will you catch me if i fall? will you stand by me
through it all?

Skrivet 2010-03-31 Klockan 19:33:34

Jag sökte till Robinson för ett tag sen, kanske jag inte har nämnt men det gjorde jag iallafall (haha?) och dom har inte hört av sig ännu så jag tror inte att jag komme med.. fan hade vart så kul ju hahaha. MEen jaja, matchen igår var galen. Nervöst som fan, men SJÄLVKLART vann vårat kära Skellefteå AIK! Sen vid 11 kröp jag ner i sängen och myste med världen bästa kille, jo för han är faktiskt det. Idag på skolan hade vi bara foto, vi redovisade våra bildreportage och bildspel och läste lite om fotohistoria, så det var inte så jobbigt. Och nu är det påsklov, och den kunde inte kännas mer underbart!  På fredag åker vi till Långsjöby över helgen, till storebror och Lina, ett år sen vi var där sist så det blir säker kul :).


puckona

Skrivet 2010-03-31 Klockan 16:19:22



Lördag27Mars2010

Skrivet 2010-03-27 Klockan 17:59:04


Gårdagen var kul, och idag mår jag faktiskt mycket bättre än vad jag borde göra tror jag? Haha, jaja håller på göra mig klar nu sen ska jag till älsklingsjoppe och mysa :) Det blir toppen!


A tiny voice is whispering your name and I'm going insane!

Skrivet 2010-03-26 Klockan 20:08:09

Skolan idag var rätt slapp, vi gjorde ett gammal engelskaprov så vi fick träna inför nationella, sen slutade vi. Inte så jättejobbigt. Sen drog jag och joppo hem till mig och mös ett tag tills han skulle och träna. Just nu håller jag på göra mig klar, blir station ikväll med världens bästa elin pelin. Dock slutar hon inte föräns nio men då kommer hon och hämtar upp lilla mig =). Nu ska jag sminke mig, ha en trevlig fredagkväll puss!
Kan bjussa på en extremt snygg bild från sist vi var på station
Jag, bror och bästavän. Fotad av Bingo Rimér ;) haha


du var ballt utan b men nu är du kingen utan k

Skrivet 2010-03-24 Klockan 23:56:31

Jomen nog vann AIK ikväll nog ja, och visst hade jag sittplats, johoda. Toppen ju! Idag var vi lediga från skolan så gjorde inte såvärst mycket. Jag och Joel gick ner till stan en stund och så. Imårrn skulle vi vara "lärare" på skolan som vi va måndag och tisdag, men ne tydligen inte, fick ett mail idag om att vi bara hade vanliga lektioner. Dom måste ha tyckt att vi var så dåligt helt enkelt. Men det funkar förutom att jag har matte imårrn som jag mååste gå på... kommer dö men de är lungt. Nu ska jag då sova. hejda osv.


we don't have any idea where life is gonna take us, we only have right now and right now, we have each other.

Skrivet 2010-03-23 Klockan 15:23:13

Hände absolut ingenting på skolan idag, de sög, jag for hem vid lunch för jag mådde inte så bra, är dock bättre nu. Har suttit ute på balkongen och chillat nån timme, var jättevarmt och riktigt skönt. Insåg just att det är tisdag idag, vilket innebär HOW I MET YOUR MOTHER! Jeey hoppas det är lika awesome som alltid. Ska ta och kika på det nu och sen hoppas jag att min lilla älskling kommer :D<3

 



Jag är lycklig utan dig.

Skrivet 2010-03-22 Klockan 18:38:10

Idag på skolan hade vi "lektion" med elever från björkskolan, eller vi skulle lära dom om foto. Haha de sög och vi gjorde knappt nått. Ska göra samma sak resten av veckan förutom onsdag då vi är lediga, så de lär ju suga men. Ska dricka COLA och spela SPYRO nu, sen även göra lite engelska hade jag som tänkt mig, helt enkelt inte göra så mycket alls. Palla. Jag vill ha grått/vitt hår igen. Palla. Hejda.


-

Skrivet 2010-03-20 Klockan 01:57:39

Orkar som inte.
Nä nu går jag och lägger mig.
Hoppas att imårrn blir en bättre dag.
Puss
himmmla fint... mars-07


Skrivet 2010-03-19 Klockan 20:13:16

Ge mig bara sommar !


You don't know how luckey you really are, i promise you.

Skrivet 2010-03-18 Klockan 00:37:56

Jag och mamma såg film förut ikväll, I taket lyser stjärnorna, har sett den förr på bio så visste att mamma skulle grina (hon kan börja grina om hon typ ser en ica reklam). Haha och saatan vad hon flännade ;D men filmen är ju rätt deppig så. Sen såg vi greys på tvn de ägde. Nu har jag gjort massa skoluppgifter jag missat, vi är nämnligen lediga imårrn för vi skulle göra uppgifter, men nu har ju jag gjort dom så ska till joel istället, de bli nice. Idag var vi i piteå och badade, de va inte så jättekul.
Nu ska jag borsta gaddarna sen sove, pz fuckers.


You're the only one, I'd be with till the end.

Skrivet 2010-03-15 Klockan 22:10:52



I don't wanna know anything about the future,
I just wanna get there and see what happens.

Skrivet 2010-03-15 Klockan 21:57:44

Längesen jag skrev, men har inte haft tid eller orkat helt enkelt. Lovet var nice, fjällen var nice allt är nice. Men nu jag tycker att vi ska flytta hem snart. Hem till Björkebogatan. Jag bor inte här, jag vill tillbaks till mitt vanliga rum nu, våran vanliga gård, vårat vanliga kök osv. Det vore rent av gudomligt. På skolan idag gjorde vi absolut ingenting av nytta, spelade olika spel, satt på facebook, jag och joel "bråkade" i facebook chatten så vi tillslut rent var dumma med varann, men i love you gubben det vet du ;). Fast imårrn slutar jag tidigt, och sen på kvällen blir det biomys med favvopojken, Alice i underlandet ska vi se =) hoppas den är jättebra! Sen på onsdag har vi friluftsdag med skolan och ska till piteå och bada, kanske inte så speciellet friluftigt men haha. Nu ska jag se greys och dricka chokladmjölk! Puss :*


You would not believe your eyes, if ten million fireflies,
lit up the world as I fell asleep

Skrivet 2010-03-09 Klockan 22:31:52

Har lyckats göra nått med min dator så det går inte starta, eller den går starta men inte logga in på, skit irriterande. Men iallafall så har jag fått mitt löshår, det ser ganska plastigt ut men jag har konstaterat att det inte är det för det smälte inte när jag plattade det iallafall :D. Imårrn ska jag och mammi tvätta massa kläder, sen ska jag packa, hade även tänkt hinna med att sola en stund också. Sen åker jag till joppo och myser för på torsdag åker vi ju med en massa trevliga personer till fjällen :D Kommer bli jätte kul hoppas jag! Nu har jag fikat scones som jag bakade för ett tag sen, smakade mjöl inte så gott alltså, men men ska se lite tv nu sen sova tror jag :)
jag saknar mitt gamla rum.... puss på gullekillen<3


you shouldn’t have to sacrifice who you are
just because somebody else has a problem with it.

Skrivet 2010-03-08 Klockan 16:59:33



I dream about you everynight, and it doesn't feel right.

Skrivet 2010-03-04 Klockan 12:42:16

SOL, fyfan så underbart :DD!
Mitt löshår har kommit, eller till min syster men jag får det snart, lovely :D
1 dag kvar i skolan sen lov<3
jag SAKNAR DIG joppo, kom bara hit så jag kan pussa sönder dig!!1


A long time ago, we used to be friends but I
haven't thought of you lately at all.

Skrivet 2010-03-01 Klockan 22:50:34

Sista veckan i skolan sen är det lov, längtar! Skulle önska att jag var i stockholm eller göteborg i veckan så jag kunde gå på Tokio Hotel konsert.... inte för att jag är lika besatt av dom som jag var förut, men det skulle ändå vara rätt mäktigt att se dom live. Iallafall så hoppas jag det blir SOL imårrn, inte så stor chans kanske men endå! Sen hoppas jag även att mitt löshår jag budade hem från tradera, ska komma i veckan, det vore nice! Nu ska jag se klart ett veronica mars avsnitt sen sova, slutar 12 imårrn som vanligt, mycket skönt.