, så tack så mycket kim.
Läs hennes blogg den är faktist riktigt goood .
Joel for just hem... och vi var på ica och köpte kolgrejs så idag blire grillat till middag=) gott ju! Men orka sitta inne när de är sjukt bra väder? nee så ska ut o spele fotboll nu me elin o lilo i think, haha pöss!


sant

Skrivet 2009-04-23 Klockan 18:27:54

I don't care if it hurt's, i want to have control.
I want a perfect body, i want a perfect soul.


julleep > orange.....

Skrivet 2009-04-22 Klockan 22:01:18

Jag ser ut som en fucking jävla .. ja jag vet fan inte vad, morot typ xD! Brun, orange och gul. Ingen trevlig syn jag LOVAR! Och jag har inga mer pengar så kan inte köpa mer hårfärg föräns nästa vecka... och dom som har oturen att se mig får vell då tyvärr göra det, men bilder tänker jag då inte ta för dehär är inget jag vill minnas eller visa ahhaha xD Nämen det ser ärligt talat förjävlig ut, så skratta på ;D men nu ska jag sova är så sjukt trött, godnatt !


tisdag som känns som måndag..

Skrivet 2009-04-21 Klockan 17:46:17

Första skoldagen idag då, känndes rätt så drygt och tungt om vi säger så, och jag gjorde inte ens nått på hemsidan som snart ska vara klar... bra jobbat julia! Men jaja ska försöka platta huvet snart och sen fara till joel, så pyss=)!



 Jag älskar dig mäst av allt ju!
2 månader


but it has never felt much better to live

Skrivet 2009-04-20 Klockan 20:44:34

Okej har ingen aning om varför jag ville va med i den här tävlingen, men vinnaren får iallafall nån överaskning haha så jag tycker alla ska rösta på mig nu, tryck bara på texten så kommer ni till sidan där man röstar;) Hahah!



livet alltså,

Skrivet 2009-04-20 Klockan 04:08:32

•Klockan är antingen seen kväll eller tidig morgon.
•Jag är inte trött.
•Det är ljust ute.
•Jag fryser.
•Jag ska upp 10.
•Jag måste sova...



skulle juh inte precis tacka nej...

Skrivet 2009-04-19 Klockan 22:05:30



lördag va?

Skrivet 2009-04-18 Klockan 13:12:09

Man kan ärligt talat inte tro att det är samma månad idag som det var igårkväll, då var det juh som snö storm ute! och idag är det strålandes sol. om vädret forstätter så här kommer de säkert vara snö i sommar...  men jaja, vaknade iallafall just upp, hos moster då. Måste  snart fara hem, för sen kommer juel=))


förästen:

Skrivet 2009-04-17 Klockan 02:30:05

Hahahaha vafan tror jag...



let's call it panic, eller nått, haha

Skrivet 2009-04-17 Klockan 02:20:37

 
Okej eftersom ja inte alls har mycket för mej just nu kan ja skriva ner lite skit som bara finns i mitt stora huvud. Läses på egen risk eftersom det kan låta sjukt och bara fult haha:
Jag får fan panik hela tiden, ibland som tillexempel på ica, jag kan gå omkring därinne och sen helt plötsligt kan jag inte andas, börjar typ toksvettas samtidigt som jag nästan fryser, allting blir som snurrigt fast endå inte och jag vill bara låångt bort från världen. eller som oxå har hänt ett par gånger, när jag är på hockeyn, kan stå där mitt i klacken och skrika och helt plötsligt kan jag inte andas, allting börjar snurra och jag vet knappt vars jag ska ta vägen. Och folk skygg är jag oxå. hatar när det är massa folk över allt, då får jag oxå panik. Men det sjukaste måste nog vara när vi har varit och handlat och ska bära in kassarna, då tror jag alltid att grannarna står i fönsterna och kollar på mig och vad jag/vi har köpt. Jag vet det låter helt idiotisk, jag menar varför skulle dom ens bry sig, men i mitt huvud gör dom verkligen det. jag kan se det framför mig hur dom står där och säger:"jaha så idag köppte hon skinka och makaroner." Och om vi har köpt mat från tex Max, och dom gångerna jag måste bära in det så måste jag alltid försöka gömma det på något sätt, för då tror jag också att dom står i fönstret och tänker "jaha så nu ska hon äta igen". Som att jsg inte skulle få äta eller vafan? Och när jag är någonstans, det spelar ingen roll vars, och nån kollar på mig liiite för länge, (asså nu snackar vi typ 3 sekunder.) så kollar dom alltid på mig för att jag inte har några fingrar. Även om det inte ens syns på mig just då eller om det är folk jagvet inte kan veta att jag bara har en hand så är det ALLTID därför dom kollar. Min hjärna kopplar bara inte att det kan vara för att jag har typ en knallorange mössa dom kan kolla på, eller att jag har feta finnen på 9 cm i pannan eller att jag kanske har en fin tröja typ.  Nä da, det är alltid min hand som saknas som dom ser. Och då får jag ännu mer panik och försöker gömma mej ännu mer och tillslut ser hela jag bara ut som ett enda freak som varken vet ut eller in. Och om jag ska köpa nått nånstans, typ på ica, bion eller vars som hällst så ber jag alltid någon annan göra det åt mig, jag vågar inte helt enkelt. Jag vet juh att inget kan gå så jävla fel eller så, men jag vågar knappt prata eller räcka fram pengarna eller nått. Och dom gångerna jag måste göra det blir det bara pinsamt och jag måste tänka ut före precis hur jag ska göra och om jag ska säga nått. Och det sjuka är att alla tror att jag bara skämtar när jag säger att jag får panik eftersom att jag kan skratta åt det samtidigt och efteråt, men de är bara för att jag inte vet vad jag ska göra eller vars jag ska ta vägen, men det är fan läskigt jag lovar. 
Haha allt lät bara som ett stort skämt och ja inser att ja måste radera detta typ imårrn så int många hinner läsa det men jaja så gåre ibland haha xD Ska nog spela lite mario nu trorjag sen sove, är fan sjukt trött så goodnight fuckers <3



kewl

Skrivet 2009-04-16 Klockan 20:27:17

Var nyss o solade med mammi, vart int precis brun såde gav inte mkt men jaja. Sitter nu och lyssnar på musik och spelar tv spel, ser inte ut som om jag har nått att göra ikväll så får vell fortsätta spela då... superkul:( haha.
komm bah hit o krama mej typ lixom:(
pöss!


god natt världen !

Skrivet 2009-04-16 Klockan 03:35:21


Letade fram vårat gammla nintendo 64 och har nu suttit och spelat Mario kart och Mario party ;D hehe minns när jag och sosso spelade det heeela tiden, vi kunde alla banor och alla genvägar o allt möljgt, haha! Jaja ska iallafall sove nu, ensam i min lilla kalla säng, int så myys men de får funka endå ju:(

Natti natti


fruktfilmerna

Skrivet 2009-04-16 Klockan 02:02:17


 
 
Alltså, de finns mkt roligt på youtube, men domhär ÄR dom roligaste javet xD.



lista

Skrivet 2009-04-15 Klockan 20:46:01

läs om du orkar... haha:

Du heter:
julia
Smeknamn:
julle, julleep, julleepucko julaj typ
Låt som du lyssnar på när du är ledsen:
finns ett par stycken
Vad tror folk om dig?
att jag alltid är blyg o tyst o tråkig kanske?
Stämmer det?
inte alls, om dom nu tror det haha
Vad får du oftast komplimanger för?
ööh.. typ inget
Vad säger du för att imponera på någon?
hej
Hur imponerar man på dig?
man är vell sig själv och hoppas påde bästa, haha!
Brukar du skratta för dig själv?
haha jasåklart
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Hej :)
Var bor du?
stämningsgården 
Trivs du där?
jo det gör jag vell
Äger du några converse?
nej
Sprit, cider, vin eller öl?
cider, sprit
Brukar du bli för full?
oftast inte
Vad har du för mobiloperatör?
halebop
Är du allergisk mot något?
näpp
Har du haft sex idag: 
ja 14 ggr
Nästa mål i ditt liv?
gå ut skolan med så bra betyg jag kan.. haha
Hur svarar du i mobilen?
hallå. elr hej det är julia
Vem ringde du senast?
mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen?
undrade när ja skulle hem
Antal timmar sömn inatt?
8-9 kanske?
Sov du ensam?
nejda
Brukar du komma i tid?
oftast
När mår du bra?
när jag är med folk ja tycker om, och när ja blir kramad!!
När blev du fotad senast?
typ.. idag haha
Hur känner du dig nu?
lite smått förkyld annars glad
Vanligast färg på dina kläder?
jadu, svart typ
Vad tycker du om fötter?
gillas inte, vetfan int varför men fy.
Vad saknar du idag?
MJKM, haha:)
Hade du en bra kväll igår?
jaarå
Favoritdryck på morgonen?
oboy typp
Rakar du benen?
hah ja
När brukar du oftast gå och lägga dig?
mellan typ 00-04 kanske
Är du blyg?
haha jo....
Sysslar du med någon idrott?
nä inte nu inte
Vill du hellre ha mail än brev?
haha spelar ingen roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
nah inte precis
Har du spytt offentligt?
inte typ mitt på torget, men jo
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag?
haha men gissa?
Är du nöjd med ditt liv?
aja oftast kan jag vell säga
Är du bortskämd?
neejje
Vad gör du imorgon?
har ingen aning än
Vad är det värsta du vet?
finns mkt, men falska människor, saknad oså
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
allt jag kan...
Vad längtar du till?
sommar!
Har du bra vänner och äkta vänskap?
joo
Vad använder du för shampoo?
nu äre nått rosa vetjag bara haha
Vad är det finaste du fått?
de säg ja int
En speciell dag du minns?
29aprill2008
Hur gammal är du?
sjuttonår
Tycker du om någon just nu?
ofc :)
Om fem månader?
längtar jag somfan till julafton...
Du samlar på?
inget
Gröna eller röda äpplen?
röda isåfall
Vem ringer du när du är arg/ledsen?
ingen oftast
Gillar du golf?
nae
Vilken tid gick du upp idag?
typ halv12
Har du sovit i din egna säng inatt?
nä i joels
Har du strumpor på dig nu?
japp
Är det okej att gråta?
klart det är
När grät du senast?
minns int, alltså ett bra tagsen
Vad skulle du göra om du vann en miljon?
åka utomlands
Bär du glasögon eller linser?
nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
nej bryr mig inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon?
vid 11-12-1 typ
Har du piercing?
naveln o öronen
Vill du gifta dig?
kanske de
Vill du ha barn?
jo sen
Solar du ofta?
på sommarn ja
Är du bra på att laga mat?
kan int laga mkt men de jag kan de kan jag
Är du flygrädd?
har bara flygigt en gång men nae
Hur vig är du?
haha lite sådar lite kanske
Är du musikalisk?
onejj
Vad dricker du helst när du är törstig?
vatten eller cola
Vilken är din favoritglass?
nästan allt funkar bara de är sommar
Tror du på ett liv efter döden?
vettefan
Tycker du om sushi?
har aldrig smakar
Vad äter du helst när du ser på film?
godis kanske
Bor dina föräldrar tillsammans?
jarå
Har du tandläkarskräck?
jepps
Är du morgon- eller kvällsmänniska?
kvälls
Vilken ögonfärg har du?
grön
Har du någon gång gråtit dig till sömns?
har väl alla nångång
Biter du på naglarna?
har sluta faktist
Röker du?
nej
Hur ofta tränar/motionerar du?
aldrig...
Senaste låt du hörde?
road to nowhere - bullet for my valentine




pink ffs<3

Skrivet 2009-04-14 Klockan 01:18:13



Haha okej, nu vart de ganska mkt rosa jagvet... men de känndes som fint :] fast endå inte haha ! Skit samma ja ändrar juh hela tin såde lär vell ändras till nått annat snart igen.
Ska se lite vänner nu ochsen sova helt ensam i min lilla säng.. godnatt<3


ursäkta språket men

Skrivet 2009-04-13 Klockan 19:34:26

Jag förstår ärligt talat inte hur du kan vara så sjukt jävla dum i huvet! 
Sjunka så lågt. blir så förbannad så javettefan... Så otroligt falsk du är.
Hur fan kan du leva med dig själv? Idiot -.-


trettonde i fjärde

Skrivet 2009-04-13 Klockan 17:02:30

Har inte sovit hemma sen i tisdags, har knappt varit hemma sen dess. Var juh i Långsjöby tills i lördag, de var faktist kul, kört skoter som en gaalning kan jag säga haha! Sen så när vi komme hem for jag direkt till älsklingen och sovde där tills igår och sen va jag hem en snabbis och for sen till falleep och umgicks med henne och sovde där oså. Men nu är ja iallafall home och har nyss käkat, och har tråkigt, och joel kunde int komma till mej så vette tusan va jag ska hitta på ikväll=( men men annars är allt heelt perrfa, solen lyser och snön smälter juh för fullt ute så snart blire det vell sommar=D längtar så in i bomben kan jag säga.
Pz out.



hello there

Skrivet 2009-04-08 Klockan 23:03:12

Så de blev bio ikväll med mli=), Fast and furious, och eftersom jag int har sett nån av dom tre filmerna före denhär (för jag har trott att dom var helt värdelösa) så trodde jag att ja int skulle fatta ett piss, men klart jag gjorde och den va faktist jättebra! Men nu sitter jag iallafall hos moster, är barnisvaktis för hon skulle nånstans, så ska vara här till inatt någång när hon kommer hem, sen ska jag hem o sova och sen blire upp tidigt för vi ska åka till storebror i långsjöby o hälsa på... blir säkert kul, får juh träffa danne o lina , och linus o elin ska juh med, så ska int klaga=) haha!


Love is giving someone the power to really hurt you, but trusting them not to.

Skrivet 2009-04-07 Klockan 23:40:31

Soft skoldag idag, hade programmhantering, skulle göa skrivomslag, slutade halv12. och drog då hem till älsklingen så har varit med han hela dagen pch kvällen=) Bäst! Och imårrn är det sista skoldan sen äre loooov, ganska så underbart faktist. Sen så kanske de blir bio med mli imårrn, om vi kan bestämma vad vi ska se haha. Nu > sängen!

Julle blond i sommar, eller vad säger vi?


haha roligt..

Skrivet 2009-04-06 Klockan 22:37:13

en bild på dig då du var liten 


en bild då du äter 
haha har ingen

någon som du litar på till 100%


den bilden du har som visningsbild på msn

någon som du alltid har roligt med


en bild från i sommras 


en bild från vintern 


dig själv full + en kompis full

någon du skulle kunna offra livet för <-


någon du saknar ->

en konstig bild

en bild som du har tagit


en ful bild
 

En kändis du beundrar ->



if you were in my bed right now, i'd find a million ways to say I love you!

Skrivet 2009-04-04 Klockan 03:15:11

Dagens humör: happi happi
Dagens mående: riktigt bra 
Dagens vill ha: massa pengar o kramar...
Dagens klädsel: vafan hade jag på mig?
Dagens borde: nja hade vell int så mkt jag borde gjort?
Dagens smink: foundation, mascara o rough
Dagens frisyr: utsläppt som allti
Dagens planer: var stan
Dagens längtan: sommar såklart! 
Dagens saknad: Joel, sol..
Dagens fundering: varför är det så mkt snö när de int ska va de?:(
Dagens låt:

Har ändrad bloggen helt o hållet typ? vart fan int nöjd men kände att de va dax haha. Var iallafall ledig idag, så for påstan med fallep, sjukt längesen vi umgicks. Brukar bli så mellan oss.. vi är med varran typ varje dag i nån vecka, sen "glider vi ifrån varran", börjar småbråka lite, sen är vi med varran igen nåra veckor, sen "glider" vi igen, osv, men vet int vad som händer nu riktigt... jaja har ingen aning om varför ja skrev det där men hon är iallafall min bästavän vad som än händer och detvet hon och alla andra nu ju=) haha. ska provmåla naglarna nu haha och sen lägga mej och sova, är sjukt trött.
Så goodnight<3


haha love

Skrivet 2009-04-03 Klockan 00:26:07

Alltså, Big brother 2006, fyy va bäst det va! haha ;)



torsdag

Skrivet 2009-04-02 Klockan 17:52:43

Hade företagsgrejset på skolan, de va soft,
tjänade typ 30kr, de va soft.
det luktar blekmedel i huset, de är soft. 
är ledig imårrn, de ska bli soft.
det känns helt enkelt goooooood=)
haha!


twilight

Skrivet 2009-04-01 Klockan 00:42:24

Och just de, jag har sett Twilight som jag sa att jag aldriiig skulle se.
Visst den funkade, men var låångt ifrån så sjukt bra som alla säger.
Och killen är juh för fasen inte ens snygg xD, hahaha, godnatt!


lugn haha<3

Skrivet 2009-04-01 Klockan 00:13:00

Försovde mig imårse, har ingenaning om hur jag lyckades men skönt var det iallafall. När jag komme till skolan hade vi börjat jobba me nå "eget företags grejs", så min grupp ska iallafall baka en massa o stå å sälja det och pengarna vi tjänar får vi dela på, hopaps vi tjänar mkt iafll ;) haha. Sen efter skolan följde jag med joel hem, sett oth osvv har vi gjort=) och nu försöker jag plugga för jag har nämnligen prov som aj tror ja ska göra imårrn, 2 matteprov som jag har missat och ett naturkunskap juh. men vette fan va jag ska plugga på så ska velle sove snart ist.