Snus köp nr1

Skrivet 2010-01-30 Klockan 14:21:18

Kan föresten berätta att jag köpte snus själv för första gången igår. Det var livsfarlig. Så farligt att jag starkt fundera på att sluta snusa. När han i kassan frågade om legg så hittade jag det inte i min ficka först, sen när jag tillslut hittade det så skakade jag helt sjukt mycket när jag gav han det, han måste ha trott att jag var störd. Sen när jag skulle hämta ut snuset i en såndär automat som man stoppar in kortet i så snusen kommer ut, så känndes vägen dit som en mil. Och alla tittade. Jag skakade och gick så fort jag kunde när jag väl fått tag på snusen. Ska aldrig mer göra om det. Eller jo imårrn men...


...but, I've already got the love of my life!

Skrivet 2010-01-30 Klockan 14:12:07

Vi var hos Jessica igår, det var trevligt. Fast vad som var lite mindre trevligt var när vi skulle ut, vi fick alltså inte komma in på Station, det var för fullt sa vakterna. Men vadfan tyckte vi det går ju ut folk hela tiden då borde ni vell kunna släppa in oss? Nej tyckte dom, "vi ska inte släppa in nån mer på hela kvällen". Kul. Så vi gick till Mollys en stund, vilket inte var så himla kul eftersom det bara var "gammlingar" där ;). Så vi gick till Balzac istället, där det faktist var rätt så kul, klart det hade vart roligare om vi fått komma in på station helvettet , men endå. Trevligt var det iallafall. Komme nyss hem efter att jag varit på edda och sett när Joel tävlade, han var så duktigt :). Snart ska vi fara och kolla in Elin och Linus nya lägenhet som jag inte sett ännu, och sen blir det hockey då vi ska KROSSA luleå!


Grattis?

Skrivet 2010-01-28 Klockan 15:02:28

18 år igår alltså, känns inget speciellet förutom att det känns toppen :D. Fick pengar, örhängen, piercing, sunus och sånt. Och av min joppo fick jag en skit fin ros, en skit fin ROSA och silvrig klocka och en skit fin ring :). Jätte fina grejer och jag är så nöjd så. Idag ska vi flytta det som är kvar i vårt kär "hus". Men inte min säng, nej nej den ska ju elin o linus ha så jag kommer inte få ha kvar min kära mysiga stora säng, ska få elins och den är kanske inte så liten den heller, men inte alls lika stor som den jag har nu. men det blir kul endå, ett äventyr. Vaknade imårse av att joel kollade på sin mobil, jag frågade vad klockan var, han sa att den var 6. Vart så jävla arg för jag trodde att den var typ 2 så jag bara kunde mysa ner mig med han flera timmar till, men nej nej jag skulle upp prick då...


You can't play on broken strings, you can't feel anything, that your heart don't want to feel. I can't tell you something that ain't real.

Skrivet 2010-01-26 Klockan 20:45:59

Vi flyttade alla grejer utom typ tvn och nån lampa från vardagsrummet idag,  vart RÄTT tomt. Sen försvann allt från köket också förutom köksbordet och 2 stolar, och allt i hallen och lite i datarummet osv, är bara sovrummen och toan kvar nu. Känns tomt här nu. Såg nya lägenheten igår, den var inte lika ful som jag trott, men inte alls lika fin som jag hade förväntat mig, hur det nu går ihop? Jaja det blir nog bra det här.

Kom på att jag inte visat min schnögga tavla jag fick i julklapp av Elsa så det kan jag göra,

skitgulligt ju :D


cut cut

Skrivet 2010-01-26 Klockan 20:39:08

Bestämde mig för att klippa mig lite grann, bara för att få bort det jätte nötta ur håret. Syns inte mycket skillnad, men det känns "onöttare" iallafall =)
ser fan fortfarande äckligt nött ut insåg jag..... haha skit samma!!!


olagligt

Skrivet 2010-01-25 Klockan 05:27:08

Man borde verkligen inte få va vaken nu..!!


I don't know who I am without you, and I don't ever want to know.

Skrivet 2010-01-22 Klockan 18:12:03

Borde packa ner massa grejer från mitt rum eftersom vi ska flytta på typ måndag eller tisdag. Men jag vill inte. Jag vill inte flytta, eller jo men de kommer bara kännas konstigt. Speciellt på sommaren, vars ska man då vara när man ska vara ute, på balkongen eller? Nä jag trivs här, det känns bara onödigt att flytta. Men jag måste ju, så så är de iallafall. Snart kommer baby så jag måste iallafall försöka städa lite, kanske även packa.


TATTOO YOUR NAME ACROSS MY HEART.

Skrivet 2010-01-21 Klockan 23:14:26

Igår hade jag så ont i huvet så jag bestämde mig för att lägga mig tidigt, gick och la mig mellan 9-halv10 och klev upp 7 imårse, var rätt så skönt, dock har jag fortfarande ont i huvet men men. Idag gjorde vi inget i skolan, skulle jobba med våran äckliga skoltidning som vanligt men vi gör inte mycket då. Sen efter det åkte jag & Joel till stan där jag fick följa ocj käka på Tatung med hans farmor, det var sjukt gott! Sen så ikväll blev det ingen hockey, nä jag har varit duktig. Läste först ut min engelska bok, sen försökte jag förbereda nå skit som vi ska göra imårrn på skolan när vi ska snacka om boken typ(?), sen skrev jag en engelska uppgift(Y). Nu ska jag alldeles strax sova, ska bara vänta på att baby ringer! Vi har förästen varit tillsammans i 11 månader idag! Helt toppen alltså :D. natti natti♥


open your eyes

Skrivet 2010-01-19 Klockan 22:42:25

ligger och ser en film på tv, Huset vid sjön tror jag den heter, den är iallafall jätte gullig. Idag vart det en kort skoldag eftersom jag slutade vid halv 12, då mötte jag mammi i stan och hon följde mig och gjorde mitt legg. Ser sjukt sur ut på kortet men men haha! Ska sove dirr när filmen slutar eftersom jag är otrooooligt trött och har ont i huvet. Men de är kul.....


tävling goodiebag

Skrivet 2010-01-19 Klockan 14:45:51

Kika in på Juliabergs blogg och var med i tävlingen och du kan vinna allt det här!
Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljersexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation 
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orangegrön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor 
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme. 
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Don't let it stop you.

Skrivet 2010-01-18 Klockan 00:34:45



My knees still get weak everytime I see you!

Skrivet 2010-01-18 Klockan 00:23:06

Jag och älsklingen var och såg Avatar på bio ikväll. Helvetet så bra film säger jag bara. Önskar jag kunde bo där, allt var ju så himla vackert! och dom va så jätte coola och fina. Men men nu blir det av att sove om jag ska orka mig upp till skolan imårrn. Ska även fixa mitt legg imårrn hoppas jag så jag har det när jag blir 18 som är om typ 10 dagar tror jag? Iallafall nästa onsdag! Blir awesome. natti natti.


jag förstår inte varför jag associera vissa saker med varandra

Skrivet 2010-01-17 Klockan 03:49:18

När jag känner lukten av Ettan lös så tänker jag på sommaren, när jag känner doften av tandkräm dyker Kajsa upp i mitt huvud, när jag plattar håret så känns det nästan jämt som att det är dan före julafton. Anledningen till att jag förknippar ettan med sommar kan jag tro är för att Joel snusade det rätt mycket i sommras. Men varför jag tänker på Kajsa när jag luktar på tandkräm, och på dan före julafton när jag plattar mitt hår har jag ingen aning om. För vad jag minns så har då inte Kajsa gått runt och luktat som tandkräm hela tiden? Och plattar håret gör jag ju inte bara dagen före julafton så varför tänker jag att det är det imårrn då? Finns fler sånna där grejer där jag inte förstår varför jag tänker så som jag gör, men det ska jag inte skriva nu för nu ska jag sova. Hejhej♥
önskar att jag aldrig hade färgat håret mörkt höhö.


sextondejanuari

Skrivet 2010-01-17 Klockan 01:12:32

Igår var vi på fest hos Sara som hade fyllt 18, tycker det var jätte trevligt och så :) Sen så idag har jag bara myst med älsklingen, åkt hem, sovit och sett lite tv. Imårrn är det söndag och jag hade vell inte tänkt göra så värst mycket. Måste "städa" mina garderober iallafall eftersom att det ser förjävlugt ut i dom och har gjort nån månad nu så de är dax, ioförsig så flyttar vi ju om lite mer än en vecka men endå, blir säkert bra!

ps. Joel jag älskar dig!


Sometimes I just feel like they don't want me around.

Skrivet 2010-01-13 Klockan 22:38:41

Är helt sjukt trött. Borde ha gått och lagt mig redan klockan 8, men självklart så gjorde jag inte det. Jag och Joel sovde några timmar igår på dan, sen på natten när vi väl skulle sova så gick det inte, vi somnade inte förän vid 4... vilket är påtok för sent när man ska upp klockan 7. Så nu vet vi det iallafall. Ska bara vänta på att joel ringer sen ska jag sova, på dirren! Nattinatti.


So awesome!

Skrivet 2010-01-13 Klockan 14:35:13



you don't judge me, and that's one reason why I love you.

Skrivet 2010-01-11 Klockan 00:21:54

Det lukar konstigt i huset, typ som att nått har bränts? Jaja, skolan imorgon då... fast ett plus är vell att schemat ser du rätt så bra ut om jag tolkade det rätt, för om jag gjort det slutar slutar jag vid 12 både tisdag och onsdag. Orkar inte skriva eftersom jag inte alls vet vad jag ska skriva, det kanske jag aldrig vet men endå. Godnatt.


Maybe it's my fault that people always leave.

Skrivet 2010-01-07 Klockan 02:02:32

Halv 6 imårse var jag o joel fortfarande vakna, och jag skulle kliva upp 07:07, för vi skulle på IKEA för att linus o elin skulle köpa massa grejer till sin lägenhet. Så det var bara att gilla läget och få sitt feta arsle ur sängen helt enkelt. Sen tog det en evighet att köra till haparanda också eftersom vi hade släp o skit. Men iallafall, på IKEA köpte jag endast 4 ljuslyktor (varav 2 inte var hela när vi väl var hemma), 6 vita gulliga ljus+6 svart gulliga ljus. Sen köpte jag ett par skor på skopunkten också. Men det var kul. Nu är jag helt sjukt äckligt trött, fast jag hann nog sova en timme i bilen på väg hem, men endå! Ska bara se nått oth avsnitt och sen SOVA, och jag ska sova LÄNGE!


got a pocket, got a pocketful of sunshine. I got a love, and I know that it's all mine. Oh oh oh oh.

Skrivet 2010-01-04 Klockan 01:46:36

Sovde rätt så länge idag, kanske lite för länge. Vaknade nångång vid halv4-4, men det funkar det med. Idag var då jag och Elin och solade, inte gav det nått inte förutom att jag blev fattigare. Sen har vi varit en sväng förbi MAX också, mycket gott var det. Och sen så har vi sett en massa one tree hill avsnitt :). Väntar nu bara på att Joppo ska ringa och sen ska jag förmodligen fortsätta se lite oth ett tag, dock inte så länge eftersom jag hade tänkt kliva upp någorlunda tid imårrn.


Skrivet 2010-01-03 Klockan 01:38:13


hihi puss<3


2010

Skrivet 2010-01-03 Klockan 01:31:32

Jag orkar inte tänka på att skolan börjar nästa vecka, kan det inte få vara lov lite till? Typ bara tills sommarlovet vore bra. Men iallafall så var nyårs riktigt trevligt tycker jag, god mat och trevliga personer :). Nytt år, känns rätt bra om vi säger så, även fast det känns konstigt att säga och skriva 2010? Om 24 dagar fyller jag 18, det känns också himla bra! Nu ska jag ta och se gamla oth avsnitt, dom är så mycket bättre än dom nya..