Never quick to judge, she only wish for love.

Skrivet 2010-05-31 Klockan 23:03:59

Så himla skönt det var med sol idag. Helt underbart! Hade som sagt svenska tal imårsse, var inget speciellt, gick snabbt och smärtfritt. Efter skolan for jag och mamma på ica och köpte glass, sen gick vi till mormors graven en stund och vattnade och sånt. Sen så har Elin och Linus varit här och fikat ikväll, och pappa spillde ut sin fulla kaffekopp över hela bordet, de låg kaffe i smöret och överallt hahaha! och vi skrattade helt sjukt mycket. Så går det ;). Jag har varit helt sjuukt stressad dom senaste månaderna över att jag inte ska hinna göra klart allt jag ska ha gjort i skolan, och jag är fortfarande jätte stressad. Men vi har ingenting kvar att göra. Allting är inlämnatt! Men jag känner mig endå stressad? Jättekonstigt det där. Och imårrn är den den 1 JUNI, och JUNI har aldrig låtit så bra som det gör nu i mina öron! Men idag fick jag iallafall veta att jag fått VG i Foto A, Mediekommunikation och Desktop och det känns riktigt riktigt bra :D!
Prop Dylan på trästocks i sommar, blir GALET!!


When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Skrivet 2010-05-30 Klockan 19:26:21

Vaknade på tok för tidigt idag med, men mammi, pappi och Linus komme och hämtade mig och vi for till farmor och hälsade på. Fikade och sånt. Sen for vi hem och jag och mamma gick ner på stan, åt mat och kollade lite. Köpte en vit liten gullig "klänning" typ och några nagellack. Nu är jag hos jollebolle igen. Ska duscha nu och sen se film förmodligen :). Mysa helt enkelt. Imårrn har jag svenska tal och min hals är heeeelt fuckad, fast lite bättre idag än igår dock, då lät allt bara för sjukt. Men ja hejdahejda.


If you ask her, she will say it's all in the past and she's never looking back.

Skrivet 2010-05-29 Klockan 16:22:46

Igår hade jag kul! Dock tycker jag det var ganska så lite folk ute, många var säkert i umeå på yran. Men det var nice som sagt. Fast har rätt ont i en tå idag för jag var trampad ett antal ggr igår haha men de är kul. Vi åt nyss tacos och jag ska snart ta busen till Joel och umgås med han ikväll. Det blir great. Hejda!!!11


Vars försvinner tårarna när dom inte får komma ut?

Skrivet 2010-05-28 Klockan 17:47:23

Hade sovmorgon till kvarti1 idag, och då hade vi bara hjärt-lungräddning så det var inte så överansträngande. Nu har vi typ nyss ätit middag och det var gottgottigottgott. Så nu hade jag vell som bara tänkt ta det rätt så lugnt, typ göra mig i ordning osv. För sen när Elin slutar kommer hon och hämtar upp mig och det blir lite fest hos henne och sen station. Blr förmodligen braa, om jag inte typ dör för jag är så förkyld osv, men det tror jag inte =). Och nu kikade helt plötsligt solen fram lite gulligt :D fyy så glad jag vart, haha. Ha en trevlig kväll hejda.



Summer is coming, and I can't wait.

Skrivet 2010-05-28 Klockan 00:59:08

Jag känner på mig att den här sommaren kommer bli awesome! Alla festivaler. Alla galna artister jag ska se. Alla härliga människor jag tänker vara med. Alla fester. Alla varma och härliga bad dagar. Alla mysiga sommarkvällar med solen som värmer till mitt i natten. Och i slutet på sommaren blir jag Faster. Fatta så häftigt!! :D Det bli toppen.


Don't forget to love yourself.

Skrivet 2010-05-28 Klockan 00:43:58

gemeh bah!!!!!!11


we don't fight because we are too busy loving each other.

Skrivet 2010-05-27 Klockan 19:02:20

Håller på med mitt svenska tal nu, dödsstraff blir det om. varför det poppade upp i min skalle vet nog inte haha. vart ingen skola idag, kände mig inte riiiktigt iform imårse. men det känns lite bättre nu iallafall. köpte en såndär rosa mocca minisnus idag, eftersom den smakar mint och jag tänkte att det kan va gott nu när jag har så ont i halsen. men dom är ju såå himla små? försvinner in under läppen, glömmer bort att jag har en och trycker in en till på den gamla, +att jag blir less smaken. jaja jole är endå skyldig mig en dosa som han skulle köpa så får se om jag kanske får en imårrn då om jag är gullig :] men nu ska jag fortsätta med mitt dödsstraff. hejda!


ibland så dör jag litegrann, när du halkar med din tunga på en bokstav i mitt namn.

Skrivet 2010-05-26 Klockan 23:48:50

Greys ägde, det gjorde även nyaste himym. vill bara sova så himla hårt just nu men är knappt trött ens. fan också. men får se om jag far på skolan imårrn, mår som sagt inte så där jätte toppen just nu. men det blir kul. ska nog försöka sova snart iallafall. natti natti!
nämen oj så himmla pluttinutti man var här då!!♥


Out of the doubt that fills my mind,
I somehow find You and I, collide.

Skrivet 2010-05-26 Klockan 19:26:27

Var hemma från skolan igår för att jag inte mådde speciellt bra. Men for dit idag eftersom att vi endå bara hade foto. Vi for till bonnstan och fotade, och så smart som jag var så hade jag ingen jacka eller så med mig, nej då jag hade bara en liten skittröja på mig så jag blev bara mer förkyld och mår nu piss igen... måste va helt frisk på fredag för då är det ju parteyy haha. Men kommde iallafall hem vid halv2 och somnade då i soffan och vaknade halv6, ruskigt skönt var det, men frågan är ju nu om jag kommer att somna ikväll. Det får vi allt se. Nu ska jobba på mitt svenska tal, sen se GREYS <3


när allting svartnar, det är då du bleknar.

Skrivet 2010-05-24 Klockan 22:31:02

känner mig dödssjuk. orkar inte. hejda.


teamwork

Skrivet 2010-05-22 Klockan 00:46:11


Haha snyggt byggt :D!


friday I'm in love.

Skrivet 2010-05-21 Klockan 21:24:01

Jag tror att jag har svalt en snus idag. Låg och såg lite förhäxad och råkade somna en stund. Vet att jag hade en snus inne när jag sommnade, men när jag vaknade var den borta. hittar den ingen stans :o men så går det. gör inte alls mycket just nu, elin slutar typ nu så hon skulle komma snart, får vell se om vi hittar på nått skojjsigt :) vädret har ju förövrigt varit TOPPEN hela veckan, men har hört att det ska bli betydligt sämre i helgen och nästa vecka dock. Jaja man kan ju alltid hoppas att det inte stämmer. hejsvejs.


open happiness

Skrivet 2010-05-19 Klockan 23:39:14

var somsagt på stan idag. köpte en liten jättesöt väska! fast elin köpte en finare men endå. sen köpte hon finfina skor som jag också vill ha men så går det. sen så har jag köpigt en jätte billig parfym idag som luktade mummsigt! sett greys har jag också gjort. och nu ska jag se förhäxad och sen sove. slutar 12 imårrn somvanligt, då ska jag till joppo. hejhejhejda.


Carry on smiling and the world will smile with you.

Skrivet 2010-05-19 Klockan 11:29:26

sitter i skolan nu och har foto, fast vi gör typ inte så där jätte mycket. vädret är bättre än bäst just nu och de äg. har snart lunch, och sen ska jag på stan med elinpelin =) blir great helt enkelt.
äckelfluga


Du blev min räddning, så obegripligt stort.

Skrivet 2010-05-18 Klockan 13:19:15

gillar skarpt att det typ är sommar nu! inte länge kvar tills skolan slutar, fast då ska jag dock gå "sommarskola" en vecka typ men de blir bra endå :D. fick en liten sovmorgon imorse för att min kära lilla pojke valde att inte väcka mig när mitt alarm ringde, han snoozade såklart istället, och tillslut vaknade jag halv8. men det var skönt! hade lite multimedia på skolan sen var en tjej där och snackade om UF företag, så det var inte så jobbigt, plus att jag nästan är klar med mitt slutprojekt på multimedian så det funke. Nu ska jag antingen sätta mig på ballis och sola, eller se nyaste HIMYM, eller nått förhäxad, har icke bestämt mig än men haha. jaja orke.

Kent - Hur jag fick dig att älska mig



Nothing of me is original. I am the combined effort of everyone I've ever known.

Skrivet 2010-05-16 Klockan 22:08:39

Skämms för att säga att jag inte ens gått utanför dörren idag... Har gjort en massa skolarbeten som jag varit sen med och samtidigt sett Life Of Ryan som dom visade på MTV typ hela dagen. Sen så har jag duschat, ätit och sånt. Nu ser jag The Perfect Man på 3an, längesen sist så de funkar. Måste nog fortsätta med lite skoljobb sen men de blir kul...

Love you more than words can say.


Det är något fel på Esther

Skrivet 2010-05-16 Klockan 03:03:17

Var på kalas tidigare idag, joel lillasyster har fyllt år så vi var dit och fikade och sånt. Trevligt. Sen ikväll så for jag Elin och Nina och hyrde film. Vi tänkte som inte hyra en så jätte läskig film, så vi hyrde Orphan. Har hört att den skulle va rätt skrämmande men trodde inte den skulle va riktigt så som den va. Fy fan för Esther säger jag bara! Nu ligger jag iallafall i soffan, ska nog försöka sova snart tror jag som, önskar bara min prins var här så jag slipper sova själv. Imårrn blir det skolgrejer, hela jävla dagen! Fick förästen höra en mkt glad nyhet idag, mer än så säger jag inte :DD Pöss nattinatti.


love is my drug

Skrivet 2010-05-14 Klockan 15:32:20

Tvär kollade bara lite på Idol hemsidan och hittade den här bruden,
tycker hon sjöng rätt så jättebra!!


Love is a choice you make from moment to moment.

Skrivet 2010-05-12 Klockan 23:45:20

fått låna en dator från skolan. hoppas datasnubben kan fixa in min nya hårddisk snart så jag kan få ha min egna lappi. jag har bitit ner mina naglar alldeles för korta så det gör helt sjukt ont att röra i saker. jag har sett greys ikväll och det var jätte pluttinuttigt. jag har gjort bort lite skolarbeten så nu känner jag mig inte lika stressad längre. fick idag veta att jag fått G+ på ett prov som jag heeltsäkert trodde att jag skulle få ig på. önskar att jag kunde få tillbaks varenda liten bildjävel som finns på min laptop! vill inte sova själv i min lilla säng inatt, vars är du min prins? orkar inte att jag har sjukt mycke tjejvärk och ont i huvet. nä nu ska jag se Förhäxad, fast ne vi kan säga Charmed istället, det låter så mycket häftigare ;) haha nattinatti.
Elin var massafin i håret, gissa vem som lockat? ;) jullan såklart! haha
I've never seen a smile that can light the room like yours


actions speak louder than words

Skrivet 2010-05-08 Klockan 13:16:18

vaknade vid 12 och höll på svettas ihjäl! solen skiner, det är varmt så in i hvetet på balkongen. mollys igår var kanske inte det rooligaste som hänt, men elin är iallafall bäst :D haha. vill på stan och köpa skor, typ ballerinisar eller nått sånt, men har nog inga pengar till det... ska till joppi senare, måste bara försöka fixa till mig lite så jag ser någorlunda levande ut. hejsvejs!


Peace out motherfuckers!

Skrivet 2010-05-07 Klockan 22:32:52

Nu sitter jag hos Elin och vi chillar. Vi spealde NHL förut och jag stekte upp hon för jag ägde och vann alla gånger:D ELIN SPILLDE BAILEYS ÖVER HELA MITTAN LINUS KOMMER DÖDA HENNE SENARE men de blir äventyr! Vi ska snat ut på Mollys om vi ens kommer oss in, annars går vi någon annanstans typ olles ! Ha en bre kväll fer de kommer ci ha pusshej!!


You are gonna wake up dead one day!

Skrivet 2010-05-07 Klockan 16:49:33

Gillar att det gick toppen på nationella idag, fast ne det gjorde det inte ens lite. Fast det var Tacos till lunch och det ägde, kunde typ inte sluta äta, blev tillslut ut rullad ur matsalen!! Är fortfarande sur för att min dator vägrar funka... Men ska nog käka snart iallafall sen duscha och sen fara till Elin. Sen blir det förmooodligen Mollys =). Hare awesome hejda ♥
SOMMAR!!!


Du är mitt uppe i livet, men nere på gatan.

Skrivet 2010-05-06 Klockan 21:47:10

Orkar inte ens lite att min dator har lagt av. Eller den går starta men man kan inte trycka på nått eller göra nått vettigt. Hoppas datateknikern kan fixa det imårrn annars är jag körd! Kommer jag typ få ig i massa ämnen för jag kommer inte hinna lämna in saker i tid. Jaja nu ska jag ringa joppe tydligen, för höra vad han har att säga. Pussss


Life is what you make it. So let's make it rock!

Skrivet 2010-05-05 Klockan 15:04:23

Stort grattis till lill Mli som tog KÖRKORTET idag!! :DD


Of all the lonely people, I wanna be loved by you.

Skrivet 2010-05-03 Klockan 17:39:09

Känns bara förjävla drygt att vi har HUR mycke som HELST att göra i skolan just nu. Orkar som inte.
Nu ska jag plugge hejda.


Haha minns ni?

Skrivet 2010-05-02 Klockan 18:03:15

"varför stänger du av?"


mammi

Skrivet 2010-05-02 Klockan 17:52:19

GRATTIS MAMMA!
Du vet att jag älskar dig♥


being in love is not what makes me smile,
it's who I'm in love with that does.

Skrivet 2010-05-01 Klockan 22:27:27

Valborgs var kul, först var jag hos elin&linus vilket ägde! Sen skulle vi på station men av någon konstig anledning så for jag inte. Mötte istället upp joel och drog på fest hos hedman, där det också var kul. Fat ångrar endå lite att jag inte for på station men jaja. Idag har då iallafall varit en riktigt lugn dag, vi vaknade vid 2 sen så har vi bara sett lite film och så sen for jag home. Nu ska jag iallafall gå och duscha, behövligt som fan, mitt hår set ut som fan! hejda.
Haha, Badkaret!!!11