Lördag 30 april 2011

Skrivet 2011-04-30 Klockan 18:22:53

Idag är det alltså valborgs. Ska snart ta och bege mig mot Elin. Sen så ska vi till Mathilda. Kommer förmodligen ha en himla trevlig kväll! :) Hörs när vi hörs. Hejdaaaaaaa.


'Cause now I'm breaking up with God!

Skrivet 2011-04-29 Klockan 14:22:03

Satt själv, helt skräckslagen, i fiket imårse men det var inte så farligt, var rätt lite folk på skolan så. Sen så satt jag ute och solade på ballis nyss en stund, men nu kommde det så stora moln så det känndes inte så himla ballt. Har hunnit klicka hem ett par skor från nellys också, säger man "från nellys" eller "från nelly"? haha jaja skit samma där ifrån iallafall! Får hoppas dom ser lika snygga ut i verkligheten som på hemsidan. Nu ska jag ta och tvätta håret eftersom jag inte hann det imårse! Ikväll sa jag till hamn och hänga med en snubbe jag inte träffat på hela dan :O.


Huuur bra låt?!?! och jag som inte ens brukar tycka om The Ark...?


Cause it feels so right just to have you standing by my side.

Skrivet 2011-04-27 Klockan 11:10:34

Sitter på skolan och har gko nu. Håller på med boken om mig... värt, vet knappt vad jag ska skriva men ja. Igår var vi ju iallafall somsagt på bio, såg ju water for elephants. Ville egentligen inte se den först då jag ärligt talat trodde att det inte skulle vara så bra alls. Men gud så glad jag är att vi såg den. Den var så otroooooligt bra! Man vart ledsen, glad, ARG och allt annat. Helt fantastiskt bra. Nu ska jag fortsätta på boken om mig. "Slutar" halv12, fast ska ju vara kvar här till 20.00. Men ska nog skriva klart projektsrbetsrapporten tror jag, den ska ju lämnas in imorgon så. 


Water for elephants

Skrivet 2011-04-26 Klockan 15:35:04

Fick sluta 2 idag, så nu är vi at home och jobbar med en tråkig religions uppgift om hinduism. På morgonen hade vi iallafall foto men gjorde ingenting, nä för vi ska vara på skolan imorgon kväll på öppet hus och chilla, sen är vi klara med fotokursen :o! Ikväll ska min fsvvokorv bjuda mig på bio♥ vi ska nog se water for elephants. Blir himla trevligt!


All I want now is a white light moment

Skrivet 2011-04-25 Klockan 23:11:18

Gjorde en omgång slingor till i mitt hår igår. Blev inte så mycket skillnad mer än att det vart rätt så mkt slitnare... men så brukar det ju bli = jag klagar inte så mycket :). Sen så kan jag berätta att jag hittat några par finfina skor som jag kan ha på studenten som jag möjligen har tänkt köpa, frågan är bara hur höga jag ska våga ta. Mja stoooora bekymmer här. Imorgon börjar skolan igen, känns rätt surt nu när man som kommit in i att sova länge, chilla i solen och allt vad skola inte innebär. Men får ta och bita ihop nu sen är det ju slut, föralltid(?). Nu ska jag sove! Nattinatti.


I'm sorry that it took so long for me to change. I'm ready to make sure I never become that way again. Cause who I am hates who I've been.

Skrivet 2011-04-23 Klockan 15:36:19

Idag är det sommar! Verkligen super duper härligt. Satt ute i rätt många timmar, läste o lite sånt. Dock blir jag knappt nå brun alls, men det är ju skönt endå :). Ska snart ta och duscha o allt sånt, och ikväll åker jag till hamn och myser en himla massa. Hoppas vi ska se lite true blood också, var ett tag sen nu! Måste förresten snarast möjligen hitta ett par skor jag kan ha på studenten, och hoppas på att jag kan ha min klänning, som inte ens kommit än......  


"Identifiera känslan och erkänn att du är avundsjuk."

Skrivet 2011-04-21 Klockan 17:26:51

Idag har vi suttit ute på ballis i solen hur länge som helst, typ! Haha, nämen helt galet varmt har det ju varit så det var nice. Sen har jag slingat ralles hår också, blev finfint. Käkade för en liten stund sen och snart ska ja hänga med mammsi till solbacken! Otroligt bra förresten att louise vann mästerkocksgrejen igår, blev hiiiimla glad!


If you’re one of us, then roll with us.

Skrivet 2011-04-20 Klockan 18:31:08

Har precis kommit hem, for på stan med elin efter hon slutat jobba. Köpte bara ett fint linne, ett par leggings och en dubbelring. Dock tror jag att ringen måste bytas då den typ var alldeles för stor för mina fingrar. Men det gör ju inget. Sen åt vi på subway också, himla gott! Nu ska jag ta och röja undan massa skit i mitt rum, sen kmr JJ hit och gör mig sällskap. Det är ju final i sveriges mästerkock ikväll, och jag hoppas för guds skull inte att jennie vinner....


Expecto Patronum

Skrivet 2011-04-18 Klockan 18:46:35

Så jävla ballt, så jävla snyggt!


Måndag 18/4 2011

Skrivet 2011-04-18 Klockan 18:22:47

Har faktiskt varit ute lite idag, haha. Grymt skönt med frisk luft, sol och så. Dock blåser det ju lite väl mycket, men endå alltid nice med fint väder! Var förbi joles farmor en stund, längesen man var där så det var trevligt! Fick en försenad födelsedags present också. Presentkort på kicks, himla himla snällt :). Sen åkte jag med elin hem. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska iallafall hänga med elin så det blir hur bra som helst! :)


I'll watch the night turn light-blue But it's not the same without you.

Skrivet 2011-04-17 Klockan 23:19:42

Idag har jag spenderat hela dagen i/runt om sängen, lirat lite nhl med JJ och så. Ungefär nu har jag vaknat till liv och kan stå upp utan att ramla ihop, typ. Haha. Gårkvällen var alltså mycket lyckad. Dock känns vissa saker som hände ganska så onödiga, men det orkar jag inte tänka på just nu. Tror vi snart ska slå igång någon film eller nått sånt och bara mysa. Älskar förövrigt att det är påsklov nu! Hörs när vi hörs =).


Everything happens for a reason

Skrivet 2011-04-16 Klockan 15:47:33

Varit på kaplan och sett innebandy idag på morgonen, eller ja mitt på dan kanske man säger. Sen for jag o elin på solbacken och handlade lite. Hemma nu iallafall och ska nog snart käka tror jag. Sen duscha, fixa, leta fram några acceptabla kläder osv. Ikväll blir det nämnligen fest! Börjar vara ganska så längesen nu, så det blir himla nice :).



Världens finaste manne ♥

Skrivet 2011-04-14 Klockan 23:59:48



and i dream about you all the time.

Skrivet 2011-04-13 Klockan 15:37:12

Hlet sinnes vilket väder det är idag! Satt ute på ballis en stund nyss, var galet varmt. Ikväll ska jag iallafall till min korv och mysa, det är ju sveriges mästerkock och greys ikväll, så det ska vi nog se hoppas jag. Imorgon har jag matte på förmidagen och antingen matte eller ingenting på eftermidagen, hoppas på inget men det får jag vell se.
oj jäklar va ljushårig jag såg ut :o rätt mkt mörkare irl haha...


:O

Skrivet 2011-04-12 Klockan 22:08:00

Baaaaaara sjukt!


When a stranger calls

Skrivet 2011-04-10 Klockan 00:44:57

Gjorde "blonda" slingor i mitt hår ikväll, så jag ser alltså ut som en tiger just nu :D. Haha, nämen har tänkt bli lite blondare tills i sommar typ, men hade tänkt försöka vara lite skonsammare mot mitt hår än vad jag brukar vara. Alltså inte helblondera det 7 gånger på två veckor och sen vara vit i skallen, utan typ göra slingor med några veckors mellanrum så jag blir lite mer naturligt blond, något jag inte alls varit på många många år. Så får se lite crazy ut nu ett tag, men det är ju alltid kul :). Sen kan jag även  berätta att jag klickade hem en studentklänning inatt! Den är vit och ganska enkel, förhoppningsvis ser den bra ut på också, men det får jag helt enkelt se när den kommer. Nu ska jag se film sen sova! Nattinatti♥


Det håller på att hända igen!

Skrivet 2011-04-08 Klockan 11:40:10

Efter en lååång match igår kändes det grymt skönt med vinst! Nu ska jag ta tag i projektarbetsrapporten....


the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly

Skrivet 2011-04-04 Klockan 23:15:19



I Am Number Four

Skrivet 2011-04-03 Klockan 23:25:30

Var och såg bio med Joel, Linus och Elin ikväll. Såg I am number four, den va bra!! Nu ska vi se big brother som vi missade, vet redan att vanessa åkte och det var ju mycket BRA, fast det kunde lika gärna fått vara patrik också för den delen, han är ju störd han med. Imorgon blir det att sitta i fiket igen, som vanligt. Tar med mig korvis också, hoppas på att han kan hjälpa mig att skriva projektarbetsrapporten! Jag har nämnligen inte börjat på den än..


I speak fluent sarcasm!

Skrivet 2011-04-01 Klockan 11:52:02

Vad händer med vädret? Orka int. Såg självklart hockeyn igår, och det var såå underbart med vinst! Helt otroligt ju :D. Sen kan jag även berätta att jag fick min studentmössa igår! och den äääär så fin! Så svart, så vit, så silvrig, så roosa, så jag! Haha. Vart ännu mer taggad på studenten då jag såg den, dock kanske jag tog en eller några storlekar för stor, jag vet inte, men jag får vell göra mitt hår så stort som det bara går så ska den nog sitta perrfa! Just nu sitter jag i fiket på skolan, rätt ensamt men så är det. Ikväll så ska jag nog hänga med Elin, blir hur bra som helst :)
Fan vad trevligt om det kunde se ut så här ute nu!