Godis hår♥

Skrivet 2010-11-30 Klockan 16:46:54

Detta gjordes på foto lektionen idag, <oredigerad/redigerad> (ifall det inte syntes tänkte jag HAH...)
Vafan jag riktigt tänkte med när jag färade håret mörkt är ju frågan... skulle ha gjort det rosa istället ;)!


there will always be those awkward moments when you walk by a person and remember everything you had.

Skrivet 2010-11-30 Klockan 14:48:17

For somsagt på stan igår med elinpelin, köpte en present till jole och sen käkade vi på subway = gott! Sen for vi hem till linus&elin och klädde deras julgran osv! Blev jätte himla fint och mysigt :D. Har slutat nu så ska hem om ett tag, är en sån jätte snäll flickvän som väntar på skolan så korvisen inte behöver åka buss ensam till gymmet (låter bättre att säga så än att säga att jag inte vågar åka buss hem själv..).
snodde din fina bild elin! hoppas det icke gjorde nått ;).


Jag gillar att du säger vad du tycker. Men det du säger att du tycker säger inte mycket.

Skrivet 2010-11-29 Klockan 15:30:46

Sitter på skolan nu, typ nästan helt själv eftersom alla har farit. Håller på med en info-folder om mary-kate olsen och spelar donkey kong, inte samtidigt, men nästan. Men elin slutar jobba 4 så då kommer hon och hämtar upp mig och sen ska vi på stan en stund :). Är fortfarande lite depp över att jag lyckades missa skyltsöndan igår, precis som jag gjorde förra året... men nästa år då jävlar ska jag dit! Är ju så himla mysigt. Jaja tillbaks till det superviktiga jag höll på med nu!



Dream BIG darling!

Skrivet 2010-11-28 Klockan 22:00:59

Hemma tillsist, eller ah komme hem vid 5 kanske men endå. Haft en trevligt helg och OJ vad Emanuel hade vuxit! Helt galet. Jolle tog brons på tävlingen som var idag, riktigt bra gjort + han fyller år idag ;) min lilla gubbe♥ längtar tills du kommer hem! Men nu ska jag ta och kladda in helt sjukt godluktande(?) hudkräm över hela mig samt måla alla naglar jag har och mysa ner mig i sängen och kolla lite the big bang theory! Guuud vad jag älskar sovmogon på måndagar.


Drömmarnas stad det är du.

Skrivet 2010-11-26 Klockan 08:10:34

Fy så seg jag är, känns inte bättre när jag inse att det är svinkallt ute och att jolle inte kommer vara på skolan today... Men ska iallafall bege mig mot bussen snart, sen efter lunch åker jag hem. Senare drar vi mot långsjöby! :). Och lycka till på SM korvis, hejjar på dig♥!


Tänk om man bara kunde få allt detta..

Skrivet 2010-11-25 Klockan 18:53:37



I just shot a man down, in central station in front of a big ol crowd.

Skrivet 2010-11-25 Klockan 18:43:14

Idag har jag, linus och mamma varit lite överallt på solbacken och köpt en massa kulor, glitter, stjärnor osv, julgrejer helt enkelt. Var himla trevligt! Fick tillochmed med mig en målarbok och pennor hem. Haha... väldigt oetiskt men de är ju kul att måla ibland :P. Ikväll så ska jag ta det så lugnt som det bara går, typ duscha, se ph & robinson och sånt där. Blir skönt :).



It's been too long and I'm lost without you, what am I gonna do?

Skrivet 2010-11-24 Klockan 15:45:26

Det börjar nästan kännas som att alla dagar sitter ihop. typ som att allt är en enda lång dag. det händer inget roligt, och jag blir bara så trött. och jag vill ha helg så vi kan fara upp till danne, lina och manne! ikväll ska jag nog hänga med världens bästa elin tror jag?! blir nog bra. Nu är det mat iallafall...


All i want for christmas is you!

Skrivet 2010-11-22 Klockan 21:40:29

Ikväll har vi julpyntat lite smått här hemma(och druckit glögg♥).
Mitt rum blev massa massa mysigar!
kolla bah:



Du är bäst nu men du var bättre förr. Våra brister gör oss till människor.

Skrivet 2010-11-22 Klockan 11:19:55

Vaken och snart klar för skolan. Har en tråkig lektion med muntlig redovisning idag, sen hem.
Vi höres, PZ!


You are a victim of the rules you live by.

Skrivet 2010-11-21 Klockan 23:42:42

Att Harry Potter var bäst igår behöver jag nog inte ens nämna, men jag gör det endå: filmen ägde! och nu vill jag bara lägga mig ner och dö och vakna upp om ett par månader när nästa del kommer ut. Nä men ungefär. Idag har jag varit på innebandy med Elin, trevligt osv. Sen for vi hem och såg Harry Potter och hemligheternas kammare, riktigt längesen man såg den så den var bra. Nu är jag hemma och eftersom jag har sovmorgon imorgon som vanligt, så ska jag nu se CSI som just börjat, sen sova. Så nattinatti.


Hur var du som liten? var du någon helt annan, eller lika speciell redan då?

Skrivet 2010-11-20 Klockan 20:04:05

Gjorde och käkade tacos för ett tag sen. Jole har även kommit och är här bredvid mig nu. Vi taggar som tusan inför HARRYP ikväll, eller jag kanske mest taggar (lite för mkt), men det kommer att bli så himle awesome! Så snart beger vi oss mot lilo&elin sen bion. Ha en trevlig kväll för det tänker då jag ha :)!


Thank good it's friday!

Skrivet 2010-11-19 Klockan 14:54:37

Fredag eftermiddag, har varit på sjukt bra humör hela dagen, och förhoppningsvis stannar humöret så, föralltid. Tänkte ta bussen hem snart. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, hade hoppats att vi skulle tagga svin hårt inför bion imorgon och därför se Harry Potter och halvblodsprinsen ikväll, men det verkar inte riktigt bli så. Tror iallafall jag ska umgås med ett par trevliga flickor så kvällen blir säker bra hursom.


Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.

Skrivet 2010-11-18 Klockan 18:28:35

Ikväll är det torsdagsmys! Gillar att man (jag) kan sätta ordet mys bakom allt, då blir ju allt så himla mycket mysigare. Ska då iallafall till Elin där det nog blir att se ph & robinson ! Blir trevligt, som aalltid.


If today was your last day..

Skrivet 2010-11-17 Klockan 16:20:49

Började dagen med en försovning, ända tills klockan 10... så det blev alltså inte skola idag. Men det gjorde nog inte så mycket. Har inte gjort alltför mycket idag, lite skoljobb, spelat tvspel, duschat osv. Sen kommde även joel hit när han hade slutat. Fast han har farit på gymmet nu. Men ska nog käka snart och sen dra till hamn. Blir bra det.


Someone told me I should take caution when it comes to love.

Skrivet 2010-11-16 Klockan 23:22:11

Ikväll har jag endast suttit/legat och sett mysteriet på greveholm! alla avsnitt är sedda, om än vissa gick på 5 min då jag ökade tempot lite. Men det var bra som alltid, och fick nu om möjligt ännu mer jul känsla! Men nu ska jag göra mig klar för sängen. Sovde inte mycket inatt och det känns nu. En lektion imorgon så slutar alltså vid halv12, awesome! På tal om awesome, såg nyaste how idag på skolan, det var bäst, som vanligt♥ Nattinatti.


i don't need the whole fairy tale thing, i just want to feel comfortable.

Skrivet 2010-11-16 Klockan 22:10:59




Måndag 15/11 2010

Skrivet 2010-11-15 Klockan 15:06:41

Varmt och skönt i vårat klassrum, känns jobbigt att måsta gå ut snart, fast ne vill hem. Ska iallafall fara snart. Ikväll blir det massa mys, Elin, grönsaker, dipp och den underbara Nicolas Cage. Eller underbar och underbar..? Men vi ska ju självklart se National Treasure 2 - book of secrets!
Biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna är även bokade, dock vart det inte till premiären, men det känns endå gaanska så lungt eftersom att premiären visas i en mindre salong, och det hade inte kännts så jättekul att sen en så pass bra film i en liten bio salong, nä man ska slå på stort och se i största. Så på lördag får jag äntligen se filmen, blir lovely!


You're the only one who drags me kicking and screaming through fast dreams. You're the only one who Knows exactly what I mean.

Skrivet 2010-11-14 Klockan 18:00:04

Sovde hos Elin&Linus inatt, sen idag så hade vi födelsedagsfika/farsdags fika vilket var gott. Nu ska jag duscha och sen gå och möta min lilla favorit pojke i stan. Sen så hoppas jag att vi ska spela en himla massa mario kart och mario party på nintendot som jag snodde hem från lilo idag :]. och såklart tända 2000 ljus och bara ha det supermysigt!


Things do not change, people change.

Skrivet 2010-11-13 Klockan 18:00:23

Har nu ännu en gång sett how och fixat till mig litegrann. Nu ska jag till Elin. Jag har äcklig snus, fult hår och inga normala kläder att ha på mig. Men tror endå detta kan bli en riktigt trevlig kväll. Nu kör vi igen!  
< lite bättre än alla andra ;)


We are who we are!

Skrivet 2010-11-13 Klockan 03:06:47

Haft de riktigt trevligt ikväll, och jag borde verkligen inte alls vara inne på datorn och kolla runt just nui känner jag.... Fast jag insåg justatt jag har ninas ring på mig, men den är fin! nina du får tillbax den imårrn!!1 började somsagt kvälln hos lilo och elin, det var rooligt som vanligt!!! sen vidare på station, himla skojj där med! men nu ska jag sova, har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv, på rikt :o! vill bara att nån ska komme med sånnadära gula julbullar vad dom nu heter, vore svinit gott och juligt♥ nattinatti.


nu är det fredagsmys

Skrivet 2010-11-12 Klockan 14:26:47

I veckan har vi haft skola i endast 8 timmar. Tisdag 2h, torsdag 3h, fredag 3h. Rätt så ovärt kan man tycka, men jag klagar då verkligen inte. Fick iallafall skjuts hem från skolan av snälla lilla Simon så nu är jag home. Lite senare ska vi till Linus&Elin och käka, blir förmodligen himla gott. Och efter det blir det fest! Måste ju fira att "lillebror" är vuxen på riktigt nu ;). Fast nu ska jag se Sunes jul :D.


Hipp hipp hurra!!

Skrivet 2010-11-12 Klockan 10:36:00

Stort grattis till världens bästa lilo på 20års dagen ;).


here's to being young and never wanting to grow up.

Skrivet 2010-11-11 Klockan 14:46:46

Jag äg i skip-bo!! slutar iallafall skolan om en timme ungefär.
älskar snön idag, mycket mer än igår, då sög den.


101110

Skrivet 2010-11-10 Klockan 11:22:09

Jo jag vet att jag älskar snö, men det här är ju för fan oetiskt... vill bara fortsätta sova hela dagen. men nej nej måste ju alltså kämpa mig igenom snöstormen och ner till tandläkarhelvetet. känns tungt.
okej bilden visar inte hur jävligt det ser ut ute... men endå.


Har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var.

Skrivet 2010-11-09 Klockan 23:02:10

Helt sjukt vad mörkt det var ute när man skulle hem från skolan idag. känndes typ som att klockan var 8 istället för halv4. hade iallafall ingen jätte jobbig lektion idag, vi satt bara och lyssnade på läraren som snackade hela lektionen, hatar sånt men det kan ju behövas ibland. när jag komme hem och hade käkat middag tänkte jag ta det lite lungt och slog på en film, sjäälvklart somnade jag och vaknade halv8. var så sjukt trött eftersom jag typ somnade halv4 inatt! men så går det. nu hade jag tänkt se en himla bra julfilm, nämnligen ELF! och längta ännu mer tills jul! hörs imorgon mina kära vänner. ledig från skolan, dock ska jag till tandläkarn..... det kommer göra massa ont. aj. ursch. fy.


did you give the world some love today baby?

Skrivet 2010-11-08 Klockan 22:16:12

Ligger här i mitt nymöblerade rum med en massa ljus tända och kollar på en av dom bästa filmerna som någonsin gjorts, nämnligen National treasure. Dock var jag tvungen att ta in lill tvn ifrån köket eftersom att min kära klump tv vägrar att visa kanal9. Men det är himla mysigt iallafall!


en dag så ses vi igen, en dag så ska vi göra allt det vi aldrig hann.♥

Skrivet 2010-11-08 Klockan 17:59:42

Riktigt skönt att vara ledig en dag extra efter lovet, dock sovde jag till halv2 = alldeles för länge, som vanligt. Men det spelar nog inte så stor roll eftersom vi inte börjar skolan förrän 12:45 imorgon. Idag har det då inte hänt alltför mycket, jag och korvis gjorde en skoluppgift, sen kollade vi lite tv och så sen for han och tränade. Ikväll så ska min snälla lilla mamma hjälpa mig möbelera om i mitt rum. Vet icke hur jag vill ha det än, men det vet jag ju i och för sig aldrig, men hur som helst så blir det säkert bra på nått sätt! :)


and if it's a lie i'd say their heart to recognise,

Skrivet 2010-11-07 Klockan 03:21:42

Började kvällne hemma hos matilda, sedan  drog vi vidare till allstar, sen hem till elin(käka mkt gott ägg), och nu är jag tillsist här hemma i min sköna lilla säng. Haft en riktigt trevlig etisk kväll! Nu skall jag sove, med julmusik i mina öron <3 himmmmla underbart! nattinatti.


what a wicked game

Skrivet 2010-11-06 Klockan 01:50:21

Älskar att det har snöat hela kvällen och att det "snart" är JUL!
vill bara ta fram julgranen, dricka 20 liter glögg och äta pepparkakor tills jag spyr!!


chase your dreams

Skrivet 2010-11-04 Klockan 18:57:13

Ikväll ska det färgas hår, tittas på tv, och bara snackas massa skit förmodligen.
Mysig-tjejkväll helt enkelt. Blir säkert lika trevligt som det brukar!


you see right through me

Skrivet 2010-11-04 Klockan 17:52:24

Min prins bjöd på lunch/middag idag på lilla kina. Jätte gulligt och jätte gott! Sen gick vi på stan en stund, fast jag köpte inget eftersom min ekonomi inte riktigt tillåter det just nu. Men trevligt endå såklart. Men kommde hem för en liten stund sen, då visade mamma mig att hon hade köpt en sån där marabou med vit choklad, även kallad marabou vinter vit! Har sett att dom funnits ett tag men har som aldrig orkat köpa en, men den var då himla god! En ny favorit tror jag tillochmed, älskar vit choklad!


i wanna be the one on your mind.

Skrivet 2010-11-03 Klockan 15:36:04

God morgon. Fattar inte hur jag kan ha sovit till klockan 3 idag? Bara sjukt! Dock rätt så skönt men
det är en annan sak. Nu ska jag iallafall fixa mig litegrann och så där. Kanske typ käka nått också.
Sen ikväll kommer korvjolle hit och myser med mig. OTH och greys skall även hinnas se. Sen vill
jag också julpynta.... de är ju så mysipysigt! men nu först; frukost.


du har pengar på mobilen och alltid mat i kylen

Skrivet 2010-11-03 Klockan 01:11:26

Haft en riktigt trevlig dag idag. Härligt sällskap, ett par skor och en jacka rikare. Sen när vi komme hem till stan igen så körde vi med elins bil igenom en såndär biltvätt på statoil. Det var riktigt läskigt ju :o, trodde jag inte! Men nu ska jag iallafall snart sova eftersom jag knappt fick någon sömn alls inatt. Ska bara se ett avsnitt av teen mom först, nattinatti♥


sweet dreams my la ex

Skrivet 2010-11-02 Klockan 09:27:35

Somnade vid halv4 inatt och den enda anledningen till att jag klev upp halv9 och är vaken nu, är att vi ska till umeå och shoppa idag! Hoppas jag hittar nån snygg jacka eller ett par skor som får följa med mig hem. Ska bara fixa till mitt hår nu och sen blir jag förhoppningsvis upphämtad. Jaja måste skynda mig nu PZ!



confessions of a teenage drama queen

Skrivet 2010-11-01 Klockan 18:24:02

Idag hände det som verkligen inte får hända mig. Skulle ta busen hem från hamn, och betala med mitt kort. Så jag gick in i bussen, det satt fullt med folk därinne, alla kollade på mig, drog mitt kort, och det funkade inte!!!! Var alltså bara att kliva av bussen (och alla kollade såklart), och om jag skämdes... det pinsammaste jag varit med om på riktigt länge. Men som tur var har jag en sån himla himla snäll vän som kommde och hämtade mig, tack igen Elin! Ikväll blir det nog paradise hotel tittande osv hos Nina, toppen!