Who's gonna run this town tonight?

Skrivet 2010-08-31 Klockan 17:12:28

Nu ska jag till jollebolle och imårrn hoppas jag att det INTE REGNAR,vill bara skjuta nån när det ska regna hela tiden och man måste se ut som en blöt jävla katt direkt man rör sig utomhus... Jaja hejda.



Now I can breathe 'cause you're here with me.

Skrivet 2010-08-30 Klockan 22:04:53

Idag hade vi sovmorgon, till klockan 1 såklart, som vi kmr ha varje måndag. Insåg att det kommer vara jävligt skönt att sova ut efter helgen! På skolan gjorde vi inte så där jätte mycket, hade media och fixade lite grejer, sen fick vi sluta. Och när jag kommde hem käkade jag och mammi surströmming, var himla gott. Sen så har jag bara tagit de lugnt, spelat spyro och sett fångarna på fortet. Har inte mycket mer att säga, eller jo jag längtar tills de nya HIMYM och OTH kmr!!!!1 


Hej fläskorv!!!11

Skrivet 2010-08-29 Klockan 01:13:12

Blev ingen utgång ikväll heller, for till elin, drack, tänkte dra på station men insåg att vi förmodligen nog inte skulle komma in där. Tänkte dra till matfesten, men de börja regna. Tänkte dra på mollys, men kommde på att de sug. Men blev endå rätt så chill kväll såklart! Och nu är jag hemma och väntar på jolle som snart ska komma. Blir myyyyyys!


The more real you get, the more unreal everything else is.

Skrivet 2010-08-28 Klockan 01:58:14

Blev ingen utgång ikväll, vart en hemmakväll helt enkelt. Jag och elin såg film, spelade kort osv. Men det var mycket trevligt såklart! Vi sattsar på fest imårrn istället. Nu ska jag iallafall snart ta och sova. Ska bara måla naglarna först, och kolla på sommaren med ernst samtidigt. Nattinatti.


It's amazing how you can speak right to my heart. Without saying a word you can light up the dark.

Skrivet 2010-08-27 Klockan 16:08:50

Idag fick jag sova en helt timme länge än vad jag brukar! För vi åke bil med wulle till skolan, så det var skönt. Sen hade vi samhälls, och det var ju inte den roligaste lektionen jag varit på, vissa kan ju aldrig vara tysta... :)))) Men slutade iallafall vid 12. Sen följde jole mig hem fast han for och träna för ett tag sen. Ikväll blir det kanske utgång, ifall elin känner sig frisk nog! Hoppas iallafall på det :). Nu ska jag spela SPYRO♥


Hatar regn mer än nått annat i hela världen!

Skrivet 2010-08-25 Klockan 18:22:32

Orkar inte ens med att det regnar så här mycket. Imorse tog jag mitt paraply och gick ner mot stan. Efter bara en bit var mina skor genomblöta och jag dyngsur! Inte ens lite kul. Sen fick jag skoskav också, toppen...


För du är en nolla och jag din idol.

Skrivet 2010-08-24 Klockan 22:00:58

Kollade på fångarna på fortet för en liten stund sen, det var bra såklart. Men nu ska jag ta nått och fika och sen tror jag faktist att jag ska ta och lägga mig och sova. Har sovmorgon till halv11 imorgon och eftersom jag är så sjukt trött så känns det väldigt skönt att få sova länge!


Volume

Skrivet 2010-08-24 Klockan 21:43:58

Titta så fin! Här är min nya "älskling":


Inside my shell, I wait and bleed.

Skrivet 2010-08-24 Klockan 15:13:42

jolle somnade redan 1 inatt, medans jag låg vaken och hörde när han snarkade enda till efter 3... lagomt kul! Så har inte sovit sådär jätte  mycket inatt. Men ikväll ska jag då verkligen sova tidigt, måste bara se fångarna på fortet sen kan jag sova. Gud vad bra det var föresten, fångarna, himla kul att dom kör på det nu igen. Skolan var tråkig som vanligt, fast lite kul att träffa vissa personer! Men nu ska jag en snabbis på stan med Elin, måste köpa ensåndär våffelsak som man gör volym i håret med, har lånat hennes rätt länge men nu har hon tagit tebax den så en egen måste införskaffas! Hejda.


You should have never trusted Hollywood.

Skrivet 2010-08-23 Klockan 14:51:07

Okej det sket sig totalt, jag vaknade 14:00... men det blir kul ikväll när jag inte kan sova och ska upp 7 imorgon. Skit samma. Nu ska jag ta nått och äta och sen duscha och försöka fixa till mig. De blir bra, hejda.:)


I will remember before I forget.

Skrivet 2010-08-23 Klockan 02:26:44

Imorgon ska jag kliva upp tidigt så jag är trött på kvällen och kommer mig i säng tidigt, då vet ni alla det! Och imorgon kommer äntligen joppo!!! Nattinatti nu.


Linus och Elin förlovade sig idag!

Skrivet 2010-08-23 Klockan 02:11:45

Stooooort grattis till dom. Så himla roligt!♥


Idag är det ett och ett halvt år sedan jag insåg att joel är den enda för mig, allt jag någonsin velat ha. Föralltid.

Skrivet 2010-08-21 Klockan 21:59:58

Och jag önskar bara att du kunde komma hit nu gubben!♥


Don’t wanna go down the street where you once came from.

Skrivet 2010-08-21 Klockan 21:45:02

Idag har jag sovit sjukt länge, som vanligt. Sen så har jag med hjälp av mampap möbelerat om i mitt rum, soffan som stått mitt i mitt rum nu några dagar fick sig en fin plats. Så nu är det faktist rätt så mysigt här inne. Annat än det har jag inte gjort speciellt mycket idag, duschat, ätit, sminkat mig, pratat med jolle, sett solsidan osv. Men de är skönt det också.


Remembering what used to be is killing me.

Skrivet 2010-08-21 Klockan 03:26:43

Ikväll har jag käkat mjukglass i bergsbyn och lärt mig hur man förklarar Peter Pan med andra ord, "en kille som gillar att flyga med en massa barn". Det var allt, godnatt världen!


Every exit is an entrance somewhere else.

Skrivet 2010-08-20 Klockan 14:55:40



Jag hatar dig iallafall för den du är, och det är ju det viktigaste.

Skrivet 2010-08-20 Klockan 03:38:48

Idag var jag och elin på stan ett tag. köpte inget för min ekonomi är som vanligt inte bra haha. men en drive-in på max blev det iallafall. Sen så for vi hem och spelade kort med linus. sen vid halv9 kommde mli och malin och hämta mig och vi for och bowlade. var himla skojjigt och jag kom faktist inte sist! sen for vi på max fast jag käkade såklart inte igen. och tillslut skjutsade dom mig till elin&linus igen där vi fortsatte spela kort. sen började jag skrattade så hårt att jag fick ont i magen. fast det är inge ovanligt, brukar hände rätt ofta när jag är där haha... nu är det nog dax att sova. saknar min korvis himlahimla mkt, han är i arjeplog vilket är alldeles för långt borta..... nattinatti.
jag ska lära dig allt jag kan lillevän, eller allt som är bra iallafall♥♥♥


Um, you are kind of amazing..!

Skrivet 2010-08-19 Klockan 03:49:24

Ikväll har jag suttit i elin och linus nya soffa och sett film tillsammans med dom och jonte. vi hyrde en film som hette Green zone, var inte den bästa jag sett men den funkade. köpte även vanilla coke!!♥ nu sitter jag här i min säng med nymålade naglar, svarta tånaglar och franskmanikyr på fingernaglarna, som vanligt helt enkelt. borde sova nu, borde även börja lägga mig tidigare på kvällarna och kliva upp tidigare på morgonen eftersom att vi börjar skolan om mindre än en vecka, men ne. nattinatti.


-

Skrivet 2010-08-19 Klockan 03:41:25




No one's gonna love you more than i do.

Skrivet 2010-08-18 Klockan 15:32:36

Igår såg jag och joel film hos hans farmor, dom har köpt en galen 3Dtv så vi såg monster vs aliens haha, den var skit bra! Nu sitter jag bara här helt ensamen hos jollebolle eftersom dom for på gymmet för ett tah sen, men pappa slutar snart jobba så då åker jag med han hem. ikväll ska jag vara med elin, dom kommde hem igår och jag skämtar inte när jag säger att hon är svart! lilo var faktist också rätt brun. jag är sjukligt vit, men det är kul. nä ska panik sola solarium nu i veckan så jag iallafall blir liite brun. det blir nice.


Sometimes, a mistakes can be a good thing.

Skrivet 2010-08-16 Klockan 17:56:56

Sovde helt sjukt länge idag, men det var skööönt! jolle for iallafall och tränade vid halv4, sen så har jag städat asmkt nu, känner mig värsta duktig faktist. blir himmla fint. ska nog städa klart alldeles snart och sen fara hemåt och se vad som händer. PZ.


jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund

Skrivet 2010-08-15 Klockan 16:36:47

Klev upp vid 11 och gick ut och satte mig på balkongen och solade en stund. Vart så himla varmt så jag blev tillslut tvungen att gå in. Sen så har jag sett hogan knows best på mtv och duschat. sitter just nu och sminkar mig lite :). Sen ska jag nog göra nå mat och sen kommer favvokillen♥.


She only weighs 90 pounds but still sucks in her stomach.

Skrivet 2010-08-14 Klockan 21:11:02

Vaknade av att mamma ringde idag, hon frågade om jag ville följa och hälsa på farmor i bureå. Och eftersom det känns som det var ett tagsen jag träffade henne så följde jag. Det var trevligt, fick fika och så där. Nu har jag absolut ingenting att göra. verkar som att cola och snus är mina enda vänner ikväll... om inte jolle mot all förmodan dyker upp, men ne det tror jag nog inte. Får vell ta och titta på nån film eller så. Blir nog en rätt tidig kväll ikväll, har rätt ont i huvudet faktist. Men skit samma.




Make everyday count.

Skrivet 2010-08-13 Klockan 23:57:54

Vi for till lycksele idag och hälsade på danne, lina och lille Emanuel på bb. Ja alltså gud han äär verkligen det gulligaste och finaste jag sett! Helt sjukt. Tog rätt många bilder såklart, kan lägga upp sen när jag är hemma. Men nu har jag iallafall diskat och tänkte kanske slå på en film eller nått sånt. Sen kan jag berätta att jag tycker elin&linus ska komma hem typ nu för i miss them.. Hörs imårrn!
 


Bit för bit, igen.

Skrivet 2010-08-12 Klockan 12:12:48

Då har hunnit se några avsnitt vänner, fått i mig lite frukost och kollat lite bloggar/facebook osv :). hade tänkt sola nu men ser inte riktig ut som att solen vill komma fram helt. Nä får nog ta en dusch istället!



beebis!

Skrivet 2010-08-12 Klockan 09:27:34

Min bror och hans fru har fått barn!!! Vilket såklart betyder att jag är faster nu. fyy så kul, längtar helt sjukt tills jag får träffa lillkillen. han såg sååååå söt ut på bild!! och andledningen till att jag är upp nu vet jag faktist inte. kan helt enkelt inte somna om, varit vaken sen typ halv8-8. men det är kul :DD. nu ska jag kolla på lite vänner. vi hörs !!


It's not that complicated I'm just misunderstood.

Skrivet 2010-08-12 Klockan 00:38:09

Målade just naglarna och före det så fikade sjukt goda flingor med mjölk, fotade lite och såg satc som var på tv nyss. Funderar på att snart gå och sova faktist. Klev upp ganska "tidigt" i mårse så börjar känna mig lite trött. Jaja ska gåoch lägga mig nu, kanske tittar på nå vänner avsnitt tills jag somnar. Jo det lät bra. Imårrn kommer favvopojken♥. Natti natti.


We both know deep down inside, that it wasnt supposed to end this way.

Skrivet 2010-08-10 Klockan 16:02:35

Igår bjöd jolle mig på bio♥. vi såg trollkarlens lärling. Tycker den var himla bra faktist, trodde inte det men de var den! Sen så idag har vi inte gjort mkt vettigt. sovde jätte länge, sett segemyhr och så. sen så kan jag berätta att linus, elin o några till for till luleå tidigt imårse för att ta flyget till turkiet! skönt för dom, mindre skönt för mig som också gärna hade följt, synd bara att jag inte hade råd... men ska iallafall få bo i deras lägenhet i veckan så det blir nice =).


I just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me.

Skrivet 2010-08-09 Klockan 17:45:04

Vaknade ovanligt tidigt idag, vid typ 11. Sen så följde jag linus och elin på stan tvärt. dom köpte nå grejer till imårrn då dom ska utomlands. sen gick vi på subway och köpte mat och for hem och åt. Nu sitter jag här vid datorn och fixar mitt hår typ. men ska nog städa mitt rum litegrann nu. och snart kommer förhoppningsvis min älskling hit och är med mig.♥


Skrivet 2010-08-08 Klockan 13:59:05



And the award for The best lie goes to you.

Skrivet 2010-08-07 Klockan 22:12:40

Surströmmingen var mycket god! Minns faktist inte när jag åt det sist, var nog rätt så länge sen. Jaja, Mamma hade hyrt 3 filmer tidigare idag. Jag har i och för sig redan sett alla, men dom är bra. Så vi kollade på Sommaren med Göran för en stund sen, och snart ska vi se Allt för min syster, gillar den men den är ju såå hemsk..


I'm different, I'm difficult. Awkward, real. You may get me, or you may not. I hope you do, but I don't care if you don't.

Skrivet 2010-08-07 Klockan 16:14:47

Nyss hemkommen från jolle, varmt som fan ute, höll ärligt talat på dö när jag skulle cykla i uppförsbacken hit hem! Men nu är jag här iallafall och jag och mammi ska snart äta surströmming! Himla gott, så nu måste jag gå och hälpa till med maten.


Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore.

Skrivet 2010-08-06 Klockan 14:56:16

Fattar inte varför jag inte blir brun? Vaknade för nån timme sedan och har suttit ute på ballkongen ett bra tag. Men det ta som inte ens, skitkul att alltid vara blekast... Jaja. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men ska nog till bfriend ikväll iallafall :). Nu ska jag och fiamedknuff ut och kissa, vi hörs lite senare!


Everybody wants to go to heaven but nobody wants to die.

Skrivet 2010-08-06 Klockan 04:30:31

Har just sett harry potteroch halvblodsprinsen och ligger nu här och flännar sönder! Haha... nämen det är ju så hämskt när dumbledore har dött och alla står där och lyser med sina trollstavar. Fy! Men nu ska jag sova, känner mig lite trött faktist. Nattinatti.


När du grät på festerna var jag aldrig bjuden in. Du föll isär inför gästerna, Jag byggde upp dig bit för bit, igen.

Skrivet 2010-08-05 Klockan 23:17:23

Slog igång andra säsongen av Segemyhr på tvn och hipsvips så somnade jag. Fyy så skönt det var! Vaknade där vid tio.. Kommer säker att somna rätt sent inatt då alltså men vad gör det. Ikväll missade jag iallafall sommaren med ernst, helt oacceptabelt ju! Måste se det lite senare. Men nu tror jag att jag ska ta och ringa min älsklingspojke och se vad han säger, jo så gör vi, hejda.



"Jag gör allt jag lovade dej att aldrig mer göra. Men du kan inte skylla på mig, för allt är ditt fel."

Skrivet 2010-08-05 Klockan 17:28:58

Gårkvällen var rolig! Jag gick till elin vid nio sen gick vi till linnea där det var några till. Chillade där, spelade typ olika drickspel osv. Vart fan rädd när det vart strömavbrott dock haha, men de var kul. Sen for vi på station, och efter det vid typ 2 drog vi på MAX i think. Sen kommde ruff jolle och pierre och hämtade oss och vi for hem till jollebolle. Steg upp helt sjukt tidigt idag, typ 10? och sen komme joels familj som har varit borta i 3 veckor hem. Trevligt trevligt! Och nu är jag ensam hemma, pappa for just på ladan, AIK har ju sin första isträning idag så han är där och kollar. Men jag pallade fan inte, är så sjukt trött. Ikväll blir det nog bara att ta det förjävla lugnt!


You give love a bad name.

Skrivet 2010-08-04 Klockan 21:04:14

Orkar inte med att det regnar, vet inte alls vad jag ska ha för kläder eller skor nu ju.. Jaja får se hur det blir med det. Sitter iallafall här i mitt rum framför spegel och sminkar mig/fixar håret samtidigt som jag dricker vin. Mummsigt :). Elin slutar vid 9 så dåkommer hon och hämtar mig ellersågår jag till henne vet inte än, men sen skulle vi då på nån fest och sen station :) blir roligt! Sen inatt får jag förhoppningsvis hämtning och skjuts till min älskling!<3 Skit samma nu måste jag försöka hitta nå kläder. Hoppas alla får en brakvälll, vi hörs när vi hörs, pusshej :)!


Everybody want to be a supastar!

Skrivet 2010-08-04 Klockan 17:14:01

Vi vaknade rätt så sent idag, men skitsamma de är ju sugit regnväder ute endå så. käkade nyss litegrann och ska snart hoppa in i duschen sen fixa mig. Ikväll blir det utgång, och det bli förmodligen super!


I talk to you sometimes. I wonder if you can hear me?

Skrivet 2010-08-02 Klockan 03:26:14

Idag har jag legat ute och solat en stund medans jolle klippte gräset osv. Sen käkade vi middag hos hans farmor och jag tog bussen hem efter det. Gick direkt till Elin och sen så for vi ner till hemmakväll och hyrde en film, minns inte vad den hette men den handlade iallafall om nåra mord och en polis som hade 2 barn, haha jaja. Sen kommde linus hem och vi spelade lite kort. Nu ligger jag här och ska snart sova. Men ska nog först måla naglarna och se veronica mars, har snart sett klart säsong 3 igen. Hoppas jolle ringer, fast han kanske sover, skit samma. Godnatt!


Never say forever if you don't mean it.

Skrivet 2010-08-01 Klockan 02:35:38

Blir bara deprimerad när jag tänker på att jag missat KENT ikväll.... fy. Men har iallafall haft det soft med jolle och några till =) Nu ska vi sove snart, bion igår, Inception, var jättebra tyckte jag, fast den va lite komplicerad där ett tag men den va endå nice! nä nattinatti nu.