Midsommar

Skrivet 2012-06-23 Klockan 23:43:32

Igår var det midsommar, käkade en mycket god middag hos jols farmor. Sen spenderades resten av kvällen hos ruff med trevligt sällskap! Idag har det inte hänt alltför mycket. Vi drog till med en städning på morgonen sen la jag mig på ballis och läste harryp nån timme, himla varmt och skönt! Ikväll är jag och molle ensamma hemma, jag har sett lite fotboll och han har sovit i typ 4 timmar ;), lär bli full fart på han i natt alltså haha.. Men de är ju kul!



20 Juni 2012

Skrivet 2012-06-20 Klockan 14:38:24

Igår var vi på bio, kändes som att de var ett tag sen så det var som på tiden. Såg iallafall the lucky one och den var bra! Idag mår jag sisådär, är inte helt frisk än känner jag och hostan vill aldrig sluta. Men vi har iallafall diskat och städat och sånt tråkigt, jag och mollebolle alltså, fast han ville dock inte hjälpa till så mycket ;). Nu sover han då så kanske ska passa på och fixa ihop nån mat då haha.



Fyra födelsedagar och ett fiasko

Skrivet 2012-06-09 Klockan 11:42:41

Igår bjöd korvis på middag på olles. Käkade oxfilé som var mycket gott! Såg lite fotboll en stund också. Sen hängde vi hos Danne ett tag innan vi åkte hem. Hann även bygga ihop ett kattklösklätterträd innan jag gick i säng. Vart hur glad som helst när jag öppnade kartongen och insåg att delarna var rosa och svarta istället för gråa som det var på förpackningen ;)! Så nu är det nästan bara kissen som fattas. Idag är det då lördag alltså. Vaknade för ett tag sen, sitter bara och ser lite eva&adam nu, ska snart försöka väcka korvis och se vad dagen har att bjuda på! :) Måste iallafall handla eftersom vi har noll mat hemme..



What makes you beautiful?

Skrivet 2012-06-06 Klockan 22:19:00

Såg klart säsongsavslutningen av greys för ett tag sen, de var baara sjukt! Känns jobbigt att måsta vänta på nya avsnitt... Men iallafall så var vi och kikade på världens gulligaste kisseungar idag. Nästan obehagligt söta var dom! Längtar såå mycket :). Sen körde vi runt lite överallt i hamn och tittade på grejs, himla mys kan jag tycka! ska snart lägga mej, tänkte bara kolla lite big bang före. Imårrn hoppas jag på lite sol och värme så man kan sitta ute ett tag, osså ska jag tvätta ;). Godnatt påer!

 



3 juni 2012

Skrivet 2012-06-03 Klockan 12:08:03

Igår fyllde Elsa år så vi var dit på dan och grattade henne, mkt trevligt! Sen på eftermiddagen komme mama, papa och Lilo hit, grillade för första gången iår! Himla gott var det. Sen såg vi avatar i 3D och den var ju lika bra som alltid :). Idag är jolle borta och lirar fotboll, sin första match sen han börja om ;) haha hoppas de går bra för han! Vet iallafall inte vad jag ska hitta på idag, men alltid finns det ju nått :).