Fredag

Skrivet 2012-12-28 Klockan 10:42:26

Vaknade vid 9 av att joppe ringde med goda nyheter! Hade tänkt sova en stund till men det tyckte verkligen inte dom små i magen, så var bara att kliva upp ;). Idag ska jag på stan med elinpelin, måste hitta nått att ha på mig på nyårs som inte får mig att se ut som väärsta valen.. Haha får se hur bra det går. Först, en dusch! Tjingeling :)



27 december 2012

Skrivet 2012-12-27 Klockan 12:52:00

Idag smiter vi in under hundra strecket! Så max 99 dagar kvar nu alltså :).



121212

Skrivet 2012-12-12 Klockan 23:15:29

Onsdag idag alltså, och joppe hemma igen! Kändes lite tomt att sova ensam, nog för att man inte är så ensam med två vildingar i magen och en utanför ;). Men iallafall så är det bra att han är hemma igen. Ikväll var vi på solbacken och storhandlade, köpte även äntligen hem en julgran! Så den står nu klädd och klar i vardagsrummet :D väldigt fin blev den, även fast jag inte fick hänga upp alla kulor jag har köpt... Joel tyckte det räckte med hälften :o får ha 2 granar nästa år tror jag ;) haha. Ska lägga mig och sova nu hade jag tänkt, måste ju upp tidigt och ha mysfrulle med lucia på tvn! Hoppas bara inte molle river ner hela julgranen inatt, risken finns! Nattinatti.



6 december 2012

Skrivet 2012-12-06 Klockan 15:53:10

Jahapp, längesen jag skrev då, som vanligt haha. i helgen kom vintern på riktigt! fick kravla mig ut genom utterdörren och hela vägen till bussen i söndags när jag skulle på innebandy! men snö är ju mysigt, sålänge man är inne i värmen ;). I måndags var joppe och lämnade bort våran älskade laguna.. Sen komme han hem med en mycket fin Volvo istället! Himla stor och fin och silvrig är den, ett bra köp. Annars då? Har just skottat bort 18 ton snö på baksidan så att molle ska kunna springa ner på marken utan att drunkna i snön, var dock inte så smart gjort med tanke på hur ont jag har i ryggen nu.. Men det går nog över :). Ska snart börja med middagen, får bli någonslags köttfärssås idag! I morgon kommer storebror med familj "hem", börjar vara ett tag sen man träffade dom så det blir kul. Helgen i allmänhet blir nog mkt trevlig, ska blandannat på hockey på lördag och kalas för farmora som fyller 90 på söndag! <3 ikväll händer det nog inte alltför mycket, vi ska säker se hockeyn och ta det lugnt bara :).