Love Conquers All.

Skrivet 2011-06-27 Klockan 22:17:54

Första dagen på xzakt idag. Gick vell rätt bra tror jag? Dock är jag tröttare än djävulen själv och bara tanken på att jag måste stiga upp ännu tidigare imorgon får mig att vilja dö. Ska ringa korvis nu och sen dra täcket över huvudet. Nattinatti!


we♥it

Skrivet 2011-06-26 Klockan 16:30:11



new hair

Skrivet 2011-06-24 Klockan 15:30:43



Sometimes I wish you would actually try talking to me again.

Skrivet 2011-06-24 Klockan 00:50:52

Idag var danne, lina, manne och jessica här hemma, käkade och sådär, mycket trevligt såklart! Sen ikväll så har mamma klippt mig... kapade typ 10 cm = jag ser numera ut som ett litet barn/en tant. Men nu är då iallafall mycket av de nötta borta och det växer vell förhoppningsvis ut någongång. Blir nog bra det. Förövrigt så känner jag mig rätt (läs:väldigt) nervös inför måndag :o! Men nu ska jag ta och sova. Midsommar imorgon, hoppas på bra väder!


actions speak louder then words

Skrivet 2011-06-22 Klockan 18:48:08



Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli.

Skrivet 2011-06-21 Klockan 19:13:34

Min mobil har flippat ur eller nått, fast på ett bra sätt. Jag har inte gratis sms, jag har 59 öre kvar och ett sms kostar 49 öre, men jag kan skicka hur många som helst utan att pengarna försvinner :o. Fattar inget, men kan ju inte klaga ;). Fast nått jag kan klaga på är ju iallafall vädret som är ute nu... moln&regn. Hoppas inte det fortsätter såhär!


And all the haters I swear they look so small from up here!

Skrivet 2011-06-20 Klockan 14:07:16

Igårkväll såg jag och korvis 'million dollar baby' som gick på 4an, har aldrig sett den förr och den var ju himla bra! Förutom slutet/sista halvan av filmen då vart jag bara så otroligt arg, hatade det verkligen, alla som sett den vet säkert vad jag menar... men i övrigt var den ju king! Igår var vi även in på bion och hämtade ut biljetterna till sista Harry Potter filmen. Längtar helt sjukt mycket efter att få se den, fast efter den är det ju slut på harryp och det känns ju inte riktigt lika ballt. Idag när jag skulle gå till busen från jolle så ÖSTE regnet verkligen ner, det var alltså helt sinnesjukt, värsta jag varit med om typ, men tycker endå regn kan vara rätt mysigt ibland, på nått vis. ;)
Harry PPPP<3
Gamla biobiljetter :D


Whenever you knock me down, I will not stay on the ground.

Skrivet 2011-06-16 Klockan 23:48:21

Älskar att det är ljust ute dygnet runt här uppe på somrarna! haha tänkte bara meddela det. Iallafall så var jag på stan med elin en stund idag. Köpte tre olika linnen, lite trosor och en topp. Så nöjd och glad är jag nu. Hade tänkt lägga mig och se Never say never nu. Är inte världens största fan av Justin Bieber men det kan ju endå vara kulit att se filmen :). Och imorgon ska jag pallra mig iväg till arbetsförmedlingen. Känner redan hur obehagligt det kan bli, målar upp alla tänkbara senarion om hur fel allt kan gå, jag kanske går fel, jag kanske ramlar och alla glor på mig, jag kanske får tourettes och börjar skrika massa olämpliga ord :o. Fast troligtvis så händer ju inget av det, men om det mot all förmodan skulle hända så är ju inte det hela världen endå ;). Haha nä vad jag svamlar, godnatt!


Turn up the lights in here baby!

Skrivet 2011-06-15 Klockan 12:12:46

Idag vaknade jag vid halv12 vilket är bra mycket tidigare än igår. Då sovde jag nämnligen till typ 3-halv4.
Lite ovärt kan man tycka, men hade inte så mycket att göra endå. Sen när Jolle slutade jobbet komme han
hem med halstabletter och cola till mig :) världens bästa korv är han<3 sen såg vi film och så. Idag vet jag
inte vad som händer eller sker, förutom att mamma ska komme hit och hämta upp mig :) sen får vi se.

 



I don't make you feel special. I just remind you that you are.

Skrivet 2011-06-13 Klockan 18:52:16

Har helt plötsligt över natten blivigt jätteförkyld, halsen gör sjukt ont osv.
Så ska snart bege mig mot stan och ta bussen till favvokorven!
Han kan nog få allt att kännas så mycket bättre :).


Hahaha!

Skrivet 2011-06-13 Klockan 00:05:20



The first day of the rest of my life.

Skrivet 2011-06-12 Klockan 02:26:31

Studenten igår då, det var så jävla underbart! Skrindan va ju lätt det roligaste jag gjort på läääänge! Käkade även middag hos jolles farmor med hans+min familj vilket ju var himlarns trevligt det med. Kvällen var ju verkligen inte dålig den heller. Dock har jag rätt mycket ångest idag över vad jag ska göra med mitt liv, har verkligen ingen aning vad som kommer hända nu. Eller jo just nu ska jag sove haha, är så otrooooligt trött så att ja. Nattinatti :)


Fredag 10 Juni 2011

Skrivet 2011-06-10 Klockan 09:00:00

Idag gör det inget att min studentmössa är 4 storlekar för stor,
eller att jag knappt sovit nått inatt,
eller att jag inte är det minsta brun,
eller att mitt hår inte riktigt vill vara som jag vill att det ska,
för idag tar vi STUDENTEN!!!! :D:D:D


Från ingenstans vid Zinkensdamm till överallt runt Södermalm.

Skrivet 2011-06-09 Klockan 16:01:40

Hade avslutningslunch idag med alla treor och lärare på skolan, käkade lite kyckling&potatissallad så de var nice. Fick sen hämta ut min dator så nu är den hemma igen, tömd och med jävla windows vista.... hatar det men skit samma. Ikväll åker vi ut till ragvaldsträsk och klär skrindan vi ska ha imorgon. Den kommer säkert bli mycket fin ;)!


Jag vet nu att jag ljög när jag svarade ja.

Skrivet 2011-06-08 Klockan 17:04:57

Idag har vi hängt med klassen i bias stuga i falmark! Varmt och trevligt. Badat har jag tillochmed gjort, inte helt frivilligt kanske, men endå :) Har insett att jag inte har en aning om vad fasen jag ska göra med mitt hår till studenten. Får nog ta och prova lite olika alternativ helt enkelt, svårare än så är det ju inte. Sen hoppas jag så in i norden att vi ska kunna fixa nån skrinda att ha...... skulle ju egentligen åka båt och skit, men det sket sig tydligen.


Today I don't feel like doing anything!

Skrivet 2011-06-07 Klockan 14:26:10


Otroligt varmt ute idag! Idag är det ju balen här i skell. Känns nästan lite tråkigt att man inte ska gå själv.
Men ska ju iallafall dit och se på alla fina som går på röda mattan :).


Måndag 6 Juni 2011

Skrivet 2011-06-06 Klockan 21:27:18

Sitter just nu med blekning i håret, eller delvis iallafall. Håller på göra slingor. Helgen har varit jättebra! Igår var vi först hemma hos hedman med trevliga människor, sen for vi ner på rovön och hängde där. Trevligt trevligt. Imorgon är det tillbaks till skolan, sista veckan nu ju! Vi skulle nog bara chilla utomhus imorgon och göra nått skojjsigt tror jag, Dock vet jag inte alls när vi börjar?! Men får försöka ta reda på det. nu ska jag fortsätta se i, robot på tv11<3
BTW huuuur gullig var inte simon när han vann bb igår!?!?! så himla gullimulli! :D


It ain't about how hard you can hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward.

Skrivet 2011-06-03 Klockan 00:22:03

Såg just klart rocky 6 som gick på tvn, älskar att jag alltid ska flänna när jag ser dom filmerna♥. Men dom är ju sååå bra! Vart rätt taggad på se ettan nu. Men idag har jag iallafall inte gjort mycket. Jole for och jobbade imorse, (han ringde nyss och sa att han fortfarande jobbar....) jag sovde, såg days och sådär. Sen när jag komm till stan drog jag och käkade med elin och nina. Imorgon ska det tydligen vara fint väder! Känns ju soft, såg även att det skulle vara skitfint väder på fredag när vi tar studenten, hoppas det är sant för det skulle ju verkligen vara awesome!!!


ily

Skrivet 2011-06-02 Klockan 20:56:39