Breathe and I'll carry you away into the velvet sky.

Skrivet 2011-03-30 Klockan 16:10:28

Idag slutade jag tidigt för första gången på hur länge som helst! Riktit skönt. Sen jag komm hem har jag iallafall hunnit med att söka 2 stycken jobb, tagit bort mina lösnaglar som jag haft i över TVÅ veckor (:o, helt sjuukt vad länge och hårt dom satt!), spelat uno på msn, och skrivit lite på en skoluppgift. Känns nice så att säga. Kollade dessutom vädret nyss, ser ut att bli rätt varmt framöver, klagar verkligen inte! Snart är det SOMMAR!!!!1
Så här glad är jag!
HAH


Alla älskar skellefteå AIK!

Skrivet 2011-03-27 Klockan 20:26:20

Haft en trevlig dag idag, var först och kollade när gamla stan hade match på edda. Vart 8-4 så det var nice! Sen så for vi till Elin och såg AIK matchen. Oharregud så underbart med vinst där även idag! Himla bra. Sitter nu o kollar på den där nya serien på 4an, stockholm-båstad, lite småkul är det allt. Ikväll är det ju iallafall big brother, men såg nyss att det även är national treasure 2, och den börjar samma tid....... jobbigt. Tror faktiskt jag ser filmen hellre, har ju lix endå sett alla bb i veckan så jag missar nog inte så mkt, kan nog se vem som åker ut bara=) jo det blir bra!


Look at the stars, look how they shine for you!

Skrivet 2011-03-26 Klockan 20:03:01

Kommde hem från min korv vid halv 2 idag, försökte då fixa till mig så jag såg någorlunda levande ut, sen mötte jag upp elin och vi begav oss mot ladan! såg alltså hockeyn och det känns så OTROLIGT skönt att det blev VINST!!1 Helt sjukt bra! :D Dock tycker jag det var lite dåligt att inte alla hade på sig den gula tishan som man fick, hur jobbigt kan det vara att bara ta på sig den? men ja. Käkade iallafall nyss go mat som mammsi lagat, och ikväll blir det bara o ta det jävligt lungt, såg att min favvofilm börjar halv10 på 4an, ja det är självklart National treasure jag snackar om! Haha, kan verkligen se den huuur många gånger som helst o den är endå alltid lika bra.


Now I’m feelin so fly like a G6!

Skrivet 2011-03-22 Klockan 12:48:44

Sitter på skolan nu, snart börjar religionen. Hoppas vi ska läsa bibeln! haha de äg. På förmiddan hade vi foto, gjorde inte mycket, kollade på "reklamfilmer" om fotografer som vi gjorde förra veckan, sen skulle man redigerade till några bilder vilket gick rätt fort sen så gjorde vi inge mer.. Taggar som tusan till hockeyn ikväll, vi måste vinna!!!


You gotta take the good with the bad.

Skrivet 2011-03-21 Klockan 17:40:15

I natt sov jag 10 timmar :O det är rätt så sjukt. Somnade vid 11 och klev upp 9, kan tillägga att det var gudomligt skönt! Satt iallafall i fiket idag, rätt lång tråkigt som vanligt men ja. På ett tag ska jag ta en lite prommis till edda och sen åka med korvis nånstans, vet inte riktigt vars det är vi ska men vi ska då iallafall göra projektarbetet............ Sen kan jag berätta att jag kirrat biljett till matchen imårrn, eller min kära bror gick ner till stan och köpte! Sicken tur jag har som har en sån himla snäll bror! Så då taggar vi inför imårrn o hoppas på vinst, det skulle kännas otroligt gött!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



I live for the nights i can't remember with the people i'll never forget.

Skrivet 2011-03-20 Klockan 11:02:12

Inatt har jag sovit mindre än vad jag hade tänkt och idag mår jag nog mycket bättre än vad jag borde, och det är ju alltid trevligt. Hade iallafall en toppen kväll igår! Nu ska jag ta tag i mitt liv och försöka fixa till mig någorlunda. Ska faktiskt till hamn om ett litet tag, jole ska jobba på bion och jag ska nog hänga med och se film. Ha en bra dag, puss!


Älskade lilla HarryP!!!!!!

Skrivet 2011-03-18 Klockan 21:03:30



Life is like a book, each day is a new page.

Skrivet 2011-03-16 Klockan 23:17:54

Var på hockey ikväll och såg AIK vinna! Insåg att det verkligen var alldeles för längesen jag stog där i skellefteå kraft arena... så det var mycket trevligt. Nu har jag just sett bb och ska snart ta en snabbdusch sen väntar sängen på mig. Imårrn ska jag till hamn, vi ska nog jobba lite på projektarbete, som för övrigt snart är klart = nice!


Life's what you make it, so let's make it rock

Skrivet 2011-03-13 Klockan 23:51:39

Idag har jag myst med manne litegrann, sen varit på innebandy som inte slutade riktigt som det skulle. Men det har varit en bra dag hur som. Just nu sitter linus o jolle och försöker lira cs..... haha tapiga människor, jag spelar då iallafall ett vettigt spel, spyro! Ska nog snart gå och sova, imorn är det ju måndag = tillbaks till praoen/skolan. Inte det roligaste som finns, men snart är det ju faktiskt påsklov, eller snart o snart men ja. Nä spyro var det nu ja!
Nattinatti.


What would you think of me now? so lucky, so strong, so proud.

Skrivet 2011-03-11 Klockan 17:40:03

Fick fin besök av jessica och gull manne tidigare idag. Och oj så stor han hade blivigt! Först var han jätte ledsen men det gick över efter en stund och han vart sådär mysegullig som vanligt, bara skratta o le heela tiden :). Våfflade håret nyss samtidigt som jag såg bb från 2006! Fixade hem hela säsongen inatt, och huur bra är inte den säsongen egentligen? Svin bra! Men ska ta och gå ner mot stan om ett tag och ta bussen till hjärtat mitt♥. Hörs när vi hörs.


But then again I don't remember you.

Skrivet 2011-03-09 Klockan 15:52:02

Idag har jag bloggat på den här bloggen i 3 år! Tre år :o. Känns inte riktigt som att det är så länge men jo tydligen. Gick en liten promenad med joel till edda eftesom han skulle träna, sen gick jag hem. Var rätt skönt ute även om det inte är lika varmt som det var igår, det var ju galet skönt då! Var förästen på stan igår, fyndade bara en liten tshirt, men det är ju bra det med. Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra nått nödvändigt, typ sminka mig eller nått sånt. haha..


Chokladmuffins

Skrivet 2011-03-07 Klockan 19:16:08

Jag och linus bakade chokladmuffins för en stund sen! Vi hittade inget riktigt recept så vi tog ett kladdkake recept och tänkte att det borde vell gå lika bra med det. Fast vi slängde i lite (rätt mkt!) bakpulver också så att dom skulle bli lite... "fylligare". Det gick ju då såklart inte så där jätte bra! Haha, först svällde dom upp helt sjukt mycket, sen rann mer än hälften av smeten ut ur formarna, blev kvar lite mjuk god deg i botten och stenhård deg på kanterna ;D
När vi insåg att det kanske inte var en sån bra ide med bakpulvret ;D
Färdiga resultatet, toppat med lite choklad! haha ;)


You are my favourite worst nightmare.

Skrivet 2011-03-06 Klockan 18:03:56

Gårkvällen spenderades hos sara med en massa härliga människor, var himla trevligt :). Imårse såg vi lite grann av vasaloppet, försökte se om jag såg danne man det gjorde jag inte så det vart rätt långtråkigt. Annars har jag inte gjort mkt alls idag, varit ute lite i det fina vädret, åkt buss, käkat jätte god mat, och nyss gjort slingor på linus. Vet inte alls vad som händer ikväll, men en sak är då säker, ska se big broher och hoppas att katerina blir utröstad!


när allting svartnar, det är då du bleknar.

Skrivet 2011-03-05 Klockan 02:56:47

Ikväll blev det utgång, på mollys! Var inte den roligaste kvällen jag varit med om men den funkade helt klart, som det alltid gör när elin är med :)! Sista skoldan idag, eller det vra ju prao i fiket men endå, så nu är det sportlov. Känns rätt så himla bra om vi säger så! Men nu är jag för trött för att ens kunna andas, så nu ska jag sove, nattinatti♥


My knees still get weak everytime I see you!

Skrivet 2011-03-02 Klockan 17:42:16

Fotoboks analysen är äntligen färdig skriven, gick rätt trögt men nu är den som sagt klar, sköööööönt! Nu måste jag bara ta och se nyaste avsnittet av how som jag inte hann se igår. Det är förmodligen skit bra, som alltid. Och sen ikväll är det innebandy där det förhoppningsvis blir vinst för gamla stan ;). Men nu >how i met your mother♥
update: avsnittet var sååå himla bra!!!


If it makes you happy!

Skrivet 2011-03-01 Klockan 20:34:10

Sitter och kollar på AIK matchen just nu, rätt trevligt. Färgade håret på jolle för en stund sen, mööörkt och snyggt vart det! Sen när mammi kommer hem så ska hon få klippa av lite hår på min skalle, måste få bort lite nött så det kan växa och bli låångt! Sen när vi har varit utomlands tror jag till och med att jag ska ta och boka tid hos en frisör och klippa mig. Har inte gjort det på typ 6-7 år så det kaanske är dax, lagomt till studenten typ. Sen kan jag berätta att jag sökte till robinson för nån månad sen, och dom har inte hört av sig ännu, som dom inte heller gjorde förra året så jag komme inte med i år heller... sög ju himla mycket, jag skulle faktiskt passa väldigt bra där ute i vildmarken!